PLOG: De 2e verjaardag van onze spruit…

Afgelopen zaterdag was de grote dag voor mij en onze spruit, we waren jarig. Althans, we vierden het samen, maar eigenlijk was ik 1 juni jarig en hij 14 juni. Ieder jaar houden we voor mijn verjaardag een barbeceu feestje. Altijd een groot succes en waarom zouden we een goede traditie doorbreken??? Dus ook met onze spruit wordt het feestje gegeven. Kijk mee hoe deze heerlijke dag was.

De avond voor ons feest hebben mijn lief en ik de kamer versierd voor onze spruit. Ook hebben we twee cadeaus beneden klaar gezet. Hij kreeg namelijk een Wishbone bike en een tipi (xenos) voor zijn verjaardag. Super leuk om voor hem zo’n verrassing voor te bereiden.

Mijn moeder had vroeger de traditie om iedere verjaardag ons ’s ochtends zingend wakker te maken en dan een foto te maken. Deze traditie zetten wij mooi voort en dit was het blije bekkie dat wij in de ochtend uit bed haalden.

Cadeautjes op bed vind ik zo gezellig, dus na het zingen op zijn kamer, haalden we hem naar het grote bed om een aantal kleine cadeautjes uit te pakken. Hij kreeg onder andere deze gitaar, hij vond het super interessant.

Eenmaal mee naar beneden waren wij benieuwd wat hij vond van zijn grote cadeau en de tipi. Dat was toch wel even lachen, want hij keek verwonderd rond naar alle slingers, liep recht op zijn Wishbone bike af en stak zijn handen omhoog naar een ballon. De ballonnen waren veel interessanter.

Daarna was hij toch nieuwsgierig en ging hij eens kijken wat er allemaal in zijn cadeau zat.

Het waren toch twee top cadeaus. Hij fietste meteen aan toen het zadel goed stond en de tipi was natuurlijk meteen een groot feest.

Toen onze spruit sliep gingen wij de rest van de voorbereidingen doen. Het eten voor de bbq voorbereiden, tafels klaarzetten, tuin versieren enzovoort. Dit was het eindresultaat. Het was niet mega zonnig, maar wel lekker warm, dus we konden heel de middag en avond buiten feesten.

Mijn zus had deze fantastische taart voor onze spruit gemaakt. Hij vond hem super lekker en dook er meteen in. Althans hij nam heeeeel voorzichtig een hapje met zijn mond van de taart. Lekker ding is het hè

Dit waren de cupcakes die mijn zus ook had gemaakt. Super lekker en ze zien er nog mega mooi uit ook. Tof he?

Deze foto vind ik zo grappig. De blauwe benen van onze spruit van het stoepkrijt en twee over enthousiaste ouders die oooooh roepen voor de taart.

Na de taart ging het eten op tafel en de bbq aan. Altijd heel gezellig ons bbq feestje dus die traditie houden we er in.

Van een vriendin kreeg ik gewoon een fles alcohol vrije wijn, super tof, zodat ik ook mee kon drinken die avond. Deze rosé variant was echt heel erg lekker.

Ik was niet de enige zwangere die avond, mijn schoonzus is ondertussen al over de uitgerekende datum heen, maar op het moment van de foto was ze 39 + 5. De laatste kans om onze bellys met de neefjes nog even samen op de foto te zetten.

Ieder jaar zijn er meer kinderen aanwezig op mijn feestje. Hoe tof zijn deze foto’s. Deze drie mannen zijn echt heerlijk samen. Samen spelen, ravotten en gek doen. Op de rechter foto gingen ze al piepend als muizen door de tuin. HOE LIEF!!! Echt ik smelt van die mannen samen.

Wat een top feestje weer. Aan het einde van de avond toen iedereen weg was, had ik echt een hormonaal gelukt momentje. Ik was zo blij en zo gelukkig met iedereen die was gekomen en met hoe leuk het was geweest.

Volg:
Share:

5 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   23 juni 2017 / 21:06

   Dank je 🙂

 1. 24 juni 2017 / 21:09

  Wat een gave taart heeft je zus gemaakt! Maakt zij vaker taarten?

  • Liefthuis
   Auteur
   25 juni 2017 / 13:05

   Vaker voor eigen gebruik eigenlijk, dus vandaar dat ik het haar dan vraag want dat doet ze super mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *