Nieuw in huize Lief thuis… Schoolkast, bord en meer…

We hebben weer wat nieuwe spullen in huis. Dus het is weer tijd voor een Nieuw in huize Lief Thuis. Ik denk dat we altijd zullen blijven schuiven, veranderen en aanpakken. Binnen of buiten, maar juist dat maakt een huis zo fijn denk ik…. Of ik gebruik dat gewoon als excuus voor mijn lief.

Schoolkast
Onze woonkamer is gigantisch en maar een klein deel daarvan gebruiken we voor de zithoek, de rest was vooral speelruimte. Heerlijk dus… maar ik wilde graag iets tegen de muur, maar we hadden geen haast. Ineens kwam ik deze schoolkast tegen op Marktplaats. Mijn lief sprong in de auto naar Friesland en haalde dit pareltje op en hij is perfect. Hij is groot, maar niet super diep. Schuifdeuren en lekker een beetje oud en niet te mooi. Dus perfect voor hier in huis.

Schoolbord
Dit is momenteel toch wel een van mijn pronkstukken. Al vanaf dat we hier wonen, wilde ik heel graag een oud schoolbord, maar ik had nogal wat eisen. Hij moest donker groen zijn, een houten rand hebben en niet te groot of te klein zijn. Na ruim een jaar regelmatig op marktplaats kijken kwam deze voorbij en deze is perfect. Mijn lief sprong weer in de auto…. Hoe gaaf is dit schoolbord, deze gaat nooit meer weg.

Platen speler
Als je me volgt op instagram (zeker even doen) of Youtube (ook zeker even abonneen) dan heb je hem vast al vaker voorbij zien komen. Ik ben fan van onze platen speler. Het hoekje moet nog beter aangekleed worden, ik ben nu niet helemaal blij. We hebben een aantal kinderplaten, waar de mannen helemaal weg van zijn, maar ook mijn hart gaat sneller kloppen van een aantal gouwe ouwe en nieuwe platen die ik al heb verzameld.

Plaid Schapen
Naast dat de schapenboerderij op Texel fantastisch tijdverdrijf is, hadden ze heerlijke plaids in de verkoop. De kleur is perfect en hij is zo lekker zacht en warm. Ik zit in de avond heel graag op de bank met een dekentje en ook de spruit is fan.

Buiten keuken
Het buiten eet seizoen is begonnen en wat is het heerlijk. Mijn lief gaf ik afgelopen maart een buitenkeuken cadeau. Het was een verrassing voor hem toen we een dagje weg waren. Ik heb de gasbarbecue gekocht en mijn vader maakte de rest. Hoe gaaf… We hebben hem al regelmatig gebruikt en dat is zo fijn.

Wensen:
Natuurlijk blijft er altijd wat te wensen over. Er zijn een aantal dingen die ik de komende tijd graag zou doen. Ik wil de overkapping buiten meer aankleden. Er staat nog steeds een boomhut op de wensenlijst.
Daarnaast willen we het washok een opfrisbeurt geven door een verfje en wat planken op te hangen.
De eettafel en de stoelen zijn ook wel toe aan een vervanging, vooral nu we zoveel daar zitten, wil ik graag investeren, maar we kunnen nog niet goed kiezen wat we dan willen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *