Our lovestory, ons sprookje……8 jaar…

2009 onze eerste vakantie in Frankrijk

2009 onze eerste vakantie in Frankrijk

‘Help, ik zie het niet goed, is hij knap?’ Vroeg ik aan een vriendin. We stonden in onze vaste kroeg op tweede kerstdag en ik ga altijd met lenzen in op stap, maar daar zie ik niet zo goed mee (niet in de goede sterkte te maken). Ik merkte dat er een jongen naar me keek, maar ik kon niet zien of het een lekkere vent of een gedrocht was….

Oh lekker
Die vriendin zei, ‘Hij is leuk’. (Ben ik je eeuwig dankbaar voor, you know who) Dus ik keek terug naar die wazige schim op een aantal meter afstand. We maakten een dansje (van dichtbij kon ik hem wel goed zien en hij was inderdaad goedgekeurd) en ik vroeg wat hij deed. Studie fysiotherapie…. ‘OH lekker’ antwoordde ik…. Oh lekker???WHAT WAS I THINKING? Wat zeg ik nou voor iets doms?
HIJ WAS ECHT LEUK!!!!
Ik verzamelde mijn moed en vroeg zijn telefoonnummer…

Een van onze eerste foto's samen

Een van onze eerste foto’s samen

1 januari 2008 01:00
Weer in de kroeg om het nieuwe jaar in de luiden, heb ik ineens een gemiste oproep. STEF. AAAAAH ik bel meteen terug, aangemoedigd door een vriendin. In plaats van een enthousiaste jongen aan de andere kant van de lijn, zegt hij….‘Ja, wij zijn op een feestje en een vriendin (een vriendin wat?) zag je naam in mijn telefoon en zei ook een Jodi te kennen, dus belde even.’
Als ik in de grond kon zakken, was daar ter plekke een sink hole ontstaan. Hij wilde me helemaal niet bellen, maar had een vriendin die mijn naam herkende. Wat een afgang was dat.

Laatste kans
Ik baalde, maar raapte de volgende dag nog één keer m’n moed bij elkaar. Als hij nu niet een beetje enthousiast deed, was het klaar. Ik belde op en vroeg of we iets gingen drinken….hij zei jaaaa.
2 januari zei ik de verjaardag van mijn oma af (sorry oma) en wachtte vol spanning op de markt op mijn toekomstige lief.
Hij kwam aanlopen en het eerste wat ik dacht was, wat een lelijke jas heeft hij aan……niet meteen afkeuren…..want ik kon een jongen normaal best afkeuren om zijn schoenen.

2010 in Thailand

2010 in Thailand

2 maart 2008
Ik keek door de jas heen (die hij gelukkig niet vaak meer aan heeft gehad) en op 2 maart wilde ik nu wel eens weten hoe het precies zat. ‘Jij bent allang mijn vriendinnetje’  smste hij. EINDELIJK……Als vrouw zijnde wilde ik natuurlijk een datum, dus 2 maart werd de datum. We hebben nog regelmatig discussies wie wie heeft versierd. Ik vind dat hij het was, want hij keek in de kroeg, ik bedoel voor mij was hij een wazige schim, dus ik kan hem niet als eerste gespot hebben. Ik was wel degene die zijn telefoonnummer vroeg en hem belde……. was ik het dan toch?

Er was eens
8 jaar geleden een prins en een prinses, beide twintig. Zij woonde op kamers, hij nog thuis. Ze waren verliefd en dolgelukkig. Kenden al redelijk snel ook verlies. Ze werden hechter. Ze huurden een klein huisje, gingen kamperen in Frankrijk, reisden naar Thailand, Indonesie en Vietnam. Ze werden hechter. Kochten een bouwval en staken de koninklijke vingers uit de mouwen om hier een echt paleis van te maken. Ze werden hechter. Ze sloten studies af, vonden banen en startte met een nieuwe studie. Ze werden hechter.

Als kers op de taart, nadat zij 9 maanden als koninklijke walrus door het leven was gegaan, het hoogtepunt uit hun leven. De geboorte van hun kleine prinsspruit.

Ons boek is nog niet half vol, ons verhaal is nog niet half geschreven. Mijn prins, mijn lief, we schrijven nog even verder…..eindeloze avonturen in het verschiet.

Ons sprookje, ons verhaal, maar dan waar gebeurd.

En we leven nog lang en gelukkig…

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 06:43

  Leuk om jullie sprookje te lezen. En goed dat je niet op die jas afknapte!! Zelf ben ik 7 maart 8 jaar samen en had ook een verhaaltje in de planning staan:)

  • Liefthuis
   Auteur
   2 maart 2016 / 17:06

   Wat toevallig, ik ben benieuwd naar je verhaal

 2. 2 maart 2016 / 07:19

  Haha wat een leuk verhaal, dat van die jas had ik ook 🙂 Ook maar door heen geprikt, wat zeg je er anders uit op die eerste foto 😉

  • Liefthuis
   Auteur
   2 maart 2016 / 17:07

   hahaha echt? dus jij ook een lelijke jas incident :p vind je me er zo anders uit zien, grappig 🙂

 3. 2 maart 2016 / 08:50

  Every love story is beautiful, but ours is my favorite – hangt boven ons bed!

  Maar ik vind deze ook héél mooi!
  Proficiat en nog veel geluk samen!

 4. Rosalie
  2 maart 2016 / 09:06

  Prachtig sprookje….. Wacht joh dit is geen sprookje, die zijn namelijk altijd fictief en volgens mij gaat dat voor jullie jullie niet op

  Groetjes!!

 5. 2 maart 2016 / 20:03

  Wat een heerlijke blog! Enne ik vind dat hij jou versierde. Je oma vergeeft het je vast, want ze heeft nu een prachtig achterkleinkind en je was geen walrus, maar een prachtige zwangere vrouw! Op naar nog meer mooie avonturen. X

 6. 9 maart 2016 / 19:14

  Oh wat leuk om te lezen zeg! Mijn man en ik zijn ruim 7 jaar samen, ook wij hebben elkaar in de kroeg leren kennen. Veel geluk nog samen!

  • Liefthuis
   Auteur
   9 maart 2016 / 19:40

   Haha de plek waar het nooit zou lukken 😛 dacht ik altijd. Toch een goede plek dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *