Ik geef antwoord zonder woorden – No word Tag

Halong BayPraten, kletsen, ouwehoeren, theeleuten…. ik hou er van. Iedereen die mij goed kent zal dat beamen. Ik deel graag mijn avonturen, mijn hersenspinsels en eigenlijk gewoon alles. Vandaar natuurlijk ook mijn blog… Vandaag de uitdaging. Ik moet antwoord geven op 10 vragen zonder woorden te gebruiken. Dit wordt lastig..

Op 2wmn zag ik de no words tag voorbij komen. Deze leek me zo gaaf, dus ik ben eens goed gaan nadenken. Vragen beantwoorden met een foto, of mogen het er ook twee zijn? Want bij sommige vragen kan ik nu al echt niet kiezen. PFFFFF hier gaan we…

Wat is de mooiste plek op aarde waar jij ooit bent geweest?
Halong Bay

Waar gaat jouw eerst volgende reis naar toe?
Berlijn

Wat is jouw favoriete seizoen?

favorieten babyWat doe je het liefst in het weekend?

weekend

Wat was de mooiste dag in je leven?
geluk
Wat is jouw lievelingseten?

sushi

Wat is jouw lievelingskledingstuk?

favoriete outfit

Wat is jouw lievelingsgadget?
Apple
Waar word je gelukkig van?
geluk
Wat vind je het leukste aan bloggen?
reacties blog

Volg:
Share:

8 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   17 oktober 2016 / 19:53

   Ben benieuwd, super leuk

 1. 17 oktober 2016 / 09:26

  Kunnen we ook antwoorden met een foto? Leuke tag! Die ga ik ook een keer doen!

  • Liefthuis
   Auteur
   17 oktober 2016 / 19:53

   Nou dat zou leuk zijn

 2. Janine
  17 oktober 2016 / 12:10

  Leuke blog! Trouwens ik kom uit Berlijn, ben er opgegroeid…wellicht kan ik nog wat tips geven? Ga je met of zonder de kleine?

  • Liefthuis
   Auteur
   17 oktober 2016 / 19:54

   Ow gaaf. We hebben nog niet geboekt, maar willen waarschijnlijk met carnavalsvakantie naar Berlijn. Met of zonder spruit weten we nog niet. Wat zijn je tips? Wat is een gave wijk en wat zijn gave bezienswaardigheden?

 3. 17 oktober 2016 / 17:17

  Wat leuk dat je naar Berlijn gaat. Wanneer ga je? Mooie stad !

 4. 23 oktober 2016 / 13:54

  Wat een ontzettend gaaf stuk! Leuk om zo een kijkje te nemen. En overduidelijk dat er soms gewoon geen woorden nodig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *