Onze liefde in foto’s… ♡ love shoot

Mooie foto’s wie wil dat nou niet. Foto’s staan voor mij voor het vastleggen van herinneringen. Herinneringen die je samen maakt, mooie momenten die je beleeft met je dierbaren om je heen. Foto’s leggen vast wat je herinneringen niet altijd vast kunnen houden. Dat schattige koppie van de spruit toen hij nog zo klein was, de eerste krulletjes die hij kreeg en de blik in zijn ogen toen hij de Pipster zag. Ook voor mijn lief en mij, momenten van ons, het delen van het ouderschap onze liefde voor elkaar en voor de mannen….ik wil het onthouden, vasthouden, bewaren…met foto’s.

Hebben wij even geluk dat mijn schoonzusje sinds kort haar eigen bedrijfje is gestart; Natalie Vermorken Photography. Ze maakt onwijs mooie love/engagement shoots, weddingshoots en familyshoots en ook de mini’s komen zo mooi in beeld, denk bijvoorbeeld aan een toffe cakesmash. Tijdens ons weekendje weg een paar weken geleden wilde ze ons vastleggen en daar zeggen wij geen nee tegen. Herinneringen om te bewaren, zoals we nu zijn, als papa en mama en als een stel. Ik ben super blij met het mooie resultaat en deel dan ook heel graag.

Zoek je dus iemand die herinneringen of bijzondere momenten vast kan leggen??? neem dan zeker even contact op met info@natalievermorken.com en kijk eens op haar instagram @natalievermorken.photography (ik krijg er niks voor dit te zeggen, ik ben gewoon oprecht enthousiast)

Ze heeft trouwens nog een toffe kortingsactie lopen…de eerste 10 boekingen krijgen namelijk 25% korting.

Natalie vroeg of ik mijn lief wilde vertellen wat ik dacht toen ik hem voor het eerst zag….Ik zag op dat echter niet heel veel want ik had mijn lenzen in ( en daar zie ik niet heel goed mee) Ik vroeg een vriendin of die jongen die naar me keek leuk was…

Het voelde in het begin toch een beetje ongemakkelijk om op de foto te gaan. We stonden dan ook erg te lachen met zijn tweeeën. Natalie gaf goede tips en stelde leuke vragen, wat er voor zorgde dat we ook heel veel gelachen hebben.

Deze foto vind ik fantastisch. Jullie hebben hem al kunnen zien op mijn verjaardag en ook op mijn blog komt hij voorlopig terug. Zo’n gave foto.

Aan zijn arm wil ik altijd wel lopen.

Kijk hoe lief hij naar mij kijkt, dat zie ik zelf normaal nooit, dus is nu wel heel erg tof.

Love him ♡

Rara naar wie wij hier keken…. Yep de spruit die lekker aan het spelen was.

Dit soort foto’s vind ik echt fantastisch. Zoals we echt zijn…

Vandeweek zagen jullie al een van mijn favo fotos van de shoot. Hier nog een van hetzelfde moment. Vol spanning trotseerde de spruit het hoge gras om bij ons te komen.

Dit is toch te mooi…

Voor Lief thuis wilde ik ook graag een foto hebben. Deze kan ik gebruiken op mijn pagina over samenwerkingen, of gewoon een keer wanneer ik ga bloggen over mijn blog. Dus je ziet hem nog verschijnen…

Wat vind je er van??? Wat is je favoriet???

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Floortje
  17 juni 2018 / 12:01

  Vind ze allemaal heel leuk! Mis wel een foto met Pip erbij..

  En met die ballonnen, zo mooi!

  • Liefthuis
   Auteur
   17 juni 2018 / 12:45

   Helemaal mee eens. Ze heeft wel een hele mooie foto van pip gemaakt, die hebben we laatst bij een artikel geplaatst. De foto met Raf erbij is ook een toevalstreffer omdat hij zich er mee ging bemoeien en het werd een mega mooie foto. Binnenkort nog maar een keer vragen of ze foto’s van ons vieren wil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *