PLOG: Life of lief thuis Oktober…Efteling x2, kleine Picasso en veel liefde…

lief thuis eftelingVorige week zagen jullie al een PLOG van onze mini vakantie naar Domburg. Eigenlijk wilde ik Life of Lief thuis van Oktober daarom overslaan, maar toen ik de foto’s op mijn computer zette, zag ik dat we toch wel erg veel leuke dingen hebben gedaan. En die deel ik natuurlijk heel graag met jullie…. Dus kijk mee wat wij deden.

Lief thuis

Onze kleine Picasso….No Worries, ik overschat hem echt niet, maar dit was wel heel eluk. Hij wilde heel de tijd met pen op mijn notitieblok krassen, dus ik bedacht me dat het misschien wel leuk was om te gaan tekenen. Een echte regenachtige herfstdag activiteit. Hij vond het echt leuk, al was na 10 minuten tekenen de dop op de stift doen toch leuker.
oktober-2

We gingen een middagje naar de Efteling. Onderweg kwamen we er echter achter dat we de buggy waren vergeten. OEPS!!! Gelukkig heb je van deze karretjes (wel duur trouwens). Met een sjaal om zijn middel bleef hij heel goed zitten. Al werd het lastiger voor hem toen hij moe werd. Voor het eerst ging onze spruit mee in de Fata morgana, die blijft toch ook echt mooi. Hij vond het wel spannend, maar keek ook zijn ogen uit.

Liefde

Liefde <3 meer hoef ik hier niet over te zeggen toch? Kleine Casanova…


oktober-3
Na al jullie reacties over het verven van mijn muren…Dank daarvoor. Wilde ik meteen aan de slag. Zo verfden we in een middag de muur van de slaapkamer en van de woonkamer. We zijn er super blij mee.

oktober-4

Onze spruit ging een nachtje bij mijn ouders logeren. Die hebben heel veel dieren en wat vindt hij dat fantastisch. Zo vindt hij paarden heel leuk en kwam een van de nieuwe katten super lief met hem knuffelen. Hij had de tijd van zijn leven.

lief thuis

Veel spruit spam….maar hier vind ik hem zo lekker stoer. Ik kreeg hem niet in het zitje voor. (Beeld je in: oververhitte moeder na het fietsen, met een luiertas om je arm een te dikke sjaal, zoekend naar een muntje en dan ook nog een spruit die zijn benen niet door die gaten doet…..ik dacht het is goed…dan maar hier.)

oktober-5
Twee weken na ons vorige bezoek was het super lekker weer en was het Herfstvakantie, dus wij gingen nu het sprookjesbos onveilig maken. De ridder (links) was ik vroeger als kindje heel erg bang voor…eng gesnurk. Het sprookjesbos is zooo mooi. Ik hou er van. Oow en zie je die serieuze blik op dat paard? Hij vond het fantastisch, was echt boos toen hij er naderhand vanaf moest.
oktober-6

Wat heb ik toch een lieve vriendinnen en wat hebben die toch allemaal leuke kinderen. Ik had nog veel meer leuke foto’s, maar daar stonden zoveel mensen en kinderen duidelijk op (privacy) We gingen pannenkoeken eten en lekker spelen met zijn alle. Heerlijk…

lief thuis

Als afsluiting van oktober gingen we ook nog zwemmen. Met nog zo’n heerlijk kind…Ze waren allebei helemaal moe na het zwemmen, maar wat was het weer leuk.

De beste manier om een herfstdip te voorkomen of te negeren…is zoveel mogelijk leuke dingen doen. Dat is weer gelukt… November is alweer in volle gang…Sinterklaas komt vandaag aan…Bijzondere en leuke tijden komen er weer aan.

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 12 november 2016 / 08:22

    Wat een heerlijke maand! Jullie hebben echt veel leuke dingen gedaan. De Efteling blijft leuk!

  2. Maartje
    12 november 2016 / 13:36

    Ziet er leuk en gezellig uit allemaal! Je muren zijn ook heel mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *