PLOG: Life of Lief thuis februari: playdate, kittens, verven en Alaaaaf….

Is het al Lente??? Vorige maand vroeg ik het ook al, maar jeetje wat ben ik toe aan lente. Ik doe het echt beter met zonneschijn, dus laat die lente maar komen. Februari is alweer voorbij en maart is toch echt wel het begin van de lente, we willen geen sneeuw en regen meer, maar zonneschijn en de eerste terrasjes pakken. Wie doet er mee? Ik kijk samen met jullie nog even terug op een toch wel hele lekkere februari.

Zoals jullie in het eerdere verslag al konden zien, verraste ik een vriendinnetje met een dagje sauna en een nachtje weg. Wat was het lekker. Op de heenweg, stopten we eerst even bij de Mac voor koffie en lekkere koeken. Dat maakt de reis toch een stuk aangenamer. Koffie, koeken en kletsen, mijn favo’s. Een andere vriendin verwachtte een sexy sauna foto van ons, u vraag wij draaien….Oke, wij snappen ook echt wel dat we verre van sexy zijn hier, maar dat maakt het niet minder leuk.

Terwijl wij nog rustig wakker aan het worden waren in ons hotel bedje, kreeg ik deze heerlijke foto van mijn lief. Mijn lekkere mannen. De andere foto maakten we een dag later. Op zondag ochtend worden we vaak gezellig samen wakker in het grote bed. Onze spruit vindt het fantastisch en wij kunnen nog even lekker rustig wakker worden.

Onze spruit was nooit zo van het kleuren en verven, maar ineens had hij het te pakken. Ik kreeg deze foto van het kinderdagverblijf toegestuurd. Hoe heerlijk, laat maar lekker kliederen. Onze spruit vindt foto’s maken erg leuk, vooral op de selfie stand wanneer hij zichzelf kan zien. We gaven een kusje voor de foto, kijk zijn bekkie hahahaha bijna goed.

We hadden een playdate bij een goede vriendin van mij, die een heerlijk knap kind heeft die 4 maanden ouder is dan onze spruit. Super leuk om te zien hoe hij speelt met iemand van zijn eigen leeftijd. Dat was eigenlijk nog niet zo vaak gebeurt. Ze deden gek, gooiden ballen, samen timmeren en ook spullen van elkaar afpakken, zoals het hoort. Wat een heerlijk stel.

Ik smelt van deze foto. Een van de katten van mijn ouders had een kitten gekregen waar ik mee aan het knuffelen was. Toen onze spruit dat zag wilde hij hem heel graag zelf vasthouden en dat deed hij zo lief. Hij keek helemaal verliefd naar dat kleine beestje en deed zo voorzichtig, terwijl hij echt niet altijd het meest voorzichtige kind is.

Onze spruit ging twee keer bij zijn opa en oma logeren. Wat een feest is dat altijd voor hem. Ik ben er zelf natuurlijk aan gewend dat ze dieren hebben en dat ze daar wonen, maar onze spruit krijgt alles steeds bewuster mee en vindt het een groot feest.

Wat een feest dat hij dit gewoon bij opa en oma heeft. Hij ging met mijn zusje de snoepjes bal naar haar paardje brengen. Hij wilde de bal niet graag afgeven, maar het ritje in de kruiwagen vond hij super gaaf.

Een klein beetje een wazige foto, maar deze moet er ook in deze maand. Ik ging naar de negen maanden beurs met m’n preggo posse. Ik vind het altijd wel leuk daar een beetje rond te snuffelen en deze drie meiden zijn zwanger, dus een heerlijk dagje was het. Op de heen weg gingen we weer eens langs de Mac. Lange tijd niet zo vaak geweest als deze maand, maar het was heerlijk.

In Brabant moet er natuurlijk carnaval gevierd worden. Ik had een aardbeien onesie voor onze spruit gevonden en met zijn rode wangetjes, gele laarsjes en groene kroontje, zag hij er heerlijk uit. Hij vond mijn lief wel erg eng, maar toen hij eenmaal op zijn rug zat was het goed. Die Tula ben ik toch zo blij mee. Hij heeft er dik 2 uur heerlijk in gezeten. Kon alles goed zien en keek zijn ogen uit.

Zijn laarsjes zijn nog een beetje groot, maar met carnaval had ik ze dus bij hem aangetrokken. Toen hij ze de volgende dag tegen kwam wilde hij ze perse aan. Ik vind het niet erg, want ik vind het super schattig staan. Op zondag in je pyjama met je laarzen, moet kunnen toch. Lekker ding…

En nu MAART en LENTE…..De eerste bolletjes komen al uit (klinkt dat burgerlijk) dus het moet nu wel beginnen. Ik wil, ik wil….want ik doe het veel beter in de lente, alles…
Fijne lente iedereen alvast.

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 2 maart 2017 / 08:16

  Als ik het weer van vandaag bekijk dan ben ik ook wel toe aan lente hoor.. wat een shit weer. De afgelopen maand zag er super gezellig uit hoor!

  • Liefthuis
   Auteur
   2 maart 2017 / 16:48

   Ik las vandaag ergens dat de weergoden per ongeluk op het knopje herfstvakantie hadden gedrukt, want daar lijkt het wel op.

 2. 2 maart 2017 / 09:32

  Oh ja doe mij ook de zon maar hoor. Ik vind de overgang naar maart ook echt zo’n fijn ‘nu komt de lente eraan’-moment. Ik hoop dat het snel zo ver is Je februari zag er heel gezellig uit!

  • Liefthuis
   Auteur
   2 maart 2017 / 16:47

   Jaaaa en de bolletjes zijn al aan het uitkomen hier jihaaaa

  • Liefthuis
   Auteur
   3 maart 2017 / 14:08

   Hahahaha goeie he 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *