Nieuw in huize Lief thuis…

Het afgelopen jaar is er in ons huis veel veranderd. Het is steeds meer ons eigen plekje geworden, al zijn er nog zoveel dingen die we willen. Ik deel vandaag weer een aantal nieuwe dingen in ons huis… Omdat ik er zo blij mee ben…

Klimtouw
In mijn Tweedehands geluk reeks over oude schoolspullen die wij in huis weer gebruiken, gaf ik al aan nog een aantal wensen te hebben. 1 daarvan was een klimtouw en kort daarna kwam ik een mooie tegen via marktplaats. Dus we hebben nu ook een klimtouw in de woonkamer, bij ons klimrek. Het staat leuk en voor de mannen is het ook tof.

Poef
Marrakech is bij uitstek een plek om heel goed te shoppen. Vooral voor van alles voor in je huis. Ik had van te voren niet bedacht dat ik iets wilde kopen, maar toen ik eenmaal de poefjes zag was ik verkocht. Na veel poefjes vergelijken, vond ik de mooiste… En wat ben ik er blij mee. Hij is gemaakt van een vintage kleed (geloof ik) en hij staat perfect in ons huis. Hij is door de Pipster al veel gebruikt, die ploft er graag op, zo grappig.

Kleed Pip
Zoals ik zei had ik van te voren niet bedacht iets te kopen, laat staan dat ik een kleed ging kopen, maar wat ben ik er blij mee. De kamer van de Pipster bleef wat leeg en wat saai, dit kleed past perfect en is zo mega zacht. Echt heel blij mee.

Schommel in de woonkamer
Als je zoveel ruimte hebt in je woonkamer is een schommel toch mega gaaf. Dus zolang we die ruimte hadden wilde ik graag een leuk plekje voor de Pipster. (al loopt hij nu liever rond dan dat hij er in moet zitten, maar dat ter zijde) Naast dat het leuk is voor de Pipster, vind ik de schommel ook echt super mooi staan. Het is de schommel van Done by Dear

Ik heb een tuintje in een fles
Al zolang wilde ik deze hebben, maar aangezien ze best prijzig zijn, had ik het iedere keer op de lange baan geschoven. Totdat mijn lief er opeens een kreeg met kerst. Zo tof… en ideaal want hier hoef ik niet naar om te kijken en toch groeit het.

Triceratops kop
Als jullie de spruit een beetje kennen dan weet je dat hij natuurlijk helemaal door het dolle was met dit cadeau. Hij staat al even in zijn slaapkamer, maar nu hangt hij eindelijk boven zijn bed. (voor de zekerheid maar niet in zijn bed gehangen, ivm enge dromen enz) Deze dinokop hebben we gekregen maar is gekocht bij Spruit kids conceptstore (whats in a name)

Nog steeds geen home tour gedaan overigens, maar volgens mij hebben jullie al zoveel gezien van ons huis. Of is er nog interesse in een home tour?

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 28 januari 2019 / 10:41

  Die schommel in de woonkamer is gaaf. Maar hoe monteer je dit? Gewoon in het plafond?

  • Liefthuis
   Auteur
   28 januari 2019 / 21:44

   Wij hebben een houten balken plafond dus hebben daar haken ingeschroefd. Ander is het wel lastiger inderdaad

 2. Maaike
  28 januari 2019 / 19:03

  Home tour graag!!! Altijd leuk idee op doen bij andere!!!

  • Liefthuis
   Auteur
   28 januari 2019 / 21:43

   Lief, ik ga het onthouden

 3. 29 januari 2019 / 09:40

  Wat een geweldig gezellig huis hebben jullie! die kamer van Pip is echt heel mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *