Super leuk dat je even komt kijken wie ik ben…
Ik ben Jodi, 30 jaar en ik ben juf in het voortgezet speciaal onderwijs, maar daarnaast ook degene die deze blog vol schrijft met al mijn hersenspinsels. Mijn marathon aan woorden.

Ik ben mega trotse en soms over enthousiaste mama van onze spruit (Raf 14-06-2015) en de Pipster (Pip 30-09-2017) en al tien jaar samen met de aller knapste en leukste man aka ‘mijn lief’. Ik hou van reizen, zingen, toneelspelen, uren surfen op het internet, wijntjes drinken, nieuwe dingen in de wereld ontdekken (of dat nu blogs, gadgets, feitjes of echt plekken zijn) maar vooral ook heel erg van kletsen. Het delen van mijn ervaringen, mijn hersenspinsels…

Op Lief thuis deel ik alles wat een jonge vrouw en jonge moeder bezig houdt. Het moederschap, alles rondom de spruiten, ons huis, mijn lief, fashion, trends, maar vooral ook veel persoonlijke verhalen. Ook maak ik video’s voor op mijn Youtube kanaal, een verlengde van Lief thuis.

Wil je nog wat meer van mij, mijn kleine en mijn grote man weten?  Lees dan dit; Even voorstellen… 

Op mijn blog kun je om de dag nieuwe artikelen verwachten en iedere vrijdag plaats ik een weekendvlog online. In de week dat er eigenlijk een blog online kwam, komt de weekendvlog in plaats van die blog. De andere week is de weekendvlog ‘extra’.
Ik hoop dat je snel terug komt om verder te lezen.

Mocht je me verder willen volgen??? Hou dan zeker Facebook in de gaten, daar deel ik al mijn nieuwe artikelen. Op Instagram geef ik jullie met mijn persoonlijke foto’s en stories een kijkje in ons leven. Op Youtube verschijnt op iedere vrijdag een weekendvlog. Dus ga me volgen, vind ik super tof.

Tot snel,

Liefs, Jodi