Super leuk dat je even komt kijken wie ik ben…
Ik ben Jodi, 33 jaar en dit is mijn stukje internet. Waar ik mijn marathon aan woorden deel om jou te inspireren, informeren of aan het lachen te maken.

Avonturen sparen

Wat ik het aller liefste doe is avonturen sparen… Herinneringen maken voor het leven. Samen met mijn lief (Stef) en onze drie knappe kinderen (Raf 2015, Pip 2017 en Lua Rosie 2020).

Van grote avonturen, zoals onze waanzinnige grote reis door Australië, Nieuw-Zeeland en Bali, tot kleine avonturen zoals fikkie stoken in de tuin, winterpicknicken in het bos of bioscoopje spelen thuis (want ben stiekem ook een huismuts). Alles is een avontuur en zo proberen wij ook echt te leven en dat aan onze kinderen mee te geven. 

Lief thuis is mijn blog, maar ondertussen zoveel meer. Ik vlog ieder weekend om onze avonturen te delen, maar ook om voor altijd te bewaren. Daarnaast is mijn Instagram een letterlijk inkijkje in mijn dagelijkse leven en daar heb ik de aller aller leukste volgers. Alles over het moederschap, mijn leven, ons huis, de kinderen, mijn lief en veel veel meer.

Naast Lief thuis heb ik ook een eigen webshop Feestje van Hout en dat is ook een groot feest. Tot 2019 was ik ook juf in het speciaal voortgezet onderwijs, maar aangezien Lief thuis en Feestje van Hout zo hard groeiden, moest ik keuzes maken en besloot ik voor dit avontuur te gaan. Full time ondernemen.

Wil je nog wat meer van mij, mijn kleine en mijn grote man weten?  Lees dan dit; Even voorstellen… 

Mocht je me verder willen volgen??? Hou dan zeker Facebook in de gaten, daar deel ik al mijn nieuwe artikelen. Op Instagram geef ik jullie met mijn persoonlijke foto’s en stories een kijkje in ons leven. Op Youtube verschijnt op iedere vrijdag een weekendvlog. Dus ga me volgen, vind ik super tof.

Tot snel,

Liefs, Jodi