Ik kan nergens meer tegen….Tranen met tuiten….

Waar komen die tranen toch iedere keer vandaan? Voor ik het in de gaten heb schiet ik vol, stroom ik over en zijn de waterlanders niet tegen te houden. Ik hoef maar een baby te zien, of een puppy of een mooie bloem (belachelijk natuurlijk), ik hoef maar een mooi liedje, een filmpje of verhaaltje te horen en de tranen stromen over mijn wangen.

Ik probeer ze in eerste instantie nog uit alle macht in te houden, weg kijken, grote ogen maken, wapperen met je handen en ergens anders aan te denken. (je kent het wel) Soms werkt het, maar meestal is het te laat.

Ik zat vandeweek tranen met tuiten te huilen bij een romatische komedie (belachelijk) en had in de eerste weken na mijn bevalling bijna een kindje geadopteerd. Hormonen waren het excuus, maar gaat het ooit over? Ik schreef er een blog over voor babystraatje.nl. Leuk als je daar even een kijkje neemt.

Ik hoor graag hoe het jullie vergaat en of jullie je tranen nog in bedwang kunnen houden.

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 2 mei 2016 / 09:36

  Ik heb dat ook inderdaad! Toen ik zwanger was kon ik het daar nog op gooien, maar het is nooit meer weggegaan haha

 2. 2 mei 2016 / 15:40

  Sinds ik moeder ben, ben ik ook zoveel emotioneler. Ik heb het er wel moeilijk mee. Het is moeilijk om een evenwicht te vinden. Al is er niets mis met huilen natuurlijk 🙂

 3. Sanne P
  2 mei 2016 / 17:41

  Heel herkenbaar en dat na dik 2 jaar geleden bevallen te zijn…vrees dat het nooit meer over gaat 😉

 4. Rosalie
  2 mei 2016 / 18:34

  Als het kan gewoon laten komen, binnen houden cropt alleen op en laat onvoldoende ruimte vrij voor mooie herrinneringen.

 5. 2 mei 2016 / 20:10

  haha, heel herkenbaar hoor, flinke emomuts hier. Ik moet zeggen dat het wel iets rustiger is geworden nadat de twins een werden, maar ik blijf emotioneler dan voor de twins

  • Liefthuis
   Auteur
   5 mei 2016 / 16:59

   Dan ben ik benieuwd hoe het hier over twee maanden is.

 6. 4 mei 2016 / 07:01

  Yep, herkenbaar 😉 Maar of het nou van die hormonen net na een zwangerschap ofzo komt weet ik niet. De mijne is ondertussen 9 en ik heb het soms nog 😀 Ik steek het op ‘het moederschap maakt je zoveel zachter’ 😉

  • Liefthuis
   Auteur
   5 mei 2016 / 16:58

   hahaha oow dat zal het zijn dan, ik weet niet hoe lang je het excuus zwangerschapshormonen mag blijven gebruiken? haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *