PLOG Life of lief thuis juli: Huis gekocht, aparte driftbuien en een mega hectische maand…

Waar Juni een feest maand was, werd Juli een hele bijzondere en onverwachts hectische maand. We begonnen de maand met een afwijzing voor ons droomhuis, terwijl we drie dagen later toch nog te horen kregen dat het huis van ons is. Het zorgde er wel voor dat alles in een stroomversnelling ging. Van foto’s maken van het huis tot het zo ver mogelijk afmaken van de zolder. Ik merkte dan ook dat ik niet eens mega veel foto’s heb gemaakt….Kijk mee met hoe Juli verliep.


Met onze spruit het park in lopen met zijn wishbone is een ideale bezigheid. Ik waggel een beetje rond en hij heeft het gevoel op een racefiets te zitten. Hij wil bij de eendjes kijken en liever niet meer naar huis. Het is een super verjaardagscadeau geweest.

Zoals ik al zei kochten wij ons droom-droomhuis. Nadat ons bod toch ineens het beste was, moesten we snel het koopcontract tekenen. Ik zat daar in mijn gala outfit aangezien er op mijn school eindgala was en het voorlopig koopcontract zijn gaan tekenen tussen alle drukte door. Kijk hoe blij we waren…

Wat doet onze spruit hier voor op straat??? Hij doet alsof hij slaapt….zijn manier van een driftbui??? Hij is echt wel eens boos, maar als hij iets niet wil doen, bijvoorbeeld niet naar binnen wil komen, of zijn tanden niet wil poetsen, dan doet hij alsof hij slaapt. Hier ligt hij dan ook languit op de grond voor de deur snurk geluiden te maken. Ik heb hier zo hard om gelachen.

Ik stuurde een vriendin deze foto. Zij was 23 juli uitgerekend, maar dacht dat haar kleine wel wat eerder zou komen aangezien haar eerste twee allebei eerder kwamen. Toen ik op de wc zat zag ik dat de linker kant van de kalender nog wel erg leeg was, dus hun kleine meisje moest dan maar komen vonden we….Uiteindelijk is het nog gelukt ook… Heerlijk van die kinderen die zo goed luisteren…

Mijn lief en ik hebben kei hard gewerkt om ons huis helemaal klaar te maken voor de foto’s. Wat een werk was dat zeg. Het huis moet mega leeg gemaakt worden. Alles moet netjes en schoon zijn en de zolder werd ook nog flink aan gewerkt. Toen de foto’s gemaakt waren kon ik eindelijk languit op de bank.

Onze spruit wilde graag op de schommel. Ik had eigenlijk verwacht dat hij er niet meer in zou passen, maar dit ging perfect. Hij had de grootste lol in de schommel en wilde iedere keer weer.

We genoten sowieso van het heerlijke weer. Hier besloot onze spruit lekker buiten op de bank te gaan zitten. Hij zei zelf, ik ga naar de stoel…en vanaf de bank zat hij de vogels te roepen (gooooooogels) en hele verhalen te vertellen wat die vogels allemaal deden. Ik kan daar zo van genieten.

We namen tussen het klussen en opruimen door even rust en gingen een middagje naar mijn ouders. Wij gingen de vouwwagen klaar maken en we namen de oudste van een vriendin mee. Zij was net bevallen (van die kalenderbaby dus) en zo kon zij even rustig met de kleine knuffelen en kon haar zoontje lekker spelen op de boerderij bij mijn ouders. Wat een feest was het, onze twee mannen spelen zo heerlijk samen. Op de knuffelfoto was hij net naar de wc geweest en was onze spruit blij dat hij er weer was.

STOP de tijd….Kijk hoe groot ons kind hier lijkt. Toen ik deze foto kreeg leek het net alsof het een kind is dat zo naar de basisschool gaat terwijl hij net 2 is.

Op de dag van het open huis moesten wij weer flink aan de bak. Poetsen poetsen poetsen en opruimen. Met een peuter die rondloopt is dat niet het handigste en ook het open huis was op een ongunstige tijd. Mijn moeder en zusje haalde hem dus al in de ochtend op en gingen even winkelen met hem, daarna zou hij daar blijven slapen. 

Wij besloten het succes van het open huis te vieren en aangezien onze spruit er toch niet was gingen wij op Date Night. We zijn gaan eten bij Down town gourmet market…Mega leuk..echt een aanrader voor iedereen die in Eindhoven een hapje wil eten. Het is een soort foodhallen, maar je hebt wel een eigen tafeltje. Je kan zelf rondlopen langs de kraampjes, maar ook via een app bestellen. Wij hadden sushi, spring rolls, zoete aardappelfrietjes en een kwarter met allerlei heerlijk vlees….

De maand eindigt iets eerder dan gisteren. We zijn afgelopen zondag namelijk vertrokken met de vouwwagen. Een weekje even relaxen en ontspannen met zijn drieen. De laatste keer als gezin van drie en de laatste keer vanuit ons huis in Eindhoven. De volgende keer gaat er gewoon een baby mee….zo bijzonder om te bedenken.

Over een onze vakantie komt er een aparte plog en vlog.

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 1 augustus 2017 / 09:20

  Dat demonstratief op de grond liggen gebeurd hier ook.. word er soms een beetje simpel van haha. Wat een heerlijke maand. Geniet van jullie vakantie!

 2. 1 augustus 2017 / 11:04

  Ik herinner me nog hoe uitputtend ik moest opruimen en schoonmaken inderdaad toen we ons huis wilden verkopen.

  Hopelijk raken jullie het ook snel kwijt.

 3. 1 augustus 2017 / 12:38

  Haha ik heb wel even gelachen om dit foto van jullie kleine man, zo op de grond liggen haha… Nu lekker genieten van jullie wel verdiende vakantie!

  • Liefthuis
   Auteur
   1 augustus 2017 / 17:02

   ja hahahaha ik ook hoor

 4. Natascha Ippel
  2 augustus 2017 / 11:51

  Fijne vakantie! Geniet er lekker van met elkaar.
  En.. wat is jullie kerel toch een knap ventje met z’n mooie bos krullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.