Mijn favoriete plekjes in ons huis…

 

Welkom in spruit's kamer

Ik hou van mijn huis. Ik ben een echte huis mus. Ik hou van de woonkamer, de keuken, de badkamers, onze slaapkamer, spruits slaapkamer en ik hou zelfs van onze WC. Zoals ik eerder al zei, fantaseer ik wel eens over een ander droomhuis, over een grote tuin met een boomhut, een leefkeuken met een gigantische tafel en een speelkamer. Ik fantaseer, maar eigenlijk zou ik dan wel bijna alles mee willen nemen uit dit huis. Alles wat we nu uit hebben gekozen en bij elkaar hebben gezocht zou ik zo weer in het nieuwe huis zetten. Of de eventuele nieuwe bewoners van dit huis daar blij mee zijn, dat weet ik niet, maar ik zou het wel willen en dat is een goed teken toch?

Wij wonen hier fantastisch, dit was het huis waar we ooit naar zouden verhuizen, als we echt later groot waren. Ons grote mensen huis….het grote mensen huis wat we onverwachts toch al konden kopen. Ik hou van ons grote mensen huis, helemaal, van binnen en van buiten, maar er zijn bepaalde plekjes waar ik extra blij van word. Plekjes in ons huis, waar ik naar kan kijken en echt gelukkig van word.

Kijk mee naar mijn lievelingsplekjes in ons huis…

Steigerhouten bedOns bed en de slaapkamer
Wat hou ik van slapen, dus deze moest er zeker bij. Wat hebben wij een fijn bed en een fijne slaapkamer. We kregen wel eens te horen dat de hoogte van ons bed een bejaardenbed is, maar wat is het heerlijk. Ik zag van die hoge bedden altijd bij Extreme home makeover en vond dat zo mooi, dat wilde ik ook, dus hebben we laten maken. Ons matras is heerlijk, maar ook de aankleding van de rest van onze slaapkamer zorgt er voor dat ik er heel blij en rustig word.

plekje bankMijn plekje op de bank
In eerdere blogs is mijn plekje op de bank wel eens voorbij gekomen. In ieder huis heeft iedereen toch zijn eigen plekje op de bank of op een bepaalde stoel? Van mij is dat dit hoekje. Ik zit bijna altijd daar, bijna altijd met mijn benen op de bank. Tv kijken, boek lezen, onze spruit de fles geven en knuffelen, lekker naar buiten kijken en toen ik zwanger was ook slapen. Echt mijn plekje…

schommelstoel babykamerSchommelstoel op spruits kamertje
Dit is een van mijn nieuwste favoriete plekje. Bij het inrichten van de babykamer wilde ik natuurlijk een fijne stoel. Deze schommelstoel kreeg ik van een vriendin en was perfect in de kamer. Likje verf, kussentje, dekentje en hij was klaar. Stiekem dacht ik wel eens, dat ik bang was dat ik er nooit ging zitten. Ondanks dat ik er geen uren zit, vind ik het nu wel een heerlijk plekje. Als onze spruit wakker wordt ’s nachts of ’s avonds en huilt, dan ga ik lekker met hem even in de schommelstoel zitten tot hij weer rustig is. Ook een boekje lezen of gewoon even knuffelen voor het slapen gaan is zo fijn. Dus ik kan een schommelstoel zeker aanraden.

commode vintage
De commode

Nog een van mijn favoriete plekjes in het huis is het hoekje rondom de commode. Ik ben zo blij met hoe het geworden is. Gave commode (die ook nog eens super fijn is) leuk behang, plankje zelf gemaakt en de boekenplankjes erbij staan ook super, al zeg ik het zelf haha. Hier word ik blij van.

openslaande deurenOpenslaande deuren en de tuin
Die openslaande deuren zou ik nooit meer willen missen. Daar hou ik echt van. Zodra het zonnetje een beetje schijnt gaan de deuren open en gaan ze de hele dag niet meer dicht. Dobby kan in en uit  lopen en zelf loop je makkelijk even naar buiten. Ik ben ook zo blij met onze tuin, die als de deuren open staan echt bij het huis hoort. Op de bank achter in de tuin zit ik ook heel graag, vooral met een bbq.

bordenrek vintageOns hoekje in de keuken met het bordenrek
Ik wilde heel graag een bordenrek in onze keuken. Ik vond dat altij zo leuk en aangezien wij geen bovenkastjes hebben ook super handig. Wij gebruiken het bordenrek voor onze diepe borden en wat extra dingetjes. Samen met de gele pannen, onze broodplanken en het fruit vind ik het altijd een leuk hoekje.

Ik hoop dat jullie ook een heel klein beetje hebben kunnen genieten van mijn favoriete plekjes. Wat vind je er van? Wat zijn jullie favoriete plekjes in jullie huis?

Tot snel.

Liefs Jodi

 

 

 

Volg:
Share:

5 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   14 mei 2016 / 14:37

   Dank je 🙂

 1. 14 mei 2016 / 14:50

  Wij hebben ook van die openslaande deuren naar de tuin, ik vind dat ook zo mooi! Leuk artikel, mooi huis en mooie plekjes 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   15 mei 2016 / 14:45

   Echt heerlijk he die deuren…. Dank je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *