Onze vakantieplannen…Even bijtanken…

Hier stond hij in de zon… dat zal komende week wel anders zijn…

De vouwwagen staat klaar, tassen zijn ingepakt en de eerste plek is geboekt. Wij vertrekken morgen (vandaag als je dit op donderdag leest) op vakantie en jeetje wat ben ik daar aan toe. Ik deel vandaag onze vakantieplannen en wat dat voor Lief thuis betekent.

Druk druk druk
Als je me even volgt dan weet je dat het afgelopen periode druk was. Heel druk… Dat we het super gaaf en bijzonder vonden, dat er mega grote stappen werden genomen, maar dus ook dat het druk was. Toen de zomervakantie begon, nam ik me voor vakantie te houden, maar ik nam me ook voor om 3800 andere dingen te doen, omdat ik daar eindelijk tijd voor had. BAM reality check… dat kan niet, dat werkt niet en na nog een week ploeteren floot mijn lichaam me gisteren terug.

Ziek
Het is vast een combi van meerdere dingen, een lange (maar gave) dag Efteling, een maandelijks feestje, maar ik denk vooral ook een lichaam dat mij tot de orde roept. Een lichaam dat zegt, nu is het echt even klaar. Mijn energielevel was gedaald ver onder het 0 punt, alles deed pijn, ik voelde me gewoon ziek terwijl ik niet ziek was….

Gelukkig had ik een mooi vooruitzicht…. Onze vakantieplannen…

Wilde plannen
Een paar weken geleden had ik nog wilde plannen. Als het over vakanties en reizen gaat dan zijn er zoveel dingen die ik wil dat mijn hoofd op hol slaat. Met een camper naar Scandinavie, of vliegen naar Mallorca. Ik had echter geen tijd en geen fut om het uit te zoeken en daarnaast hebben wij altijd een hele fijne back up… Een vakantie optie die altij goed is…

Altijd een goed idee.
Wij houden van Frankrijk. Stokbroodje, wijntje, kneuterigheid in de vouwwagen, franse dorpjes, de natuur…. heerlijk. Met de vouwwagen naar Frankrijk is altijd een goed idee en dat gaan we doen. Op het moment van typen hebben we nog geen idee waar we uit gaan komen, maar waarschijnlijk op een camping in de Drôme of de Ardèche.
Iemand nog tips voor een natuurlijke camping, veel groen, liefst een riviertje of iets dergelijks in de buurt. Kindvriendelijk, groen en niet te groot… Let me know…

Ik vertrek
In een keer naar het zuiden rijden zagen we niet meer zitten. Dit hebben we vorig jaar gedaan, maar wilden we nu anders. De vouwwagen opzetten tussendoor zag ik niet zitten en toen schoot ineens een van mijn favoriete programma’s door mijn hoofd. Voordat ik ‘Ik vertrek’ ooit gezien had, had ik nog nooit van een Chambre d’ Hotes gehoord. Een soort B en B het liefst in de mooiste Franse huizen, kastelen of boerderijen. Dus wij gaan… een soort mini Ik vertrek…Drie nachten in een Chambre d’ Hotes in de Bourgogne. Daar alvast bijkomen, ontspannen en de buurt een beetje verkennen (en een camping zoeken) voor we door rijden naar het zuiden.

Verdwalen
Ik heb zoveel zin om gewoon in de zon te zitten voor de vouwwagen. Om rustig wakker te worden, rustig te ontbijten…. Een boek te lezen… Ik heb zoooooveeeel zin om een boek te lezen…te verdwalen in de pagina’s… Ik heb zin om boodschappen te doen in Frankrijk… naar brocante marktjes te gaan, of sowieso naar een marktje. Franse dorpjes ontdekken, fruit eten in de zon. Ik heb zoveel zin om 24/7 met de mannen te zijn en avonturen te sparen…Ik heb zoveel zin om even bij te komen…

Opladen
Ik heb zoveel zin om op te laden en bij te komen om daarna weer volledig voor de bedrijven te kunnen knallen. Om daarna eens kritisch te gaan kijken naar hoe ik mijn dagen indeel en hoe ik met mijn tijd om ga. Eigenlijk had ik het plan om flink vooruit te werken voor Lief thuis. Er staan 6 concepten half klaar…. HALF klaar dus… maar ik had geen tijd…en ik voelde me niet goed. Er zal dus maar weinig online komen op Lief thuis…
Komende vrijdag nog mijn vlog en mocht ik ergens de fut hebben mijn laptop te pakken… wie weet wat er dan gebeurt… maar reken er niet op.

Als we terug zijn uiteraard uitgebreide verslagen van mij in de zon, voor die vouwwagen met een boek en hopelijk heel veel blije gezichten en wil je meteen op de hoogte blijven… volg me dan op instagram

Wij zijn er vandoor. Au revoir (ooievaar) en tot snel…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *