PLOG Life of Lief thuis Mei: Buks schieten, gaaf verhaal, klussen en heel veel zon…

Wat een top maand was mei. We begonnen natuurlijk op Ibiza, daar zagen jullie al ons fotoverslag van. Deze Life of Lief thuis begint dan ook de tweede week van mei. Veel klussen, mijn lief ging 5 dagen weg, veel zon en ik kreeg een mega leuk berichtje via Instagram….

Bij deze foto hoort echt een te leuk verhaal. Zoals jullie weten waren we begin mei een weekje op Ibiza. Ik deelde daar flink wat foto’s van op Instagram (volg je me al?) en een week na de vakantie ontving ik dit berichtje: Hee, ik kwam jullie tegen op Ibiza! Zag net je foto voorbij komen op Instagram en ik dacht, hey die komen mij bekend voor. Wilde hem toch even delen.
Hoe toevallig dat iemand een foto van mij tegenkomt op Instagram en ons nog herkent van Ibiza, waar we elkaar waarschijnlijk alleen voorbij zijn gelopen. Blijkt ze ook nog eens een foto te hebben van mijn lief en mijn spruit. Super gaaf toch? De foto is ook nog eens heel erg tof.


Wat een fijne ochtend op moederdag. Onze spruit klom bij ons op bed samen met cadeautjes en een heerlijk ontbijt. Eierkoeken met slagroom en framboos mmmmm. Ik kreeg allerlei mooie knutsels en het prentenboek ‘Ik hou van mijn Mama’ Hij ging lekker liggen bij mijn lief om samen het boek te lezen.

De rest van de dag was vooral nuttig ipv moederdag. Mijn vader kwam weer even klussen op zolder. Het laatste dakraam werd geplaatst. Hier konden jullie al over lezen.

Wat we het einde van die dag nog wel deden was een moederdag cadeautje maken voor de oma’s. Onze spruit ging hiervoor verven op een stukje hout waarop zijn hoofd (uitgeknipte foto) op het hout was geplakt. Even spannend of het zou lukken, maar beide cadeautjes vielen in de smaak.

Ik denk dat de komende weken veel klus foto’s voorbij zullen komen en hopelijk ook veel buiten speel foto’s. Vorig jaar kreeg onze spruit een zandbak voor zijn verjaardag en wat een topcadeau was dat. Op de foto’s rechts zie je de vliering die mijn lief verlengt heeft, zodat we de slaapkamers wat groter kunnen maken op zolder. Op de onderste foto zie je de dakramen die geplaatst zijn aan de achterkant. 3 grote ramen, ze geven dan ook heel veel licht.

Kijk mij blij kijken…..Ik vind het deze zwangerschap toch vervelender dat ik nooit een drankje mag drinken dan de vorige keer. Geen idee waarom, maar hier was ik toch heel erg blij met mijn alcohol vrije bubbels, die echt heeeeel erg lekker was en echt smaakte. Samen met mijn schoonzus die ook zwanger is (en ieder moment kan bevallen) genoten we van onze bubbels.

Mijn lief ging een lang weekend op Rugby trip. Heel gaaf voor hem, maar saai voor mij. Daarnaast doet mijn lief heel veel voor mij en mijn spruit en zag ik fysiek gezien op tegen een weekend alleen thuis. Mijn lief had (zonder dat ik het wist) allerlei combinaties gemaakt met eten en deze op de foto gezet om het me wat makkelijker te maken. Te grappig en lief toch? 🙂

Hier vertrekt mijn lief op trip en daarnaast zit onze spruit toen ik in de ochtend ons ontbijt aan het maken was. Dit is zijn gezicht als ik zeg; lach eens. Lekker ding is het he, allebei die mannen van mij eigenlijk.

Terwijl mijn lief weg was hadden we gelukkig genoeg afleiding. We vierden de verjaardag van het zoontje van een vriendin. Het was heerlijk weer, het badje stond op, de zon scheen, er was ijs en heel veel gezelligheid.

Een groot deel van de mannen gang van mij en mijn vriendinnen. Lekker samen ijsje eten. Dit is toch rijkdom.

Een paar dagen later hadden we met dezelfde groep een babyshower van Yvette ( mama van Lieve Roosje…) Heerlijk toch deze foto. Picknicken in de tuin, alle vriendinnen samen en weer alle kinders samen…

Hoe aandoenlijk zijn die krullenkoppies die samen ijs eten. Echt ik smelt. Rechts de foto van Yvette. Kijk haar mooie buik en onze alcohol vrije bubbels. Super leuke dag.


‘Een ding is zeker, er is raak geschoten’ plaatste een collega bij deze foto. Na het heerlijk drukke weekend ging ik nog even door, want ik ging met mijn leerlingen op schoolkamp. Fysiek was het heel zwaar, maar het was ook heel erg leuk. Hier gingen we onder andere allerlei outdoor activiteiten doen, waaronder Buks schieten, super tof. Een collega maakte deze foto… super grappig.

Dat was het weer. Juni is alweer feestelijk en druk gestart, maar dat zien jullie volgende maand.

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 5 juni 2017 / 08:44

  Wat is dat instagram verhaal bijzonder zeg! Zo zie je maar de wereld is heel klein..Ik moest wel even gniffelen bij de foto’s van de eetcombinaties zo leuk gedaan!

  • Liefthuis
   Auteur
   5 juni 2017 / 20:39

   Hahaha lief he 🙂 en idd dat INstagram verhaal vind ik ook heel bijzonder en super tof

  • Liefthuis
   Auteur
   6 juni 2017 / 19:34

   Aah dank je, we zijn er ook mega blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.