Plog: Onze kraamweek in een aantal foto’s…

Afgelopen week konden jullie al mijn hormonale verslag lezen over onze kraamweerk. Als ik door mijn telefoon scrolde waren er een aantal momenten die ik heel graag met jullie wilde delen, dus vandaar deze Plog. Onze kraamweek in een paar foto’s.

Om te beginnen zou ik makkelijk 1000 foto’s met jullie kunnen delen. Ik heb zoveel lieve mooie en knappe foto’s van kleine broer, maar ook van mijn lief met hem en natuurlijk onze spruit met hem. Om nu 500 slapende Pippen te delen, is voor jullie misschien niet zo boeiend, maar voor mij zijn ze allemaal even mooi. Ik heb dus even goed moeten kijken wat ik wilde delen.

Morgen komt trouwens een hele bijzondere video online. Namelijk een video van de bevalling. Van de aanloop er naartoe en ook een paar beelden van de bevalling zelf. No worry, geen dirty stuff ofzo in beeld, maar wel een hele bijzondere en mooie video al zeg ik het zelf.

Voor iedereen hier uit de omgeving die ook in het MMC is bevallen is dit bord herkenbaar. Wanneer je naar huis mag met je nieuwste aanwinst word je in een paarse rolstoel naar buiten gereden, maar niet voordat je een blauwe of roze punaise in het kalender bord hebt geprikt. Komende maanden hangt onze blauwe punaise dus als bewijs op de kraamafdeling. Een heel leuk momentje.

Voor het eerst naar buiten, voor het eerst in de maxi cosi en in de zon. Wat een heerlijk moment.Hier lag heerlijk te slapen toen we naar de auto reden. Zie je die mooie lange vingers?

De eerste dag thuis kregen we veel bezoek. Onder andere zijn grote neef die op dat moment 14 weken was. Zo bizar, want hij was echt nog een kleine baby in gedachten, maar naast onze new born leek hij ineens heel groot. Deze mannen gaan samen opgroeien.

Een en al liefde en geluk. De eerste nacht ging super. Hij heeft het laatste gedeelte van nacht tussen mijn lief en mij in gelegen op het verschonings kussen. Heerlijk om zo wakker te worden en dit tevreden bekkie te zien.

Onze spruit is dol op zijn kleine broertje. Hij had al veel geknuffeld en kusjes gegeven. Dit was de tweede dag en hij gaf ineens aan dat hij zijn broertje vast wilde houden. Dat mag, dus de kraamhulp hielp even mee. Hij knuffelde zijn broertje helemaal plat, we hebben echt dubbel gelegen zo lief. Binnenkort meer over de ontmoeting tussen kleine broer en onze spruit.

De eerste keer in de tummy tub. Heerlijk in het warme water, al moest hij nog erg wennen en was hij er ook snel klaar mee. Op het moment van de foto was hij heerlijk ontspannen.

Een kusje voor kleine broer.

Al weken stond het bedje met zijn knuffel al klaar. Te wachten tot hij er zou zijn en nu lag ij gewoon lekker in dit bedje te slapen. Het is tegelijk zo vertrouwd en zo ontzettend genieten.

Mijn lief haalde als verrassing een broodje carpaccio en rauwe hammetjes. Zooooo lekker en zo lief. Hij had ook dadels met spek gemaakt. Echt I love die man.

Deze gave houten plaat kreeg ik van lieve Milou Hip en Hout. Zo lief en zo leuk voor in zijn nieuwe kamer straks.

Zoals jullie in mijn verslag over de kraamweek al konden lezen was onze spruit dol op de kraamhulp. Deze foto vond ook zo lief. Samen boekjes lezen.

Wil je helemaal weten hoe onze kraamweek is verlopen? Lees dan zeker mijn verslag vol hormonen.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Christine
  31 oktober 2017 / 18:22

  Wat een prachtige week om te lezen!
  En foto’s zeggen nóg veel meer, dus dit verslag is helemaal af 😉
  Wat ben ik blij voor je dat je zo’n heerlijke kraamweek hebt gehad joh!!
  En dat je ook zo’n lieve, zorgzame vent hebt.. in zo’n week wordt je dan weer helemaal verliefd hé?!!
  Geniet nog maar even op deze blauwe wolk!

  • Liefthuis
   Auteur
   31 oktober 2017 / 20:40

   Wat lief je reactie. Je wordt inderdaad weer helemaal verliefd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *