PLOG een random zondag…

Het was alweer even geleden dat ik een Plog deelde. Ik vlog nu mijn weekenden, maar daarin laat ik uiteraard niet alles zien. Afgelopen zondag besloot ik weer eens flink wat foto’s te maken om die met jullie te delen. Dus hierbij een random zondag met zijn vieren, waarop we wel lekker ergens gingen eten.

Mijn dag begint bijna altijd met hetzelfde ontbijt. Een grote bak fruit, met griekse yoghurt en een snack a jack chocolade er doorheen gekruimeld. Weight watchers proof, mega lekker en goed vullend. Daarbij drink ik altijd roos vicee laxo.

Onze kleinste man wordt ineens zo groot en wijs. Hij kijkt rond wat er allemaal om hem heen gebeurt. De zon scheen ook zo heerlijk deze ochtend… en knuffelen en spelen met papa is natuurlijk altijd fijn.

De spruit is druk aan het koken in zijn keukentje de laatste tijd. We hebben erg veel Albert Heijn mini’s, want deze had ik zelf gespaard, maar kochten we ook bij het winkeltje laatst. Hier deelt de spruit eten uit, koekjes voor mij bonen voor Pip, mooi verdeelt al zeg ik het zelf.

De Pipster kreeg ook zijn eigen echte hapje. Hij eet zo mega goed. We zijn vorige week weer begonnen met hapjes en hij vindt banaan heerlijk en eet het super goed op. Zo leuk om hem die hapjes te geven.

 

Als de kleinste man in bed ligt en de spruit met mijn lief buiten in de tuin aan het werken is kruip ik even achter mijn macbook om wat voor Lief thuis te doen. Ik wil heel graag een nieuw thema, maar kom er nog niet uit hoe ik deze handig kan installeren. Verder blog ik wat. Heerlijk met dit uitzicht over de tuin.

 

De spruit eet een appeltje en ik maak deze foto van mijn mooie pioenen.  Althans, ik dacht dat het pioenen waren toen ze nog dicht waren, maar een vriendin gaf aan dat dit helemaal geen pioenen zijn (terwijl ik bijna zeker weet dat er pioenen op het bordje stond). Het zijn blijkbaar ranonkels en ze zijn prachtig, maar geen pioenen.

Een boterham met Kipfilet voor mij als lunch. WW proof en met wat zout en peper ook erg lekker.

Mijn schoonmoeder stuurt me deze foto. Zij heeft ook een bos ranonkel pioenen van mij gekregen, maar had net als ik er ook 1 andere bloem tussen zitten. Of het is een andere bloem, of een ranonkel die er anders uit ziet. Wel bijzonder dat ik precies hetzelfde had. Een chrysant in een bos pioenen die ranonkels blijken te zijn…..zei iemand op instagram.

De Pipster wordt weer wakker en krijgt overdag twee keer een fles. Hij vindt het echt lekker en pakt de fles het liefste zelf vast. Kleine man wat word je snel groot.

Als de spruit naar bed is en wij een maandfoto van de Pipster willen maken zie ik ineens dat de spruit weer met zijn stekkesl heeft gespeeld. Hij bouwt het liefste dit soort torentjes.

Knappe kleine man. We zetten hem iedere maand op de foto, omdat ik het leuk vind de groei bij te houden. Bij de spruit heb ik dit ook gedaan, maar dan in een schommelstoel. Ik denk dat de foto’s vanaf nu lastiger worden, want hij laat de octopus nu niet meer liggen, maar gaat er mee spelen.

Na de foto even spelen met papa. Heerlijk die momentjes. Ik vind de dagen dat we met zijn vieren thuis zijn zo lekker. Beetje rommelen in huis en een beetje huismussen. LOVE IT!!!

Dit awesome shirt kregen we als kraamcadeautje en ik vind hem echt fantastisch. Helemaal nagemaakt van het geboortekaartje en de Pipster kan hem nu eindelijk aan.

We hangen weer wat spullen op in huis. Ik denk niet dat het ooit af is, maar dat vind ik juist ook wel leuk. Hier hangt mijn lief zijn cadeau op. De sterrenhemel zoals de sterren stonden op de dag dat wij een relatie kregen.

En een schaamteloze selfie om mijn outfit te laten zien. Ik draag een fake leather legging, met daarop een legergroene jurk met gouden details. Zo fijn dat ik steeds fijner weer in al mijn kleding pas.

Ik had me helemaal in de make up gehesen omdat wij met mijn schoonfamilie gingen eten bij de Leemerhoef, omdat mijn schoonmoeder jarig was. Altijd gezellig en leuk om ergens te gaan eten.

De Leemerhoef is trouwens echt een aanrader. Er is een mega leuke en uitgebreide speelkamer, maar ook een leuke buiten speeltuin. De spruit kon zich er alleen vermaken, speelde met grotere kinderen, maar er was ook iemand van hun restaurant aanwezig die alles een beetje in de gaten hield. Ideaal, wij konden lekker eten en de spruit had de tijd van zijn leven.

Ik had spareribs, niet echt ww proof, maar als we uit eten gaan dan doen we daar niet aan. De spruit had tussen het spelen door heel even tijd voor frietjes en vissticks

Dit kunnen we eigenlijk wel een mijlpaal noemen. Voor het eerst werd de spruit geschminkt. Hij werd een zebra met paarse strepen (dat wilde hij perse)

Wat was hij trots. Hij vertelde een dag later nog dat hij een zebra was, want volgens mij had hij niet door dat we het er af gewassen hadden.

Deze twee mannen schelen 3 maanden. Nu is dat nog best veel, maar over een jaar zie je waarschijnlijk geen verschil meer. Dit is Willem, ons knappe neefje en die is al zo ondernemend. Ze waren hier wel lief samen aan het rollen en kruipen over het kleed.

Even serieus, hoe knap is deze baby. Hij wordt echt zo groot, maar hij is toch mega knap??? Zo’n heerlijk open vrolijk bekkie.

De spruit had in de middag niet geslapen en na het vele spelen viel hij op de terugweg als een blok in slaap. Waarom gebeurt dit altijd pas een straat voordat je thuis bent. We hebben hem zo over kunnen leggen in zijn bed. Zebra er af wassen, tandenpoetsen en doorslapen.

Mannen in bed, babyfoon aan en we kijken een serie van Netflix. We kijken momenteel LOVE en Designated surviver. Te grappig om tussendoor te kijken is; Nailed it, waarbij deelnemers moeilijke taarten en andere baksels moeten namaken. Wel bizar dat ze naar verhouding zo snel 10.000 euro verdienen met hun lelijke creaties.

Dat was hem weer. Respect als je alle foto’s doorgekomen bent, want het waren er een hele hoop. Een heerlijke zondag zoals een zondag moet zijn. Spelen en knuffelen met de mannen, lekker thuis rommelen. Hopelijk vond je het leuk om te zien, so let me know…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 28 maart 2018 / 15:15

  Wat een heerlijke foto en wat een gave poster. Leuk idee om het de dag van de start van jullie relatie te doen.

  • Liefthuis
   Auteur
   28 maart 2018 / 15:25

   Dank je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *