Wat kregen wij voor kerst cadeau???…Mega verwennerij

kerst cadeau

In mijn kerstplog vertelde ik al dat we op kerstavond altijd cadeautjes uitdelen en uitpakken bij mijn ouders thuis. Kerst tijd is bij ons thuis ook al jaren cadeautjes tijd. Al weken zijn we bezig met het uitzoeken van de leukste dingen en zodra de kerstboom staat gaan de cadeautjes er onder. Dat is natuurlijk echt niet alles waar het bij ons om draait, maar we hebben de mogelijkheden dus waarom zou je elkaar dan niet flink verwennen? 

Dat flink verwennen is bij ons gebeurd. Jeetje wat lag er weer een grote berg onder de boom, zoals jullie al konden zien in mijn plog. Het was een heerlijke avond met cadeautjes uitpakken, lekkere hapjes, gezelligheid en elkaar verrassen. Ik ben mega verwend en laat jullie met veel plezier mijn cadeautjes zien.

kerst cadeau

Zo bij elkaar op de bank is het weer een hele berg. Voor mijn gevoel mag ik de cadeautjes altijd voor een tweede keer uitpakken, wanneer we thuis zijn en ik alles uit de tas haal. Hieronder een aantal cadeautjes uitgelicht.

kerst cadeau

De Happy Planner kreeg ik van mijn lief. We hebben thuis nog steeds een papieren agenda liggen waar mijn lief en ik allebei in schrijven (tenminste dat is de bedoeling). Deze is super fijn en ook nog eens mooi. Snel invullen…
Het kleine boekje is het gave uitsprakenboekje van Koetjes en kaartjes. De komende jaren ligt dit boekje op een centrale plek in de kast om alle leuke uitspraken van onze spruit op te schrijven.

kerst cadeau

Dit zwarte notitie boekje is misschien wel mijn favoriete cadeau. Een leren notitieboekje met het logo van Lief thuis in de kaft. Super gaaf toch?
Als je van notitieboekjes houdt dan krijg je die ook. Allemaal super mooie boekjes en een schriftje. Super handig en leuk.

kerst cadeau

Make-up kun je mij altijd heel blij mee maken. Deze parfum probeerde ik laatst en is heel apart, maar zo lekker. Ik had hem zelf nog niet gekocht en kreeg hem nu toch, jeuj.
Mac is een van mijn favoriete make-up en een product als cadeau is extra leuk. Ik kreeg Paintpot in Painterly, Blush in Springsheen en de Lipstick in Relentlessly red. LOVE IT!!!

kerst cadeau

Blote voeten wilde haren, ik wil avonturen sparen. Ik hou van deze spreuk. Je ziet het misschien niet op de foto, maar die zin staat op de bovenste armband van Lief Leven.
De andere armband past er perfect bij.

kerst cadeau

Dan nog meer boeken in mijn cadeautjes lijstje. Het Flow book of papers is zo gaaf. Er zitten allerlei gave papiertjes in, maar ook een kalender, labels, kaarten, van alles voor allerlei DIY projecten. De andere twee boeken was ik super nieuwsgierig naar. Het bovenste om meer te leren voor Lief thuis de onderste omdat zijn columns me altijd zo aanspraken.

kerst cadeau

Dan nu, de verwennerij van de spruit. Ongelooflijk hoe blij zo’n klein mannetje kan zijn met al zijn cadeautjes en wat heeft hij veel gehad.

kerst cadeau

Goh wat toevallig, ook een berg boeken haha. Het boek zonder tekeningen is heel grappig een prentenboek zonder tekeningen, dat gaat echt over de manier van voorlezen. Het Fiep boek is nu al een groot succes, net als de box met voertuigen boekjes.

kerst cadeau

Houten muziek instrumentjes stonden op het verlanglijstje van onze spruit (of van mij voor onze spruit) Hij kreeg een gave trommel en een xylofoon en was dolgelukkig. Ook het fototoestel is zo mega leuk.

kerst cadeau

Zoals jullie misschien konden zien, hebben mijn ouders paarden en onze spruit vindt dat altijd heel erg leuk. Een van zijn eerste woorden was dan ook paard (eerst paa en nu paar) Hij kreeg een houten paarden trailer en twee trekpaarden van Schleich. Hij wilde ze niet meer loslaten en sjouwt er al een paar dagen de kamer mee rond. Groot succes dus.

kerst cadeau

Dan kreeg onze spruit ook nog leuke kleding. Gele Bergstein laarsjes, die ik mega stoer vind. Een groenige stoere broek met kruizen, een leuke pyjama en een lekkere trui.

Zoals je ziet zijn we mega verwend. Wat ben ik super blij met alles wat we hebben gekregen en dat we dit zo kunnen doen. Het is wel een beetje ongelofelijk
Doen jullie ook aan cadeautjes of niet?

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 29 december 2016 / 08:02

  Ooh wat een leuke dingen allemaal! Die Bergstein laarsjes zijn echt super!

  • Liefthuis
   Auteur
   29 december 2016 / 12:28

   Jaa he 🙂 ben ik ook mega blij mee, nu nog lopen :p

 2. 29 december 2016 / 09:08

  Wij doen ook met kerst cadeautjes. Wij trekken altijd lootjes, maar volgens mij had iedereen dit jaar Emily die kreeg zoveel! We kregen onder andere een mooi pop-up boek van Sophie de giraf en wat een pech mijn naam is weg. Heel erg gaaf

  • Liefthuis
   Auteur
   29 december 2016 / 12:28

   Jaaa dat boek wat een pech mijn naam is weg, is zo leuk, die kreeg onze spruit voor zijn verjaardag.

 3. 29 december 2016 / 20:00

  Wow wow en nog eens wow. Wat zijn jullie mega verwend! Ik ben verliefd op de Bergstein laarsjes. Wij doen hier niet aan kerstcadeaus 😉

 4. 29 december 2016 / 22:54

  Leuke cadeaus zeg!! Vooral dat notitie boekje met Lief thuis erop is gaaf!! En je spruit ook goed verwend!

  • Liefthuis
   Auteur
   30 december 2016 / 13:52

   Ja he 🙂 ben zo blij met dat notitieboekje

 5. 30 december 2016 / 12:15

  Oh leuk de Happy Planner! Ik ben dol op agenda’s en heb deze ook in huis gehad. Uiteindelijk vond ik hem te druk, maar ik hoor er veel positieve verhalen over.

  Leuke cadeau’s heb je gekregen!

  • Liefthuis
   Auteur
   30 december 2016 / 13:52

   Ik ben benieuwd hoe hij bevalt, we zijn hem nu aan het invullen voor de komende tijd.
   Ik heb bewust gekeken naar een met redelijk rustige en duidelijke weekoverzichten, want had voor mijn werk een agenda gekocht ooit die verschrikkelijk was zo onoverzichtleijk.

 6. 30 december 2016 / 14:09

  Wauw wat een heerlijke verwennerij! Wij doen niet aan kerstcadeautjes maar na Aukjes verjaardag in november en dan Sinterklaas in december is het ook wel even genoeg 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *