Nog even terugkijken….Mijn domste en slimste momenten van 2016…en nog veel meer…

oud en nieuwTerwijl de gouden confetti slingers net uit je haar gewassen zijn, de straat nog rood is van het vuurwerk en je nog niet helemaal bijgetrokken bent van oudjaars avond. Wens ik jullie een mooi, gelukkig en liefdevol 2017. Dat al jullie dromen uit mogen komen en de mijne hopelijk ook.
Nog een keer samen terugblikken op het afgelopen mooie jaar. Wat waren mijn domste en slimste beslissingen? Mijn beste moment, mijn lievelingsliedje en film van het afgelopen jaar???

Bij Cynthia van Misslipgloss kwam ik de Oud en Nieuw Tag tegen. Sommige vragen waren wel erg lastig om te beantwoorden, maar ik heb het gedaan. Mijn momenten van 2016…

Wat waren je voornemens en zijn ze gelukt?
Heel saai dit antwoord, maar ik had niet echt voornemens het afgelopen jaar. Met mijn lief kijk ik altijd bewust terug op alle mooie en gave dingen die we het afgelopen jaar hebben mogen doen en die we hebben beleefd. We fantaseren over wat als…maar hebben nooit echt goede voornemens. Op heel veel genieten van onze kleine man, ons gezin, familie, vrienden en alles om ons heen na dan.

Beste moment 2016?
De eerste verjaardag van onze spruit vond ik heel erg bijzonder. Een jaar mama zijn van dit heerlijke kind en dat dan vieren met allemaal lieve mensen om ons heen. Kan niet mooier.

Slechtste moment 2016?
Dat ik mijn spruit op sloot in de auto. Dat is denk ik wel mijn slechtste moment van dit jaar geweest. Wat voelde ik me verschrikkelijk.

Belangrijk leermoment?
Dat ik mijn auto sleutel niet meer aan mijn spruit moet geven….pffff verder vind ik dit aan lastige…

Een domme beslissing?
Ik kan zo boos op mezelf worden als ik iets doms doe. Ik maak wel vaker domme beslissingen en kan dat dan zo oliedom vinden van mezelf. Zo was mijn rijbewijs verlopen en dat wist ik, maar blijkbaar was hij eerder verlopen dan gedacht en had ik dus even geen rijbewijs OEPS.

Slimste beslissing?
Dit was dan wel niet helemaal mijn eigen beslissing, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. In mei/ juni had ik zoveel last van mijn lichaam. Door continu doorgaan, liep ik regelmatig mank en was na 3 dagen werk vaak 4 dagen aan het bijkomen. De fysio raadde toen aan (in overleg met huisarts) om een pijnstiller spiegel op te bouwen met ibuprofen. 3 keer per dag 400 mg. Wat een verademing, ineens had ik zoveel minder pijn en kon langzaamaan spierkracht opbouwen. Na 4 maanden volle bak ibu, ben ik het gaan afbouwen en het gaat gelukkig zoveel beter dan daarvoor.

Meest favoriete televisie show?
Wie is de Mol? (jaaaa bijna bijna bijna) en Expeditie Robinson (Bertie Bertie) zijn toch altijd wel favorieten. Op Netflix hebben ook veel series gekeken en daarvan zijn mijn favorieten How I met your mother, Stranger things, Making a murderer, Modern family en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Favoriete beautyproduct?
Oe lastig. Ik hou van al mijn make up producten, maar mijn mascara is dan denk ik toch favoriet, want daar kan ik niet zonder. Of toch mijn eerste Mac lippenstift die ik in Amerika kocht?

Favoriete liedje?
Want is en blijft dit een fantastisch liedje, vooral de tekst klopt helemaal voor mij. Like I’m gonna lose you… van Meghan Trainor & John Legend

Beste film?
Fantastic beasts and where to find them was voor mij toch wel dé film dit jaar. Ik hou van Harry Potter en deze film is anders, maar toch helemaal in de goede sfeer.

1 year agoGrootste verandering uiterlijk?
Toevallig plaatste ik vandeweek deze foto online. Mijn lief en ik zijn niks veranderd, maar onze spruit is zoveeeeel veranderd, logisch natuurijk, maar wel grappig om zo te zien. Ik ben het afgelopen jaar wel weer goed afgevallen. Ik zit lekkerder in mijn vel, maar dat is natuurlijk geen mega verandering.

Beste feestje van het jaar?
Ooooo dit is lastig…Een paar weken geleden bestond de stichting van mijn werk 125 jaar. Dat feest is een goede kanshebber. Of de bruiloften het afgelopen jaar. Of….

Mooiste reis van het jaar?
Ongetwijfeld onze roadtrip door Amerika, met daarna 5 dagen New York. Eerst twee weken rondreizen met familie door de westkant van Amerika en daarna met z’n drieën naar New York. Wat was het gaaf, ik wil eigenijk weer terug.

Duurste aankoop?
We kochten dit jaar een nieuwe auto. Een echte grote mensen auto vind ik zelf, maar wat ben ik er blij mee. Ik vind hem mooi, hij rijdt fantastisch en is lekker groot.

Mooiste moment Lief thuis?
De eerste samenwerking. Wat was ik mega trots dat een bedrijf mij had gevonden en interesse had in een samenwerking. Mega leuk.

Wat voor nieuws geprobeerd?
Eigenlijk was mijn hele blog in 2016 nog redelijk nieuw. Het spannendste nieuwe was denk ik het online gooien van mijn eerste YouTube video en de video’s daarna. Ondanks dat ik het mega leuk vind om te doen, is het alweer even geleden. Komend jaar wil ik dat toch weer gaan oppakken.

Waar kijk je naar uit?
Raf die echt echt echt gaat lopen. Hij heeft zijn eerste passen gezet afgelopen kerst, dus het is bijna echt zo ver.
Ik kijk uit naar het komende jaar en het genieten van het komende jaar. Er zijn weer wat vriendinnen om me heen zwanger en dat vind ik toch altijd heel bijzonder. Daarnaast hoop ik met mijn lief naar Berlijn te gaan en willen we weer met de vouwwagen weg en..en…en…

Heb je goede voornemens voor 2017?
Ik doe niet aan goede voornemen…of toch wel? Er zijn zeker wat dingen die ik anders wil in 2017…. Lees het morgen.

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 2 januari 2017 / 08:58

    Wat een leuke tag. De foto lijkt net op het zelfde moment gemaakt te zijn, alleen dan met een ander kindje. Grappig!

  2. 2 januari 2017 / 12:13

    Super leuk! De eerste stappen met kerst. Hier ook! Zo gaaf! Die kan ook het boekje in voor mooiste moment van 2016.

    Je zag op de foto gelijk dat je afgevallen bent en dat je lekker in je vel zit! Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor een mooi 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *