Pip, 2 jaar – De mooiste dag…

@natalievermorken

Emo en gelukkig… zo zit ik nu op de bank. Vandaag vierden we het feestje van mijn kleinste en mijn grote man. Lekker eten, familie, tantes die alle kinderen knuffelen, opa’s die barbecuen, super leuke cadeautjes, koffie, taart, liedjes zingen, nog meer eten, spelende kinderen krioelend en gemengd door elkaar.

@natalievermorken

We eten en ik weet dat mijn mannen het fijn hebben, want ze spelen met hun beste vrienden. Ik weet dat ze te eten krijgen, dat er op ze gelet wordt, dat ze aangesproken worden als het nodig is en getroost als er iets is….Zo voel ik het maar mijn mannen ook. Het is vertrouwd. Rijkdom noem ik dit… ik ben een gelukkig mens…besefte ik me vandaag terwijl ik een spare-rib at aan tafel…

@natalievermorken
@natalievermorken

RIJKDOM in een foto… want zoals deze foto is (goud gemaakt door Natalie) zo was het feestje en dat verdient die knappe kleine man.

@natalievermorken

Ik ben gelukkig… met de rotzooi die overblijft… want zo moest het zijn. Dit wil ik voor de feestjes van mijn mannen… Kijk dat bekkie van mijn kleinste knappe kind, voor hem was deze dag, voor hem maken we tradities…om nooit te vergeten.

@natalievermorken

Wat een rijkdom, om al twee jaar met jou te mogen knuffelen, naar jou te mogen kijken, van jou te mogen genieten. Genieten wanneer je de wereld ontdekt… Verwondering, wanneer je leergierige iets nieuws leert. Een papegaai die alles na zegt, alles na doet… Ondeugende draken oogjes, met ondeugende drakenstreekjes… Dol op je broer… zo dol op hem…

@natalievermorken

Lieve kleine grote Pip,

9 maanden wachten, 9 maanden groeien, 9 maanden was je alleen van mij, alleen bij mij… en altijd samen.
2 jaar knuffelen, 2 jaar groeien, 2 jaar hoor je bij ons…. 2 jaar aan avonturen…wij samen met zijn vieren….

Sterke Pip, stoere Pip, grappige Pip en knuffel Pip. Mijn gekke, grappige, lieve kleine Pipster man. Wat ben je gegroeid, wat heb je veel geleerd. Leren lopen, leren rennen en drakenstreken leren uithalen. Leren rennen, leren praten, grapjes leren maken, 4 woorden aan elkaar, maar als het je niet zint… dan doe jij je eigen ding. Helpen met opruimen, knuffelen, kussen en oneindig dol op dieren.
Stoere Pip, gekke Pip aller mooiste Pip…
Het mooiste wat je kan zijn. Het allermooiste peuter kind voor mij… voor ons…
Je bent van mij al twee jaar.. Je hoort bij mij, bij ons… maar je bent ook zo leuk zonder mij, maar ik besta niet meer zonder jou…
Als dit een voorbode is voor de rest van ons leven met jou…. Ik voel me rijk…

GEFELICITEERD LIEVE KLEINE GROTE PIP…
Ik ben trots op je, hou van je tot de maan en weer terug, voor altijd en altijd…

Lieve Lieve Natalie, dank je voor de foto’s, want zoals de foto’s zijn zo voelde het vandaag… Je bent een schat…

Morgen mijn DIARY van heel de week…

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.