Outfit voor een zomerse bruiloft – inspiratie

De uitnodiging lag al op de deurmat, maar wat moet je nu aan op die bruiloft. Doordat ik nu in to alles wat met trouwen te maken heeft ben, kreeg ik genoeg inspiratie voor de leukste outfits voor op een bruiloft. Het is natuurlijk heel leuk lekker uit te pakken voor een bruiloft en een outfit te scoren waar ook jij je onwijs mooi en fijn in voelt. Ik geef je vandaag wat inspiratie…

Je outfit zal natuurlijk altijd een beetje afhangen van wat voor sfeer de bruiloft is, of het heel chique of meer bohemian is en of je avond of daggast bent. Ik geef je wat zomerse wedding outfits, die je ook daarna op een feestje of zonnige dag nog heerlijk kan dragen. Wie weet heb je er iets aan. Kies vooral kleding waar jij je lekker bij voelt.

Dit is zo’n lief en zomers jurkje en die kleur is nu natuurlijk ook helemaal leuk en zomers. Het is geen wikkeljurkje (wat ik persoonlijk heel fijn vind) maar lijkt er wel een beetje op. De stof valt heerlijk en het accentueert precies alle goede plekken. Cowboy boots zijn er super gaaf onder, maar ook een sandaaltje of slippertje kan er heel goed onder en na de bruiloft is hij met een witte sneaker ook prima te dragen of zomerse dagen.

Een tikje bohemian en deze jurk moet je staan qua kleur en model, maar vind ik zo mooi vallen en is denk ik heel flatterend. De stof valt soepel en ik denk dat je hier heerlijk in kan bewegen en kan dansen. Ik zou er een slippertje of een sandaal onder dragen, haar in de krul en je bent klaar. Op een zomerse dag kun je deze jurk daarna ook nog prima dragen.

Liefde voor deze kleur en de stof. Wat een waanzinnig mooie, sierlijke en bijzondere jurk is dit. Die open rug moet je prettig vinden in verband met een bh, maar ik kan je vertellen dat je borsten tapen een hele goede optie is voor dit soort jurken. Als ik een bruiloft had, zou dit zeker een kanshebber zijn deze zomer.

Chique Ja, Suf Nee… Deze jurk oogt door de stof en de rouches wat chiquer, wat voor een bruiloft natuurlijk helemaal prima is. Het model vind ik dan weer zo tof, dat hij net bijzonderder is en dat de kans dat tante Jo deze jurk ook aan heeft klein is. Een mooie hak er onder en je bent klaar.

Een jumpsuit voor een bruiloft vind ik echt heel tof. Een goede hak er onder en je bent meteen helemaal party proof en ik vind het vaak ook erg sexy staan. Deze kleur past helemaal bij nu. Ik zou in de zomer een zwarte jumpsuit of jurk vermijden, maar er zijn genoeg super toffe kleuren zoals je ziet.

Jaaaa heeeerlijk dit jurkje. die kan natuurlijk altijd goed, maar met je haren helemaal in de krul of half opgestoken en goede hakken of cowboylaarzen er onder, zit je met deze jurk helemaal goed op een bohemian bruiloft. Die kleur vind ik echt prachtig en door alle rouches en laagjes, is hij toch heel feestelijk.

Zoals ik zei vind ik zwarte jurken niet heel zomers, maar wilde deze fantastische jurk toch even opnemen in dit lijstje. Hoe feestelijk en stoer is deze jurk. Super gaaf.

Deze schoen…. dit muiltje, sandaaltje, hakje…..Liefde voor dit model. Ik moet bekennen dat het idee dat mijn tenen daar lang in zitten me minder blij maakt, maar ze zeggen dat het went (en misschien moet ik dan dus voor mijn eigen bruiloft vast gaan oefenen) Dit model schoen vind ik zo mooi en vrouwelijk en het toffe is dat ze deze schoen 10 verschillende kleuren hebben. Ook groen en lila. Love it.

Qua hak zit je met deze sandaal wat safer en misschien makkelijker door te dragen onder een spijkerbroek of rok na de bruiloft, maar die banden maken het dan weer helemaal leuk. Van mij hoeft het ook niet allemaal mega chique en strak te zijn.

Dit sandaaltje/ slippertje is ook helemaal leuk onder bijna alle jurkjes. Ze hebben verschillende printjes, maar het model is super vrouwelijk en sierlijk en met een goede nagellak op je tenen zit je goed.

Deze kon niet ontbreken in dit lijstje. De lichte cowboyboot. Al vind ik cognac onder veel jurken ook prachtig. Wel net een hakje omdat dat toch lekker vrouwelijk is. Hou hier zo van, dit maakt het liefste jurkje stoer en past bijna overal bij. In de herfst kun je deze straks natuurlijk lekker door dragen.

Ben je het type niet voor hakken? Dan pak je lekker witte sneakers… in mijn eigen ogen kun je bij iemand altijd wel een feestelijke outfit maken.

Ben benieuwd, heb je een outfit gevonden die bij je past?

#liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *