Ons feest in foto’s…Raf 3 en pizza party…

Als je me hebt gevolgd dan weet je dat de spruit vorige week donderdag jarig was. Ongelofelijk dat hij alweer drie is en we hebben een mega leuk feestweekend gehad. Op donderdag was mijn lief vrij (mini weekend jeuj) en daarom vierden we het toen al klein met zijn vieren. Kijk dus mee met twee dagen feest in heeeeeel veel foto’s…

Een beetje wazig maar zo lief. Wij verrasten hem donderdag in zijn bed met de eerste paar cadeautjes. We liepen zingend naar binnen en dit was zijn gezicht. Om op te eten toch, zo lief…

Hij kreeg dit fantastische boek. Ik hou van mooie boeken en hij van dino’s en dit was de perfecte combi. Echt een aanrader voor alle dinosaurus fans.

De Pipster ging uiteraard ook mee feest vieren in het bed van de spruit.

Naast dinosaurussen kreeg de spruit ook een thee serviesje van Ikea. Het ziet er leuk uit in zijn keukentje, maar hij doet ook altijd alsof hij thee en koffie gaat drinken, dus dan is dit serviesje perfect. Voordat we naar beneden gingen, meteen even in het dino boek kijken en zoeken of we de dinosaurussen die hij had gekregen terug konden vinden.

Beneden ging de pret gewoon door. We hadden net als bij mijn verjaardag wat cadeautjes verstopt en dan moest hij zoeken, terwijl wij warm en koud zeiden. Hij had de grootste lol en vond het mega spannend. Dit paard komt van Loods 5 en vond hij fantastisch. Eindelijk zijn eigen paard.

We hadden al besloten om op die donderdag naar de Efteling te gaan. Het was niet mega warm, maar gelukkig droog. Onze duo wagen is trouwens echt zo zo fijn. De Pipster zat voor het eerst een beetje meer rechtop. Hij keek zijn ogen uit.

We moeten echt deze foto maken, anders vergeten we echt waar we stonden en lopen we vervolgens 3 rondjes over het parkeerterrein. Woops, herkenbaar???

De spruit wilde graag meteen het sprookjesbos in en naar de wolf. Hij was jarig dus hij mocht beslissen en zo liepen we meteen het sprookjesbos in. Hij zit ook nog heel graag in de kinderwagen. Op spannende plekken kan hij een beetje in de wagen weg kruipen en hij kan wanneer hij moe is ook nog lekker zitten.

Uiteraard gingen we taart eten. Bij Polles pannenkoek, kun je heel erg leuk zitten en lekker eten. De familietaartjes waren op, maar ze hebben er toch iets heel leuks van weten te maken. Echt zo leuk.

Alsof het al niet feest genoeg was, kwam Pardijntje voorbij. Normaal is de spruit niet zo’n held, maar hij was helemaal weg van Pardijntje en wilde heel graag met haar op de foto.

Blurry but perfect. Samen met de spruit in de draaimolen. Samen op het varken. Hij vindt dat zo leuk….heerlijk.

Een van onze favo’s om te eten in de Efteling zijn de Chips aardappels. Heel erg lekker.

Ook de Pipster deed het mega goed die dag. We waren rond 1 uur in de Efteling, hij heeft een flesje gekregen een uurtje geslapen in de kinderwagen en verder heerlijk rond liggen kijken. Hij heeft geen kik gegeven en was super tevreden, zo zo zo lief.

Zaterdag:
Zaterdag hadden wij vanaf 4 uur mensen uitgenodigd. Het was zowel mijn feestje als dat van de spruit. Ik vind het altijd gezellig om met veel mensen te eten, dus deze keer gingen we uiteraard pizza’s bakken.

Dit waren de cupcakes die mijn zus maakte. Ik had gezegd dat ik graag iets met kabouters wilde voor de taart en daar zou ze bijpassende cupcakes bij maken. Hoe tof en ze zijn ook nog eens heel erg lekker. 

Ik vind het heel tof om het voor een feestje ook echt leuk aan te kleden. Onze tuin vind ik nu al zo mooi van zichtzelf dat die niet veel nodig heeft. Voor op tafel maakte ik deze kaarsen (etiket van de flessen, klimop tak er in met water en een kaars) De pizza oven was hier al aangezet.

Zo zag het er uit als je de tuin in keek. Het blijft onwerkelijk dat dit onze tuin is. Zo fijn en vooral ook met zulke feestjes. De kinderen kunnen lekker rondrennen en spelen en alle ouders genieten. De zon scheen overigens niet heel de tijd, maar het was mooi genoeg.

Voor de baby’s had ik een speel plekje gemaakt voor in de tuin, voor de iets grotere kinderen had ik ook de tipi neergezet en kleden neergegooid. Op en af zaten daar kinderen alleen of met hun ouders te spelen. Heerlijk…

De spruit kreeg een zandbak en allerlei tuin spullen waaronder deze super toffe kruiwagen. Zo kan hij papa helpen als die in de tuin gaat werken.Komende week deel ik ook alle cadeautjes die hij kreeg. Hij was door het dolle met zijn zandbak. Hij begon meteen te graven.

Hij is echt mega verwend. Bij ieder cadeau zei hij WAUW. Vandaag (zondag) hebben we alles nog eens rustig bekeken, heerlijk hoe blij hij met alles is.Het boek ‘Het kind van de Gruffalo’ is onder andere een groot succes. Die hebben we al weer 5 keer gelezen. Deel 1 hadden we al en nu deze dus ook. Beide aanraders.

Hoe AWESOME is deze taart. De spruit kreeg een eigen taart en ik had mijn zus dus gevraagd om een kaboutertaartje en hoe gaaf is deze taart geworden.

Die bekkies <3…

Natuurlijk moesten er kaarsjes uitgeblazen worden. Dit was overigens het eerste jaar dat het hem echt zelf lukte.

En daarna mocht hij een hapje….gewoon meteen van de taart.

En met alle liefde werd er gedeeld met zijn vriendjes. 

Ziet dit er gezellig uit, of ziet dit er gezellig uit. Ongedwongen en makkelijk.

In onze keuken werden de pizza’s gemaakt en belegd. In onze eigen oven kunnen we echt super lekkere pizza’s bakken. Mijn vader en mijn lief zijn heel de avond druk bezig geweest.

Met het bloem op zijn broek wordt mijn lief al een echte pizza bakker.

Ideaal al die tantes en opa’s en oma’s die de Pipster maar wat graag eten willen geven. Scheelt voor mij toch dat ik nets iets meer mijn handen vrij heb. 

Dit was het babyplekje. Vorig jaar vonden we al dat er veel kinderen waren, maar sinds dien zijn er gewoon 4 bijgekomen. Zo leuk om die samen te zien.

Hoe leuk is deze foto…. Zo was ons feestje…. Heerlijk hoe alle kinderen zich vermaakt hebben, maar alle papa’s en mama’s dus ook.

Ons feestje ging nog tot laat in de avond door, maar we hebben daar geen foto’s meer van. Het was echt weer een heel heel heel erg tof feestje. We zijn mega verwend en ik voel me altij zo intens gelukkig naderhand. Dat er zoveel lieve mensen naar ons zijn gekomen om met ons een feestje te vieren.

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Priscilla
  19 juni 2018 / 07:13

  Ha leuk om te zien welke het uit eindelijk is geworden!

 2. 20 juni 2018 / 08:54

  Die taart en die cupcakes!!! Geweldig. Onze oudste (geboren op dezelfde dag als Raf) heeft voor z’n derde verjaardag een fiets gekregen. Waar hij alleen nog niet op durft :’)

 3. 20 juni 2018 / 11:32

  Wat een gezellige verjaardagen hebben jullie gehad! Het genieten straalt van de foto’s af! Wat een leuke taart en cupcakes!

 4. 20 juni 2018 / 17:25

  Dat feestje ziet er heel gezellig uit! Jullie hebben echt een prachtige tuin en zo’n oven lijkt me ook echt gaaf om te hebben.
  Je zus heeft goed haar best gedaan op de cupcakes en de taart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *