GESLOTEN: Ons retro en vintage interieur… + WIN een Retro loopauto

retro loopautoIk hou van vintage en ik hou van retro. Niet alles wat retro of vintage is ligt in mijn straatje, maar ik vind het een uitdaging om een goede combinatie te vinden tussen vintage, retro, en industrieel, stoer en soms zelfs Ikea. Geen opa en oma huis, maar wel met een aantal van de spullen die zij ook hadden.

Retro papa en mama
Als je de blogs over mijn huis hebt gelezen dan weet je dat wij een Awesome Smeg koelkast hebben (mint groen LOVE IT), maar ook oude schoolstoelen, een kloostertafel op schragen, een kroonluchter en een betonnen keukenblad en heel veel oude serviesjes. Ik hou er van. Ik zet echt niet zomaar alles bij elkaar. Ik heb vaak een beeld voor ogen en zoek net zo lang totdat ik vind wat ik wil.

vintage bordenKrijgertjes
Het gebeurt me dan ook heel vaak dat mensen me spullen aanbieden. Super gaaf. Want zo heb ik al wat gave meubeltjes en serviesjes bij elkaar verzameld. Soms zijn het echter ook de minder leuke dingen, omdat mensen denken dat ik dat vast wil hebben, omdat ik alles wat oud is leuk vind. NOPE, dat is zeker niet waar. De schatten die bij ons in huis passen pik ik er tussen uit en daar moet ik soms best lang voor zoeken.

Retro spruit
De babykamer hebben jullie ook kunnen zien en is bijna geheel van Marktplaats gehaald, het zijn de gaafste, oude meubeltjes met een likje verf. Gecombineerd met mooie assecoires en ik ben als een kind zo blij. Een van de eerste speelgoedjes die ik kocht voor onze spruit was deze gave tuimelaar. Beetje retro, waardoor ik het niet erg vond dat het gekleurd plastic was. De loopauto kreeg ik van mijn ouders en past perfect in de babykamer en de brandweerauto kregen we als kraamcadeau.

The retro family
Wij zijn dan ook een soort retro family. Ook mijn lief houdt van leuke en bijzondere items (al moet ik ze vaak wel eerst uitzoeken :p) De webshop The Retro Family past dan ook perfect bij ons. Wat een Awesome spullen verkopen ze daar.

the retro family

Deze koelkast magnetron en koffiezet apparaat zouden zo in onze keuken passen. Twee jaar geleden ben ik echt op zoek geweest naar een gave magnetron omdat er veel lelijk zijn. Die van ons is nu oke, maar deze was echt perfect geweest. En die kleuren…LOVE IT!!!

The retro family

Dit vind ik zo gaaf. Steeds meer mensen om mij heen hebben weer een platenspeler en dat vind ik zo leuk. Deze in wit met roze gouden koffer vind ik echt fantastisch. En voor die telefoon zou ik speciaal weer een huistelefoonnummer gaan gebruiken.

The Retro Family

De nieuwe kinderkledinglijn van The Retro family is ook zo gaaf. Mooie tinten, lekkere stoffen en leuke modellen.  Echt heel leuk en stoer.

Win een retro loopauto
Onze spruit heeft twee retro loopauto’s, zoals jullie konden lezen. Vanaf zijn geboorte kropen kindjes die op bezoek kwamen op de brandweerauto. (deze verkopen ze ook bij The Retro Family) Sinds twee weken kruipt hij er ook zelf op en loopt er mee door de woonkamer (terwijl hij zelf nog niet los loopt). Ik dacht altijd dat de mooie loopauto’s voor de sier waren want ze zouden vast niet fijn lopen, maar ik had het mis. Echt! Onze spruit zit er lekker stevig op en hij gaat de hele woonkamer door.

En zeg nou zelf, dat ze zo mooi zijn, is toch alleen maar fijn…

The retro family

Van The Retro Family mag ik een van jullie blij maken met deze super gave . De Retro Roller loopauto Lewis. Is hij niet gaaf? Voor zowel jongens als meisjes heel erg stoer.

Hoe kun je winnen?

De winactie loopt twee weken en op de Facebook van Lief thuis wordt de winnaar bekend gemaakt, dus zorg dat je die ook volgt.

Heel veel succes!

Heb je de winactie voor het flexfolie shirt al gezien? Kijk snel!!!

Volg:
Share:

59 Reacties

 1. 27 oktober 2016 / 07:15

  Jaaah wij doen mee. Max is gek op alles met wielen!

 2. Mariska giulianojazzlyna
  27 oktober 2016 / 07:29

  O wat onzettend gaaf. Ik.leef me hhelemaal in als ik zo je blog lees. Ik hou ook zo van retro. Kende heel die site niet. Wel erg dat ik die nu wel ken. Want dat wordt mmogeljk wat shoppen. Misschien wel voor onze kleien spruit. Daar zou die loopwagen trouwens heel leuk voor zijn. Nog even wachten todat hij erop kan., want hij is vandaag 11 weken. Maar wow super gaaf!! Ik loot graag mee voor onze retrostijl!! Love it!!

 3. Annelies
  27 oktober 2016 / 07:37

  Winnen winnen winnen! Wat een kansen deze week!
  Boris is ook al een echt auto jongen. Wat is Raf groot aan t worden!

 4. Kim
  27 oktober 2016 / 08:09

  Wat gaaf! Dit past perfect bij mijn zusje! Dan heb ik een super gaaf kado voor de kleine voor de kerst!

 5. Christel
  27 oktober 2016 / 08:44

  Owww wat een gave auto!
  Ik houd juist normaal niet echt van retro, maar deze is echt heel gaaf. Echt zo’n gevonden schat 😉
  Zou hem graag winnen voor ons manneke!

 6. Anna
  27 oktober 2016 / 09:06

  Oooh wowww te gek! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter
  Facebook: An Na

 7. elisabeth maria martina
  27 oktober 2016 / 09:14

  mijn kleinzoon gaat compleet uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 8. Marian
  27 oktober 2016 / 09:46

  Erg leuk deze retro loopauto Lewis! Onze oudste zal dit geweldig vinden en nummer 2 die elk moment kan komen zal er daarna ook veel plezier van beleven. Jammer dat het het alleen voor kinderen is 😉 Ik maak dus heel graag een kansje voor mijn schat(ten)

 9. 27 oktober 2016 / 14:33

  Wat een tof ding!! Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Spencer 🙂

 10. 27 oktober 2016 / 14:59

  Normaal ben ik niet zo van de retro dingen, maar de Smeg koelkast is sowieso cool en die auto al helemaal. Ik doe dan ook graag mee voor onze “spruit” van 2,5, die vindt dit helemaal geweldig!

 11. 27 oktober 2016 / 15:56

  Ik doe super graag mee voor deze gave retro auto. Geweldig voor mijn neefje voor als hij wat groter is!

  Ik volg beide pagina’s via facebook (lieke van veen) en heb dit bericht gedeeld.

  Nu maar duimen dat ik win!

 12. Janine
  27 oktober 2016 / 16:00

  Wij hebben welliswaar een plastic loopfietsje maar daar heeft onze spruit nig moeite mee, hij is sinds twee weken begonne met vrij lopen. Hij houd zoooooo van auto’s alles is bij hem brrrrrrrrrrummmmm. Zo een stabiele leuke retro auto zou hij fantastisch vinden!

 13. 27 oktober 2016 / 17:02

  Wij willen graag deze retro brandweer auto. Die zou schitterend bij ons nieuwe retro huis passen.
  Bovendien gaat Muze als de brandweer.

  • Liefthuis
   Auteur
   27 oktober 2016 / 20:04

   Jaaa zo’n loopauto zou zo gaaf staan in jullie huis. Alleen kun je de brandweerauto niet winnen. Wel de andere uit mijn blog, maar die staat vast ook mega gaaf bij jullie en is Muze net zo blij mee.

 14. Isa
  27 oktober 2016 / 17:21

  Volg je nu al een hele tijd, als stille llezer. Ik vind deze zo gaaf, dat ik toch een gokje waag voor mijn hele stoere zoontje. Hij is heel ondernemend en dol op alles wat met auto’s te maken heeft! Hij zal er vast heel trots op zitten, met een trotse mama die plaatjes van hem schiet!

  • Liefthuis
   Auteur
   27 oktober 2016 / 20:04

   Super leuk om te horen, stille volgers zijn net zo belangrijk. Leuk dat je meedoet, succes

 15. Lieke Lauwers
  27 oktober 2016 / 20:00

  Jaaaa, ik doe graag mee met je winactie! Al zit de kleine nog in mijn buik, deze retro auto maakt het kamertje natuurlijk helemaal af! Echt fantastisch!

  • Liefthuis
   Auteur
   27 oktober 2016 / 20:05

   Super leuk dat je meedoet. Spannend hoor die kleine in je buik. Hoe ver ben je?

 16. Sylvie
  27 oktober 2016 / 20:22

  Nog een stille volger hier die graag een kansje wil wagen voor ons zoontje Ivar 🙂 Daarbij zou deze loopauto heel leuk staan in ons (beetje vintage) huisje!

 17. Kelly Aarts
  27 oktober 2016 / 21:18

  Oh, deze is zo gaaf! Ik doe niet mee voor mezelf (hoewel het heel moeilijk zal gaan worden om deze weg te geven haha), maar voor iemand anders. Heb gisteren gehoord dat ze zwanger zijn en ben daar zo blij mee!

  • Liefthuis
   Auteur
   27 oktober 2016 / 21:27

   Wat een gaaf cadeau zou dat zijn, lief van je. Succes!

 18. 27 oktober 2016 / 22:03

  Zoo gaaf, die wil ik wel winnen voor Yarah! Ze is bijna jarig, dus dat zou een leuk cadeau zijn!

 19. Willianne Schenk
  27 oktober 2016 / 22:22

  Leuk!!! Kon alleen maar knikken toen ik je blog las. Hou van dezelfde spulletjes:) Het moet perfect zijn want vaak is het het net niet;) Maar deze auto is natuurlijk hartstikke gaaf. Doe heel graag mee voor mijn zoontje:D En natuurlijk voor de sier in huis;)

 20. Miekske Dingens
  27 oktober 2016 / 22:28

  Wat stoer en schattig! Heel graag een kansje op een Tuut Tuut voor onze kapoen! Wat zou ie zich snel kunnen verplaatsen 🙂 Fingers crossed! <3

  • Liefthuis
   Auteur
   27 oktober 2016 / 22:39

   Leuk dat je meedoet

 21. 28 oktober 2016 / 10:32

  Ik ben ook dol op vintage en retro. Die telefoon zou ik echt zo wel willen. En mijn keukenkast staat vol met ‘omakopjes’ van de kringloop.

 22. 28 oktober 2016 / 15:15

  Ik waag toch ook een kansje hoor Jodi! Vind hem zo onwijs gaaf, dat ik deze winactie niet aan mij voorbij wil laten gaan 🙂

 23. Ellen van Helden van Soest
  28 oktober 2016 / 21:20

  Wauw wat ontzettend gaaf. Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn zoontje.

 24. Femke Dekker
  29 oktober 2016 / 08:13

  Ooooh wauw …. deze is echt heel gaaf. Mijn zoontje Teun wordt in december 1 jaar. Dop zou het perfecte cadeau zijn voor zijn eerste verjaardag ( en ook nnog eens een perfecte aanwinst voor mijn oog en woonkamer).

 25. Michelle
  29 oktober 2016 / 09:09

  Wat een geweldigr winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochter Nova. Ze is nu 5 maanden oud maar een loopauto staat zeker op onze cadeaulijst als ze straks jarig is. En hoe gaaf een retro loopauto!

 26. Saskia
  29 oktober 2016 / 16:34

  Oh, die is zo mooi! Ons meisje is nu al gek op haar loopfietsje en zou ook graag met zo’n loopauto willen spelen. Dus doe ik voor haar mee.

 27. Gerlinde
  29 oktober 2016 / 22:26

  Wauw die is gaaf! Mijn zoontje zal dit geweldig vinden…En ik denk dat zijn grote broers het stiekem ook errug leuk vinden

 28. Marita Cuypers
  30 oktober 2016 / 16:20

  Mag ik als grootmoeder een kansje wagen voor de kleinzoon, wat zou het te gek zijn om hem hiermee zien rond te racen!

  • Liefthuis
   Auteur
   30 oktober 2016 / 22:09

   Natuurlijk mag je en kansje wagen, leuk dat je meedoet

 29. 31 oktober 2016 / 07:59

  Ja gaaf!!! Niet voor onze zoon maar voor onze jongste dochter (nu vijf maanden, dus dat duurt nog eventjes maar kunnen we er vast naar kijken 😉 )

 30. Demulder Linda
  2 november 2016 / 10:31

  Mijn kleinzoontje. Rik zou dat autootje geweldig vinden. Alles wat maar beweegt vind hij geweldig!!!

 31. Jolein koolske
  4 november 2016 / 15:21

  Woooowww die is echt mega gaaf zeg !!!! Ik waag dolgraag een kansje 🙂

 32. Lisette
  5 november 2016 / 07:34

  Wat een leuk blog zeg, leest heerlijk weg en die loopauto is super gaaf!

  Wij houden zelf ook van retro en onze zoon Hero (6,5 mnd) groeit voornamelijk op met jaren 60/70 muziek. Binnenkort gaan we verhuizen en deze auto zou fantastisch staan in Hero zijn nieuwe speelhoek.

  • Liefthuis
   Auteur
   5 november 2016 / 11:19

   Dank je 🙂 leuk om te horen

 33. 5 november 2016 / 07:51

  Hoi hoi,
  Ik had je al verklapt dat ik via Jeroens Facebook altijd je blogs lees als stille lezer ;)…
  En inmiddels is onze laatste spruit , Bodi geboren en vandaag 7 daagjes oud, dus tussen al dat roze van onze dames is zo’n auto super stoer voor hem! Enne congrats met je 1 jarig bestaan, keep up the good Work !!!

  • Liefthuis
   Auteur
   5 november 2016 / 11:19

   Jaaaa we kregen gisteren jullie mooie kaartje binnen. Super leuk dat je stiekem meeleest en die auto zou zeker stoer zijn tussen al dat meiden speelgoed.

 34. Nicole van Dongen Monsieurs
  5 november 2016 / 19:53

  Wat een supergave actie, waag graag een kansje ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly, Lilly is 1 jaar en wat zou het heerlijk zijn als ze op deze gave loopauto heerlijk het huis door kan racen maar ook om lekker mee boodschappen te gaan doen. Dit zou echt een supercadeau zijn voor het heerlijke sinterklaasavondje

 35. Sabrina
  6 november 2016 / 08:34

  Onze zoon is gek op auto’s. Zijn eerste woordje was dan ook niet papa of mama, nee het was: broem broem oftewel auto.
  Ooh wat zal hij hier gek op worden! Een auto helemaal voor hem alleen en ook nog 1 die hij zelf kan besturen : )
  Wij duimen hier.

 36. Linda
  6 november 2016 / 21:07

  Omdat deze super gaaf is! Hier zou ik mijn dochter onwijs blij mee kunnen maken. En mezelf ook, want ik word al blij als ik er naar kijk 😀

 37. Leila
  7 november 2016 / 22:14

  Ontzettend gaaf! Mijn kleinmonstertje zou er erg blij mee zijn. Ik doe graag mee.

 38. Lise
  8 november 2016 / 12:00

  Hij is echt super leuk! Mijn kleine meid is dol op stepjes, loopauto’s etc. En deze rolt ze ook zo op weg.

 39. Monique
  8 november 2016 / 21:23

  Wat een enorm leuke auto! Mijn twee jarige zoontje slaapt nog bij ons op de kamer, maar hij zal binnenkort naar zijn eigen slaapkamertje moeten verhuizen omdat hij begin volgend jaar een babyzusje erbij krijgt.
  Dit verhuizen naar zijn eigen kamer lukt helaas nog niet erg, dus misschien zou het goed zijn wanneer hij daar een eigen auto zou hebben! Dat maakt de overgang vast een stuk gemakkelijker 🙂

 40. 8 november 2016 / 22:49

  Supergave auto! Ik heb 2 meiden, maar ook die zouden hem echt geweldig vinden! Ik doe dus heel graag mee

 41. Linda Raaijmakers
  9 november 2016 / 06:23

  Wauw! Leuk voor ons nichtje Tess 😀 en vooral grappig omdat haar grote neefje en nichtje Lucas & Eva (“mijn” tweeling) op 5 december jarig zijn. Dan kunnen ze mooi uitdelen haha 😀 Hiervoor heb ik alles uit de kast getrokken:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (getweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 42. Claudia Diependaal
  9 november 2016 / 07:27

  Stoer en heel erg vet deze car. Wauw zeg.

 43. Sabine Flothuis
  9 november 2016 / 11:45

  Jaaaaaaaaaaaa!!! Ik zou echt heeeeeeeeeeeeeeel graag een kansje willen maken ^_^ Mijn kleine mannetje is net 1 geworden en begint nu heel wankel zijn eerste stapjes te zetten….

  Een loopauto heb ik al heel lang op mijn verlanglijstje staan voor hem en vooral deze retrowagen is zoooooooo leuk!! Voor deze mama zijn ze net iets boven ons budget dus het is er nog niet van gekomen.

  Vorige week op verjaardag mocht hij even op de loopwagen van zijn neefje zitten en wat een plezier heeft hij gehad!! Hij straalde helemaal 🙂

  Nu weet ik het dus zeker!! Er komt zo’n gave retrowagen en deze mama is al hard bezig met sparen….
  Het zou natuurlijk te gek zijn als ik hem zomaar kan winnen! En wat een MEGA leuk Sinterklaas cadeau ook 😉

  Ik zie die verbazing al helemaal voor me!!
  Mijn duimen gaan dus draaien als een dolle en hopen op een kansje….

 44. Jolien Pieters
  9 november 2016 / 17:01

  Op de valreep doe ik mee haha!
  Sinds kort je site ontdekt, gefeliciteerd met je eenjarig bestaan!

  Maar wat een leuke auto! Ik zou hem graag winnen voor mijn lieve nichtjes. Het zijn twee stoere meiden, de oudste speelt liever met de boormachine dan met de barbies haha 🙂

 45. Annie Eggink
  10 november 2016 / 16:28

  Heel leuk voor de eerste verjaardag van mijn kleinzoon binnenkort!

 46. Angela Olt
  10 november 2016 / 20:48

  Zou dit graag willen winnen voor mijn vriend en ik ons eerste kindje, die in maart uitgerekend is!
  In april/mei kunnen mijn vriend en ik in een nieuw huis, en daarbij hoort een nieuw interieur, wat wij helemaal retro willen doen, en stiekem wordt dit naast een loopautootje voor ons kleine zoontje ook wel een onderdeel van ons interieur.

 47. brants
  10 november 2016 / 21:26

  die graag mee voor mijn kleinzoontje die zal daar zeer blij mee zijn

 48. Oma Will
  18 november 2016 / 23:37

  Ik denk dat mijn jongste kleindochter hier heel blij mee zou zijn.
  Misschien ben ik te laat met meedoen.
  Als dat zo is, jammer.

 49. 12 april 2017 / 08:11

  Ik wil super graag meedoen! Mijn dochter kan bijna lopen dus zou een mooi kadootje zijn en ze is nog maar 9 maand!!
  Ik hoop daarom dat wij een kans maken en hiermee naar huis kunnen rijden
  Xxx Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *