Nieuwe tatoeage en awesome escaperoom – Weekendvlog 21

Weken geleden probeerde ik het al op mijn arm met een tekening van mijn lief en nu was het eindelijk zover. Mijn nieuwe tatoeage staat eindelijk op mijn arm en wat ben ik er mega blij mee. Daarnaast werden we verrast door vrienden om me te bedanken voor het ceremoniemeesterschap. Wat was het een bijzondere en mega toffe avond. We deden een fantastische escaperoom, echt deze wil je doen, en we gingen heerlijk eten. 

Begin jullie weekend met ons weekend. Geniet, lach en leef mee. That’s us zoals het bij ons thuis. Ons weekend van 4 dagen in een vlog van 20 minuten. Veel plezier met kijken. Reageer, like en abonneer op mijn kanaal.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *