Nieuw in huize lief thuis….

nieuw Onze spruit groeit en de box werd nauwelijks nog gebruikt. Aangezien onze woonkamer niet al te groot is, dus ik was best blij dat de box weg was en wat een ruimte hadden we ineens. Dus…tijd voor een nieuwe stoel. Daarnaast hadden we een berg speelgoed die we nog ergens moesten laten. Nieuwe stoel nieuwe speelplek…en nog meer….Dus kijk mee naar wat er nieuw is in huize Lief thuis…

Ik vind het heel fijn dat mijn spruit lekker kan spelen, maar wil ook heel graag dat het enigszins opgeruimd is en er mooi uit ziet als hij niet slaapt. Dus vroeg ik voor de verjaardag van onze spruit een mooie speelgoedkist, gemaakt door opa.

Spruit's speelhoek

Spruit’s speelhoek

Het oude schoolbordje kreeg onze spruit ook voor z’n verjaardag en die heb ik een nieuw kleurtje (wit en daarna afgeschuurd) en een nieuw laagje krijtverf gegeven. De letterplaat is een oudje, dat ik ooit op de rommelmarkt vond. Naast een speelplek voor Raf ook een mooi plekje wanneer alles opgeruimd is.

Play&GODie zak die op de kist ligt is een Play&Go speelkleed. Het is een speelkleed met een koord er door wat je aan kan trekken en dan zit al het speelgoed in de zak. Groter speelgoed gaat in de kist, maar ik wist niet goed waar ik al het kleinere speelgoed moest laten. De Play&Go was het antwoord. Het werkt echt super makkelijk en hij ziet er ook nog eens mooi uit.

leuke kaartenIk wilde de speelhoek ook graag een beetje aankleden. Dus de (gekleurde) kaarten van de First Birthday swap kwamen goed van pas. De andere kaarten en de poster kocht ik bij Huisje Dors. Eigenlijk wil ik nog een pagina uit een atlas naast de kaarten boven de kist hangen, maar die heb ik nog niet kunnen vinden, dus als iemand een idee heeft?

Inrichting fauteuil

Als ik tegen mensen zei dat we een gele stoel gingen kopen keken ze me vaak gek aan, maar wat ben ik er blij mee. Het is overigens gewoon een Ikea stoel, maar hij zit heerlijk. Wij hadden voordat de box er stond wel een stoel, maar die zat helemaal niet zo heel lekker, dus nu wilden we graag een lekkere fauteuil en de kleur staat heel gaaf in onze woonkamer.
De kist is ook nieuw. Heel lang hadden we geen salontafel, wat lekker veel speelruimte gaf voor onze spruit. Toen de kist er tijdelijk stond ging hij er iedere keer aan staan en spelen en voor ons zelf was een tafel ook wel handig, dus de kist zou blijven, maar hij moest wel geverfd worden. Hij was eerst gewoon hout en met latex (voor de muur) ben ik er 2 keer overheen gegaan. Past perfect in de kamer.

zandbak

Als je Life of Lief thuis van juni hebt bekeken dan heb je ons speelparadijs al gezien De zandbak en de schommel heeft onze spruit voor zijn verjaardag gekregen en het weekend na zijn verjaardag zijn we in de tuin aan de gang gegaan zodat de schommel kon hangen en de zandbak een goede plek kreeg. Beide zijn een groot succes, maar vooral de zandbak is favoriet.

schoonmaak middelen

Oke, huismuts to the max hier en daarom heb ik ook even getwijfeld dit ging laten zien, maar wat ben ik blij met deze twee nieuwe items.
Vooral die allesreiniger van Method is fantastisch. Super handig in een spuitflacon. Aanrecht, kinderstoel, eettafel een paar keer spuiten, een doek er over en klaar. Daarnaast is de geur (granaatappel) FANTASTISCH. Echt waar….deze wil je hebben….Het maakt het poetsen bijna leuk net iets minder erg.
Edit: hij is te koop bij de Appie.

De ramen reiniger, gekregen voor mijn verjaardag en sinds tijden zijn mijn ramen weer echt schoon (yep een bekentenis, ik was m’n ramen te weinig) Super blij mee.

Kennen jullie de allesreiniger? En wat vinden jullie van de stoel en de kist?
Super leuk dat je meekeek naar nieuw in Lief thuis…

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 25 juli 2016 / 05:02

  Ik hou van de kist. Echt die wil ik ook! Je weet hoe ons speelgoedhoekje eruit ziet en dat is nou niet bepaald geweldig mooi te noemen. Die stoel? LOVE IT! Echt, ik kan niet wachten tot Naomi en ik jou en Raf gaan bezoeken, want ik wil je huis nu weleens in het echt zien 😀 Heb alle roomtours gelezen uiteraard, maar het is toch anders dan in het echt 😉 En die allesreiniger ken ik niet, maar klinkt goed!

  • Liefthuis
   Auteur
   25 juli 2016 / 14:29

   Raf is de kist nu aan het ontdekken en gaat er ook speelgoed uitpakken, super leuk

 2. 25 juli 2016 / 07:50

  Heel erg gaaf die stoel. En wat tof die kist, handgemaakt ook! Gaaf! En wat leuk om de kaartjes erbij te zien hangen 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   25 juli 2016 / 14:28

   Leuk he 🙂 de andere liggen nog te wachten op een plekje.

 3. 25 juli 2016 / 18:47

  Je zou voor het hoekje van Raf eigenlijk een van de kaarten uit De Atlas Van De Belevingswereld moeten kopen. Google het maar eens. Lijkt me ook echt wel wat voor jullie.
  Verder weer een leuk blogje!

  • Liefthuis
   Auteur
   25 juli 2016 / 18:55

   Ah ga ik meteen opzoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *