De perfecte zwangerschaps outfit….Topdag met Kelly Caresse en Noppies…

In eerdere blogs gaf ik al wel eens aan dat ik echt geen idee heb hoe ik me moet kleden. Van mijn oude kleding past niet alles meer en wat me nog past daar lijk ik alleen maar kolossaal in. Om nu heel de tijd in dezelfde outfit te lopen, is ook zoiets, dus vandaar dat de oproep op Instagram van Kelly caresse als geroepen kwam. Wie had er zin om naar de nieuwe winkel van Noppies te komen voor een meet en greet met Kelly en een Style the Bump…??? Ik reageerde en wat bleek, IK WON….Ik laat vandaag zien hoe de dag was en de outfit die ik uitkoos.
Vorige week donderdag kreeg ik ineens een berichtje via instagram van Kelly (kellycaresse.nl). He Jodi, @liefthuis, door omstandigheden van een van de winnaressen, mag ik een andere winnaar uitnodigen morgen in Rotterdam om 14:00 bij de Noppies winkel. Als je nog beschikbaar bent en je vandaag nog meldt dan ben jij de gelukkige winnares van die nieuwe outfit, gefeliciterd!! Liefs Kelly

Ik win nooit iets
Soms omdat ik gewoon niet mee doe, want bij 2000 aanmeldingen acht ik mijn winkans heel klein, maar ook bij alle acties die ik wil mee deed had ik nooit succes. Nu had ik vooral succes doordat iemand anders toch niet kon, maar dat mocht de pret niet drukken. Ondertussen had ik al wel wat afspraken staan, dus er moest wat geregeld worden. Mijn moeder was bereid op onze spruit te passen en hem op te halen en thuis te brengen (oma’s to the rescue) en mijn schoonzusje die zou komen lunchen die nodigde ik uit om mee te gaan.

Vanaf Eindhoven was het 1,5 uur rijden tot Rotterdam. We hadden geen idee wat ons te wachten stond, maar waren erg nieuwsgierig. Onderweg kletsten we wat over baby’s, zwangerschappen, bevallingen, kinderen enz. Ik word bijna tante van hun kleine mannetje dus dit is altijd een lekker onderwerp. We waren dan ook zo in Rotterdam en hadden geluk met een parkeerplek voor de deur.

Kelly in actie. Voor haar blog moest ze natuurlijk voor en na foto’s maken voor een vlog en voor op social media. Toch even spannend wat er online komt als je zelf de beelden niet edit, maar ze heeft het echt mooi gedaan.

Hoe tof is dit….In de winkel stonden vanuit Local Makers scans te maken van zwangere vrouwen en hiervan gaan ze dan 3D beeldjes maken. Wij kregen er ook allemaal een en ik ben mega benieuwd naar het eind resultaat. Mijn eigen kleine oscar, zo gaaf.

Natuurlijk ook nog even een selfie met Kelly. Iets mindere foto van mij, maar zij staat er altijd goed op. Deze hoort hier natuurlijk ook thuis.

Dit was een van de setjes die ik paste. Ik vond het shirtje heel erg tof en die heb ik uiteindelijk nog zelf gekocht, naast de mooie set die ik kreeg. Het shirtje werd verkocht bij Noppies en is van Supermom.

We mochten kiezen voor een broek,shirt, jasje en ondergoed of panty, jurkje, jasje en ondergoed. Dit is het jasje dat ik gekozen heb. Het is een stoer bomberjack met achterop een soort levensboom. Deze is niet helemaal zichtbaar op de foto, maar erg leuk. Ik heb hem al veel aangehad, hij zit heerlijk en ik heb al  veel complimenten gekregen.

Dit is de rest van de outfit die ik koos. Deze jurk van Noppies vond ik zo stoer. Een beetje sportief, maar door de lengte toch weer wat anders dan een gewoon jurkje. Echt heel erg leuk, ik ben er super blij mee en met de zomer voor de deur (hopelijk) kan ik deze jurk wel gebruiken.

Bij onze spruit had ik twee hele fijne voedingsbh’s en die waren allebei van Noppies. Ik was dan ook in mijn nopjes (sorry te flauwe woordgrap) erg blij dat ik er nu weer een mocht uitzoeken. Het is deze geworden. Simpel maar mooi voor de eerste periode na de bevalling. Ik heb in dezelfde kleur ook nog een onderbroek gekregen, wel zo handig voor net na de bevalling.

Wat een top dag was het. Mega gezellig hebben we het gehad. We kregen alcohol vrije prosecco (stom dat ik niet gevraagd heb welke het was, want hij was LEKKER) een hapje en dus die gave outfit en het beeldje. Ik kan voorlopig weer even vooruit.

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 24 mei 2017 / 08:45

  Die jurk vind ik echt zo mooi!! En je ziet er fantastisch uit! Stralend!

 2. 24 mei 2017 / 13:23

  Als tip voor alcohol vrije wijn heb ik die van Live. Echt super lekker ik zal je een plaatje appen. Maar wat een mooie outfit. En het jasje ook super stoer! Volgens mij is het een fantastische dag geweest!

  • Liefthuis
   Auteur
   24 mei 2017 / 19:48

   Ja het was echt heerlijk.
   Ooow ben bneieuwd naar die wijn

 3. 24 mei 2017 / 21:24

  Wauw zo ontzettend mooi vind ik die jurk! Daar heb je een top item aan deze zomer.

 4. 25 mei 2017 / 23:11

  Het klinkt als een super gezellige middag. Wat een leuke outfit heb je uitgezocht.

 5. 26 mei 2017 / 11:10

  Wat een geweldige bh is dat. Die zou ik ook zo aantrekken en ik ben niet eens zwanger.

 6. 30 juni 2017 / 21:35

  oh ik heb dat artikel/vlog gezien bij Kelly! echt leuk hoor!

  • Liefthuis
   Auteur
   30 juni 2017 / 21:45

   Ja was echt super leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.