Als een kind zo blij….IK BEN JARIG!!!!

verjaardag 29 jaar aan verjaardagen; een aftelkalender tot DE dag, cadeautjes op bed, een foto bij het wakker worden, kaarsjes op de taart, slingers bij het naar beneden komen. Een grote mensen feest, een kinderfeest, verjaardagskleding, traktaties op school, de klassen langs en zelf mogen kiezen wat we gingen eten.

De een na mooiste dag van het jaar
Als een kind zo blij was ik altijd met mijn verjaardag, als een kind zo blij BEN ik altijd met mijn verjaardag. 1 juni, de mooiste dag van het jaar, zei ik altijd tegen mijn leerlingen. Alhoewel, die dag sinds afgelopen jaar toch verschoven is naar 14 juni, de verjaardag van mijn spruit.
Dus vandaag is het de een na mooiste dag van het jaar en ik word 29. Nog een jaar en ik hoor bij de 30-ers, AAAAAH. Maar nu eerst FEEST.

Kleine Jodi viert feest...

Kleine Jodi viert feest…

Als een kind zo blij
Al mijn hele leven kijk ik uit naar mijn verjaardag. Vroeger natuurlijk naar de cadeautjes, de taart, mijn verjaardagskleding, later vooral naar de gezelligheid op mijn BBQ-feestje. Geloof het of niet, maar ik vind zelfs de voorbereiding leuk.

Een jaar geleden
Hoe snel kan een jaar gaan en wat kan er veel veranderen in een jaar. Hoe kan zo’n grote verandering tegelijkertijd zo normaal voelen? Ik vind het bizar. Op mijn laatste bbq feestje, zat ik hoogzwanger te wachten op de bevalling. We maakten een foto op mijn bank, wat kan er veel veranderen in een jaar….wat een bijzonder jaar, dit jaar weer een foto. Op mijn (net) 28ste werd ik moeder. En nu ik 29 word, wordt mijn spruit alweer bijna 1.

Vandaag
Geen cadeautjes op bed of taart voor mij vandaag. Want over 1,5 week vieren we mijn verjaardag, met een BBQ-feestje, samen met onze spruit. Dubbel feest!!! Vandaag een sushi feestje voor mij en mijn lief, want HET IS FEEST, een mini feest…

Ik ben benieuwd wat het komende jaar allemaal gaat brengen…

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 1 juni 2016 / 06:27

  Lieve Jodi,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik gebruik deze ruimte om te vertellen dat ik blij ben dat ik jou heb leren kennen. Hoe bizar is het dat je elkaar op een forum leert kennen en in het echt zo goed klikt met elkaar. Zo ontzettend dankbaar ben ik voor de vriendschap met jou en de andere meiden. Vriendschap zullen mensen denken? Ja vriendschap, want dat werd het al snel. Als ons lief en leed delen we met elkaar. Binnenkort plannen we echt een date, want we moeten elkaar hoognodig weer eens in het echt zien. Lieve meis, je bent een prachtig mens! Geniet van je prachtige gezin samen met Stef. Jullie zijn toppers! Enne ook bedankt voor ons blogavontuur, wat hebben we toch veel aan elkaar. Op naar de winactie vrijdag! X

 2. 1 juni 2016 / 06:31

  Yeeey! Van harte gefeliciteerd! Wat een lieve foto´s van jou 🙂

 3. 1 juni 2016 / 18:25

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, dat je een hele fijne dag met hebben met heel erg veel sushi!

 4. 2 juni 2016 / 21:46

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *