MOZZ Bags Mijn nieuwe, prachtige, leren luiertas

MOZZ BagsGenoeg vakjes, het liefste ook één aan de buitenkant. Een lang hengsel voor aan de wagen of om je nek en korte hengsels voor wanneer je hem snel mee wil nemen. Hij moet stevig zijn, vanbinnen een stof die makkelijk schoon te houden is en alles voor je kleine moet er in passen. Als laatste vind ik het ook belangrijk dat mijn lief hem ook mooi vindt en dat hij er ook mee gezien kan worden. Kortom…..de ideale luiertas voor mij…. En wat een feest ik mocht een MOZZ Bags  uitzoeken bij Ocho8…

Toen ik zwanger was van onze spruit, wilde ik ook heel graag een luiertas die aan al deze eisen voldeed. Het werd uiteindelijk een Cowboysbag luiertas in model Stonehaven, gekocht bij Ocho8. Een prachtige tas die het al meer dan twee jaar fantastisch doet.

Zoals ik zei was ik heel blij met de tas, maar zoals heel veel vrouwen, vind ik het nu eenmaal leuk om na verloop van tijd een andere tas te gebruiken. Daarnaast was mijn Cowboysbag na twee jaar intensief gebruik wel wat minder mooi geworden dan hij in het begin was. Dus mijn zoektocht begon. Ik wilde een tas die aan alle eisen voldeed die ik hierboven al benoemde, alleen als extra toevoeging, wilde ik dat hij groter was dan de luiertas die ik al had.

Ocho8
Als echte Eindhovenaar is Ocho8 een winkel waar ik al heel wat jaren kom. Ik heb er riemen, horloges, tassen en een portemonnee gekocht. Ze hebben dit allemaal, maar vooral heel veel Leather Goods. Toen ik van Ocho8 een luiertas mocht komen uitzoeken van hun zelf ontworpen nieuwe luiertassen lijn MOZZ Bags sprong ik dan ook een gat in de lucht.

MOZZ Bags

MOZZ
Het merk MOZZ is alleen verkrijgbaar bij Ocho8 (ook online te bestellen) en ze hebben twee verschillende modellen van de luiertassen. Een kleine en een grote en die hebben ze dan ook nog eens beide in 3 verschillende kleuren leer. Het leer is echt van super goede kwaliteit en heel mooi en zoals jullie op de foto kunnen zien heb ik gekozen voor het grote model in de kleur Cognac.

luiertasWaarom de grote?
Mijn oude luiertas was best een flinke tas, maar ik merkte dat deze toch al regelmatig vol zat. Met een tweede kleine spruit erbij, leek het me handig als de tas groter was. Daarnaast vond ik de grote tas ook mooier dan de kleine, die paste gewoon beter bij me.
Qua kleur heb ik wel nog even getwijfeld, want ik vond de kleur Elephant Grey ook heel mooi, maar ik heb uiteindelijk toch voor mijn favo kleur gekozen.

Eerste indruk
Wat is hij moooooi, is mijn eerste indruk. Ik ben als een klein kind zo blij met de tas die ik heb gekregen. Hij heeft korte hengsels en een lang hengsel en dat de tas beide heeft vind ik ideaal, want ik gebruik ze ook allebei. 
Ik merk meteen een aantal grote voordelen aan deze tas. Ten eerste hij is écht groot. Binnenin zit ongelofelijk veel ruimte met allerlei verschillende soorten vakjes. Twee grote vakken, een smaller groot vak in het midden en veel vakjes aan de zijkanten. Ook nog een vakje met een rits maakt de binnenkant compleet. In de tas zit overigens ook een verschoningsmatje.

MOZZ BagsAan de wagen
De tas past door zijn formaat ook nog eens perfect tussen de duwstang van mijn kinderwagen. Ideaal, want zo kan ik hem precies met de ringetjes van de tas aan de haakjes van de wagen hangen. Zo hoeft hij dus niet met het lange hengsel over de duwstang gehangen te worden. Voor mij nog een groot pluspunt dus.

Je merkt het al, ik ben mega blij met mijn nieuwe luiertas. Echt een plaatje om te zien en mega fijn in gebruik. Ocho8 is echt een aanrader mocht je nog een nieuwe luiertas of andere mooie leren tas zoeken. Dank je MOZZ Bags.

Volg:
Share:

11 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   20 juli 2017 / 12:54

   Goede vraag…. ik heb eigenlijk nog geen idee.

 1. Natascha Ippel
  20 juli 2017 / 14:28

  Wauw, wat een gave tas!
  Ik ben vooral benieuwd naar wat jij allemaal in je luiertas stopt 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   20 juli 2017 / 15:22

   Oow dat is goed om te weten, dan zal ik daar ook eens iets over schrijven. Heb lang geleden wel geschreven over wat er in zat toen onze spruit klein was, maar straks voor 2 is het gegarandeerd anders.

 2. 21 juli 2017 / 11:00

  Wauw, wat een mooie zeg! En helemaal niet overduidelijk een luiertas. Daar kun je prima mee voor de dag komen.

 3. Lindsy
  21 juli 2017 / 12:57

  Wat een gave tas!!!!
  Heel mooi uitgezocht.

 4. 25 juli 2017 / 20:36

  Wat een mooi ding! Die gaat na de babytijd ook nog aan je arm kunnen hangen!

  • Liefthuis
   Auteur
   25 juli 2017 / 20:40

   Dat weet ik wel zeker 🙂

 5. Marie
  15 maart 2018 / 07:38

  Hij ziet er alvast super uit. Weet je hoeveel hij weegt als hij leeg is?

  • Liefthuis
   Auteur
   15 maart 2018 / 19:53

   Oow nee sorry daar heb ik geen idee van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *