Ons jaar in 12 foto’s…Lief thuis jaaroverzicht 2016…

lief thuis 2016Mijn jaar in 12 foto’s…Het leven met mijn lief, onze spruit, ons heerlijke huis, met Dobby (grotendeels dan) Het jaar waarin onze spruit 1 werd, waarin we zoveel leuke dingen ondernamen, een awesome reis maakten, twee keer met de vouwwagen weg gingen. Dierentuinen bezochten, een Efteling abonnement namen, gingen zwemmen, van de zon genoten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kijk mee…

Vooral het jaar waarin onze spruit ontelbaar veel geleerd heeft. Het jaar waarin hij zoveel veranderd is, gegroeid is en toch zoveel zichzelf is gebleven.

Mijn jaar in 12 foto’s, een leuk idee leek me. Totdat ik uren bezig was foto’s uit te zoeken en te selecteren. Hoe kun je nu 1 foto per maand uitzoeken om aan te geven hoe de maand was? Wat was dit een opgave, maar het is gelukt. Ik mis nog veel, maar het geeft wel een mooi beeld.

kinderstoel Rustige start in januari
Een rustige maand, na alle feestdagen. Een maand waarin onze spruit echt ging zitten en voor het eerst in de kinderstoel kon. Wat was ik trots, vooral toen ik dit lekkere bekkie zag. Hij leek zelf net zo trots. Eerste keer Efteling stond toen ook op het programma, samen met oma in het Carnaval Festival, wat een feest.

carnaval lief thuisFunny februari
Als echte brabanders moesten we natuurlijk naar de optocht met Carnaval. Onze spruit keek vooral heel raar naar mijn lief toen hij hem met zijn geschminkte gezicht de fles ging geven. Februari was ook de maand dat ik definitief stopte met borstvoeding. Ik ben mega trots en blij dat ik mijn spruit 7 maanden heb kunnen voeden. Soms mis ik het stiekem nog steeds (geitenwollensokken moeder?)

wandelenBijna lente maart
Vanaf 1 januari kijk ik altijd uit naar de lente en deze dag in maart was typisch zo’n dag waarvan ik lente kriebels kreeg. Zonnig weer, lekker aangekleed en dan wandelen. Samen met vrienden en hun kleine spruit. Heerlijk was het. En ja onze spruit zat in de Tula bij die vriend, zodat ik het wandelen langer vol kon houden.

dierentuin antwerpenDiertjes kijken in april
Het werd steeds lekkerder weer en ik doe het heel goed met zon en lekker weer. We gingen voor het eerst met onze spruit naar de dierentuin. Hij kreeg met zijn 10 maanden echt al veel mee van alle dieren. Vooral de grote dieren en de dieren waar we dichtbij konden komen waren super voor hem. 
strand vakantie baby
Kneuterig kamperen in mei (and I love it)

Voor de tweede keer kamperen met de vouwwagen. We besloten naar Domburg te gaan en wat was het fantastisch. Het weer werd met de dag beter, onze spruit sliep als een roos, er kwamen vrienden langs, we speelden spelletjes in de avond bij het licht van de gaslamp en het was kneuterig fantastisch. Deze foto is een van mijn favo’s, onze spruit was lekker aan het spelen en viel toen voorover in het zand, woops en mama eerst een foto maken #loedermoeder.

1e verjaardagParty juni
Het mooiste moment van het jaar. Mijn kleine grote lieve man werd 1. We vierden onze verjaardag samen en hadden een fantastische dag. 1 jaar onze kleine man bij ons en 1 jaar mama en papa. Iedereen die een spruit heeft zal weten dat dit een bijzondere dag is.

Zomers juli
Deze foto zegt genoeg toch? (bijna) Zomervakantie, zon, een speelparadijs in de tuin en genieten. Poolparty’s met lieve kinders van vriendinnen. Ik hou van deze tijd van het jaar. Ik heb ook teveel mooie zonnige leuke foto’s, maar dit is een van mijn favorieten.

geluk

Awesome Roadtrip augustus
De maand augustus stond voor ons volledig in het teken van onze roadtrip. Wat hou ik van deze foto. Het is alsof onze kleine spruit ook echt de verte in tuurt. Wat was het gaaf en wat was ik trots op onze kleine man en wat was ik trots dat we het aandurfden (ondanks dat ik het ook echt wel spannend vond van te voren) Herinneringen om nooit te vergeten en hopelijk ooit her te beleven als hij groter is. Net als New York…IK WIL TERUG!!!

zomerNazomer bbq in september
Wat was het nog lang super lekker weer dit jaar. Toen we terug kwamen uit Amerika hadden we nog een volle maand zonnig bbq en pool party (lees zwembadje in de tuin) weer. Hier hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Kijk onze spruiten die maiskolven wegwerken SMELT!

efteling

Ik smokkel er een extra bij in september
Mijn lief kreeg van mijn ouders een abonnement op de Efteling en daar hebben we meteen gebruik van gemaakt. Onze spruit kon al zoveel meer meekrijgen. De droomvlucht, het Carnaval festival en het sprookjesbos vond hij super, maar de draaimolen was toch wel het hoogtepunt. Sindsdien kunnen we geen draaimolen voorbij lopen zonder een over enthousiaste spruit. Gaan we er in, dan is hij boos als hij weer van het paard af moet. Heerlijk…

Domburg lief thuis

Herfstig genieten in oktober
Herfstdip all-over voor mij ieder jaar, maar wat helpt het strand daar goed tegen. Vooral wanneer het zo’n fantastisch weer is. Domburg en de vouwwagen waren eerder goed bevallen, dus wij dachten…kom maar op met die kneuterigheid. Twijfels over kamperen in de herfst??? Niet twijfelen, gewoon doen.
life of lief thuis
November de maand dat die man weer aankomt
Sinterklaas kwam aan en voor het eerst gingen we naar de intocht. Onze kleine kijkt niet blij, maar toen de goedheiligman voorbij was zat hij in zijn eigen taal liedjes te zingen. Hij snapt natuurlijk nog niet wat Sint en Piet kwamen doen, maar hij had wel door dat het iets leuks was. Als ik vroeg waar ze waren werd hij iedere keer heel blij. Wat vind ik het leuk om als gezin dit soort dingen te doen.
kerstFeestelijk december
We zitten nog middenin de feestdagen. De kerstboom staat nog tegenover me en ik geniet nog na van de heerlijke kerstdagen, alle cadeautjes en gezelligheid (en kilo’s ben ik bang). Vandaag staat er weer een feest op het programma en wat heb ik mega genoten de afgelopen maand. Het maakt het extra leuk dat je zelf kan genieten, dat ik het zelf fijn heb, samen met mijn lief, maar wat wordt alles nog veel leuker als je je kleine spruit ziet genieten.

Mijn spruit komt voor in iedere foto. Saai? Nee hoor totaal niet. Het zijn de mooiste momenten, of in ieder geval een aantal van de mooiste. We hebben ook heerlijke date nights gehad, ik heb feestjes gehad, ameezing met vriendinnen, wijnavondjes, gilmore girls avondjes…maar die doen het toch niet zo goed op de foto’s als mijn spruit 🙂

Als komend jaar maar minstens net zo mooi wordt als afgelopen jaar, dan knijp ik in mijn handjes en ben ik het gelukkigste mens op aarde. Ik wens jullie net zoveel liefde en plezier toe…..Happy 2017.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 31 december 2016 / 13:03

    Ah mooie terugblik zo! Fijne jaarwisseling en voor jullie ook alle goeds voor 2017!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.