Mijn papa is een kriebel papa, een stoere papa, een … spruit vertelt

knappe papa

knappe papa

Een jaar geleden werd mijn papa, papa. Omdat ik geboren werd. Hij moest nog alles leren, maar was meteen de liefste, zorgzaamste en beste papa van de wereld. Ik werd ouder en mijn papa werd meer dan alleen lief en zorgzaam. Wil je weten wat voor papa mijn papa allemaal is? Speciaal voor vaderdag vertel ik het. Mijn papa is een;

Stoere papa
Mijn papa is de stoerste papa. Kijk naar zijn armen en heb je hem wel eens op het rugbyveld gezien? Dat wil ik later ook.

Zorgzame papa

Zorgzame papa

Zorgzame papa
Mijn papa is de zorgzaamste papa. Maakt ontbijt voor mij en mijn mama. Wiegde me in slaap als dat nodig was en  ik zat uren bij hem op schoot toen ik ziek was. Zo fijn is dat, echt waar. Hij wil altijd iedereen helpen en zal nooit een keer zeuren.

Spelende papa
Mijn papa is een spelende papa. Ik denk dat hij blij is dat hij met mijn speelgoed mag spelen. Soms ligt hij ineens bij me op de grond, laat een knuffel praten of bouwt torens die ik om mag gooien.

Kriebel papa
Mijn papa is een kriebel papa. Als hij me kusjes geeft in mijn nek, dan moet ik heel hard lachen.

Grappige papa
Mijn papa is een super grappige papa. Hij maakt mij en mama zo vaak aan het lachen. Ik schater het uit als hij weer een dansje of liedje verzint, of als hij zich verstopt en weer tevoorschijn komt.

Spelletjes papa

Spelletjes papa

Sterke papa
Mijn papa is de sterkste papa van de wereld. Hij kan mij tillen, op zijn nek, op zijn rug en op zijn arm. Nooit ben ik te zwaar. Dat zal vast ook door die sterke armen komen.

Handige papa
Mijn papa is een handige papa. Hij kan alles maken wat mijn mama bedenkt. Van wie heeft hij dat geleerd, misschien kan hij het mij ook leren.

Avontuurlijke papa
Mijn papa is een avontuurlijke papa. Hij kan niet wachten tot ik echt mee kan gaan geocachen. Diertjes zoeken en vangen en dammen bouwen.

Rustige papa
Mijn papa is een rustige papa. Hij neemt altijd de tijd als wij samen iets doen, maar ik kan ook lekker rustig bij hem zitten en met hem knuffelen.  Ze zeggen dat ik op hem lijk.

stoere rugby papa

stoere rugby papa

Gekke papa
Mijn papa is een gekke papa. Nog nooit zoveel gekke danspasjes, gezichten en geluidjes gehoord. Vooral als ik moet lachen voor een foto, maar ook als we gewoon aan het spelen zijn.

Spelletjes papa
Mijn papa is een spelletjes papa. Samen met veel vrienden en 500 gekke kaartjes op tafel. Of als ik in bed lig, op de playstation of iPad. Uren is mijn papa zoet. Hopelijk doet hij later ook spelletjes met mij.

Knapste papa
Mijn papa is de knapste papa. Tenminste dat zegt mijn mama altijd, dus dan zal het wel.

Trotse papa
Mijn papa is de trotste papa. Hij vertelt graag wat ik allemaal al kan. Kijkt altijd naar mij als ik iets nieuws leer. Zegt JEEEEUUUJJJ en klapt in zijn handen als ik iets bijzonders doe. Tenminste hij vindt het bijzonder, dus ik doe alsof ik dat ook vind. Hij laat mij met trots aan iedereen zien en papa en mama zeggen vaak, wat een lekker menneke ik ben. Zal wel zo zijn dan toch?

kriebel papa

kriebel papa

Beste papa
Mijn papa is de beste papa. Sorry voor alle andere kindjes, maar ik denk echt dat ik de beste papa van de wereld heb.

Lieve papa
Mijn papa is de liefste papa. Als ik moet huilen komt hij mij knuffelen en als ik nog even wil knuffelen ’s avonds of een stomme droom heb, dan komt hij zorgen dat ik weer lekker kan slapen. Hoe lief is dat?

Mijn papa is mijn held.

Fijne vaderdag allemaal,

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 19 juni 2016 / 08:55

  Ah wat lief geschreven en klinkt als de allerliefste papa (na die van ons dan :)).

  • Liefthuis
   Auteur
   19 juni 2016 / 17:50

   Hahaha idd, maar goed dat dat overal hetzelfde is. Iedereen heeft de liefste papa

  • Liefthuis
   Auteur
   19 juni 2016 / 17:50

   Hopelijk jullie ook een leuke vaderdag gehad.

 2. 19 juni 2016 / 13:39

  Wat lief… 🙂 Mooier compliment naar papa kan je niet maken.

  • Liefthuis
   Auteur
   19 juni 2016 / 17:50

   Dank je, hij was er ook heel blij mee vanochtend. Het was namelijk een verrassing voor hem.

 3. 22 juni 2016 / 17:24

  Aaah super schattig!! Wat is het toch geweldig om je lief met zijn kindje bezig te zien he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *