PLOG: Minivakantie: Herfst en kamperen…

Domburg Lief thuisVorige week was het herfstvakantie en ik grijp graag alle kansen aan om lekker met mijn lief en mijn spruit even weg te gaan. Onze vouwwagen staat altijd paraat en het strand is in de herfst de allerfijnste plek om te verblijven. We gingen dan ook 5 dagen kamperen in Domburg, yep met de vouwwagen de kou in. Ik laat jullie vandaag onze heerlijke minivakantie in Domburg zien.Ondanks dat de voorspellingen niet super waren, besloten we gewoon te gaan. We zouden ons toch wel vermaken. Dus kacheltje mee, warme kleding, extra deken en winterslaapzak voor onze spruit inpakken and off we go…

Op woensdag middag vertrokken we en rond etenstijd kwamen we aan. Voor onze spruit niet ideaal, maar die deed het perfect. We konden de vouwwagen droog opzetten terwijl onze spruit door het gras kroop. Daarna lekker eten en meteen naar bed voor de kleine man.

strand-1

De volgende dag, was dus de eerste hele dag. Onze spruit verkende de vouwwagen in zijn boeven pyjama, met en zaklamp in zijn hand. Na het ontbijt gingen we zwemmen en van zwemmen word je moe…Terwijl spruit slaapt eten wij een echte zeeuwse delicatesse….Bolussen mmmm

Domburg lief thuis

Na het slapen van onze spruit, die overigens mega goed slaapt in zijn eigen tentje in de vouwwagen, gingen we naar het dorpje. Het waaide nogal en hij kijkt hier niet heel blij, maar wat vond hij het leuk. Hij kletste aan een stuk op de rug van mijn lief. Wat ben ik blij met die Tula.

Domburg lief thuis
Vouwwagen romantiek; zo noemde een vriendin het. Heerlijk een spelletje (vaste prik tijdens onze kampeervakanties) wijntje, kaasjes, worstjes. LOVE IT!!! En de volgende dag kroelen in het grote vouwwagen bed. Beter kan echt niet. Het was trouwens echt goed te doen qua kou, ’s nachts hebben we het niet koud gehad.

Domburg lief thuis

En we gingen eindelijk naar het strand die dag. Je kan me niet gelukkiger maken. Het was heerlijk weer en onze spruit vond het fantastisch. Wandelingetje, koffie in een strandtent en lekker spelen in het zand. Onze spruit kroop heel de tijd een eind weg, dus die moesten we af en toe even terug halen.

Domburg lief thuis

Domburg is ook echt een gezellig dorpje. (dit was alweer de zaterdag) Leuke winkeltjes, maar vooral heel sfeervol en leuke eetgelegenheden. Hier is onze spruit trouwens bezig met een lepel de rozijntjes uit zijn doosje te halen.

Vouwwagen

We konden zelfs buiten koken en eten. We hadden een fijn kleed voor onze spruit, maar die bleef natuurlijk niet zitten. Ach vies worden hoort er bij op de camping.

Lekker ding…Onze kleine zonnestraal…

Domburg lief thuis

Dan zijn we alweer bij de laatste dag. We hebben de vouwwagen afgebroken en daarna zijn we nog naar het strand gegaan. We hoorden dat het super mistig was in Brabant terwijl het bij ons strak blauw was. SUPER!! Lekker lunchen bij de strandtent en nog even over het strand wandelen.

Domburg lief thuis

Hij vond het echt zo leuk op het strand. Ik hoop dat hij net zo gek wordt op het strand als ik ben en mijn lief ondertussen ook is.

Domburg lief thuis

Met rode wangen en een dikke jas, lekker buiten genieten. Het schrijven in het zand blijft leuk. Lief thuis is voor even voor altijd, tot de zee komt….(snap je hem nog)
Domburg lief thuis

Deze foto maakte mijn lief nog en kon ik jullie niet onthouden. Wat hebben we genoten. Mochten mensen nog twijfelen met de herfst te gaan kamperen; twijfel niet meer, want het is echt zo lekker.

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 4 november 2016 / 08:30

  Best dapper als je het mij vraagt met die kleine in de kou. Maar tof om te zien dat het desondanks zo leuk is geweest!

  • Liefthuis
   Auteur
   4 november 2016 / 12:19

   Het viel echt mee qua kou. Ik vond het ook vooral voor Raf spannend, gelukkig is dat geen koukleum eerder het tegenovergestelde. Overdag en avond hadden we kachel en met een romper lange mouwen, pyjama en winterslaapzak heeft onze spruit het heerlijk warm gehad.

 2. Isa
  4 november 2016 / 11:20

  Kamperen is niet zo aan ons besteed. Maar wij wonen dan ook zo dicht bij de kust, echt nodig is het dan ook niet. Maar ik kan mij maar al te goed voorstellen hoe lekker het is: in de jou naar buiten toe! Hier is het strand groot favoriet! Leuke plog!

 3. 4 november 2016 / 12:08

  Ik vind het wel stoer om in de herfstvakantie te gaan kamperen! Het ziet er heel leuk uit allemaal.

 4. 4 november 2016 / 22:44

  Wat cool dat jullie dat hebben gedaan! Wij hebben het er hier thuis al meerdere keren over gehad, maar hebben het nog niet aan gedurft omdat we bang zijn dat het te koud is snachts. Dit verslag en deze foto’s zorgen er wel voor dat dat idee weer gaat kriebelen!

  • Liefthuis
   Auteur
   4 november 2016 / 22:47

   JAAA zeker doen. Kou kun je je op kleden en een kacheltje scheelt al super veel.

 5. Maartje
  7 november 2016 / 14:34

  Ziet er supergezellig uit! Heerlijk zulke spontane daagjes uit of vakanties.

 6. 8 november 2016 / 21:46

  Ik hou ook zo van het strand! Ben zo blij dat we dichtbij wonen (15 minuten rijden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *