Onze kleine kerstelf spruit wenst jullie…

kerstwens

Onze eerste, eerste kerstdag met onze spruit. Onze eerste kerst als papa en mama. Onze eerste kerst als gezin. Zoals ik eerder al zei wil ik kersttradities maken. Onze spruit heeft een eigen kerstbal, zijn voetafdrukken zijn gezet op een kersthart en komende jaren ga ik liedjes zingen bij de boom, kerstkoekjes bakken en snoep in de boom hangen.

Het is eerste kerstdag. Een dag waar veel mensen naar uit kijken en al weken over fantaseren. Misschien is de aanloop naar kerst, met de kerstmuziek, het verzamelen van cadeautjes, het bedenken van het kerstdiner en de kerstversiering nog wel leuker dan de twee kerst dagen zelf. Alhoewel… misschien laat het je extra lang genieten van de kerst die gaat komen.

Vorig jaar fantaseerden we over hoe het zou zijn dit jaar. Ik zag ons al zitten als gezin, allemaal met een foute kersttrui aan, of een lachende baby onder de kerstboom, want dat zou er zo leuk uit zien. Stiekem dacht ik ook wel eens aan de andere optie, een krijsend kind wanneer net het hoofdgerecht opgediend zou worden of misschien was hij wel allergisch voor kerstbomen? Geen idee hoe het zou zijn en dat vond ik stiekem maar eng.

Dit jaar zal het blijken. Als het aan ons ligt dan gaan we er van genieten.

Onze vrolijke kerst elf spruit, wens iedereen een fijne kerst. Geniet met iedereen die je lief is. Dikke kerstkus van ons

Onze vrolijke kerst elf spruit, wenst iedereen een fijne kerst. Geniet met iedereen die je lief is.

Dikke kerstkus,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *