PLOG: Life of lief thuis November: Sinterklaas…ziek….en lieve vriendinnen

vol verwachting klopt ons hartNovember; Een rustige maand voordat de drukke, maar heerlijke december maand aanbreekt. We deden veel Sinterklaas voorbereidingen, ik en mijn spruit waren ziek en we hadden een leuke verjaardag waar we een bijzondere foto maakten met een deel van de vriendinnengroep. Kijk snel mee naar de een na laatste maand van 2016 alweer.

spruit

Dit was de maand waarin onze eigen lieve kleine Dobby weg moest omdat het gewoon niet goed samen ging met onze spruit. Nog voordat Dobby weg ging was ik op een verjaardag en daar kroop onze spruit ineens bij de hond in de mand. Deze vond dit gelukkig helemaal niet erg. Lieve foto toch…

sinterklaas journaal

Met mijn mannen samen op de bank keken wij het Sinterklaas journaal terug op de ipad. Dit was nog voordat Sinterklaas aan was gekomen in Nederland. Wat vind ik het heerlijk om zo lekker kneuterig met z’n drieën op de bank te zitten, echt genieten.

life of lief thuis

En twee dagen later kwam de goedheiligman ook aan in Eindhoven. Ik wilde daar heel graag heen, geen idee wat onze spruit ervan zou vinden. Het was echt koud, maar wel heel gezellig. Een vriendin was er ook met haar spruit en we hebben lekker gezongen, warme chocolademelk gedronken en gezwaaid naar alle pieten en Sinterklaas.

november-1

Ons huis versier ik ook een beetje voor Sinterklaas, onder andere met deze leuke slinger. De foto rechtsboven, is gemaakt bij de intocht. Ik en een vriendin samen met onze kleine pietjes.
In de avond mocht onze spruit zijn schoen zetten en daar zat een cadeautje voor hem in, want hij is zo lief geweest dit jaar.

ziek Daarna word ik helaas ziek. Griep….zoals half Nederland. Mama’s kunnen alleen echt niet ziek zijn. Gelukkig kon onze spruit 1 dag gewoon naar oma zoals altijd op dinsdag. De dag daarna werd onze spruit alleen ook nog ziek….Samen ziek op de bank dus…..en daar maakte ik deze foto.

groepsfoto-vriendinnen

Deze foto vind ik zo bijzonder….Dit zijn 3 van mijn vriendinnen, 1,5 jaar geleden maakten we een soort gelijke foto. Toen was ik hoogzwanger en waren er nog maar 3 kleine lieve kindjes en kijk ons nu….

lief thuis

De lieve kindjes van een vriendin kwamen een middagje bij ons spelen. Onze mannen schelen een jaar en ik vind het zo heerlijk om te zien dat ze steeds meer samen kunnen. Hij lijkt echt het grote voorbeeld voor onze spruit…die kruipt hem heel de tijd achterna en doet hem het liefste na. Ik gebruikte de Tula weer eens zelf, onze spruit is echt te zwaar voor mij, maar dit lieve kleine meisje kon er weer heerlijk in terwijl de mannen in de speeltuin speelde. Zie je trouwens onze spruit op de achtergrond??? Zag ik pas later op de foto…te grappig.

life of lief thuis

Sinterklaas en zijn pieten kwamen ook bij mij op het werk. Wat een feest…Ik herkende mijn eigen kind niet meer….Zo groot was hij ineens, zoals hij daar tussen alle kinderen zat. Op schoot bij sint vond hij toch wel spannend. Hij begrijpt nog niet veel van Sinterklaas, maar wordt er wel erg vrolijk van (behalve op de foto) Hij kreeg het boek ‘De Gruffalo’, want deze had ik als tip gekregen na mijn blog over mijn favoriete prentenboeken. Vanaf nu hoort deze er ook bij en ook volgens mijn spruit. Wat een leuk boek.

Geniet komende week allemaal van de heerlijke Sinterklaas avondjes…

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 2 december 2016 / 09:03

  Leuk die foto van je vriendinnen groep. Bij ons is dat de komende anderhalf jaar dat het zo hard gaat. We zijn nu met 2 kindjes er komen er in 2017 4 bij…
  Heerlijke maand, op naar December!

  • Liefthuis
   Auteur
   2 december 2016 / 12:04

   Bijzonder he 🙂 ik ben er ook erg blij mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *