Raf’s eerste verjaardagsfeest – PLOG

verjaardagAfgelopen dinsdag was het dan zo ver. De dag waar ik naar uitkeek en tegelijk stiekem ook tegen op zag. Onze kleine grote spruit werd 1 en dat moest natuurlijk gevierd worden. Twee dagen voor zijn echte verjaardag waren mijn lief en ik dus in de weer met slingers, ballonnen, zeilen voor het afdekken van de tuin en het ruimte maken in huis. Aangezien ik twee weken eerder jarig was hebben we onze verjaardagen samen gevierd. Een cake smash voor onze spruit en daarna een bbq (vandaar de zeilen want afgelopen zondag hing er een gezellige regenbui boven Eindhoven)

Wat was het bijzonder, soms ineens emotioneel (zoals je vandeweek al kon lezen) maar vooral ook heel erg gezellig. Altijd bijzonder om te zien hoeveel leuke mensen er voor mijn kleine spruit en mij langs komen. Vandaag laat ik jullie zien hoe ons verjaardagsfeestje is verlopen.

Ik kan natuurlijk niet alle foto’s laten zien, ivm privacy van ons bezoek.

Goedemorgen

Mijn moeder had vroeger als traditie om altijd een foto te maken van het moment dat we wakker werden op onze verjaardag. Dan kwamen ze zingend binnen met cadeautjes. Dit wilde ik ook graag, maar onze spruit was al wakker. Niet erg, we gingen toch zingen. Alleen was dit het resultaat. OEPS! Goed begin van de dag.

 

verjaardag

Het was gelukkig snel goed en toen hebben we hem meegenomen naar ons bed om daar cadeautjes uit te pakken. Hij vond het super interessant allemaal. Zei tegen alles verwonderd O (oke heel eerlijk; dit zegt hij tegen heel veel dingen) en heeft na het uitpakken boekjes zitten lezen bij ons op bed en met zijn andere cadeautjes gespeeld.

 

verjaardag

Rond 4 was iedereen uitgenodigd dus van te voren konden mijn lief en ik aan de slag om alles te versieren. Ik had wat nieuwe slingers gehaald, tafelkleden en ballonnen. Ruimte gemaakt en sta tafels geleend. Helemaal goed. Zie je die super mooie cupcakes? Mijn zus heeft die speciaal voor onze verjaardag gemaakt en ze waren ook nog eens mega lekker.

verjaardag

En dit was zo leuk. Het moment dat onze spruit zijn taartje mocht eten. Hij keek eerst even verbaasd, maar toen hij door had hoe de taart smaakte, werkte hij hele stukken naar binnen. Mooi taartje he? Ook gemaakt door mijn zus. Ow en ziet onze spruit er niet verschrikkelijk lekker uit? Om op te eten toch?

verjaardag

Gezellig he? Er waren heel veel kinderen op onze verjaardag en allemaal tussen de 1,5 maand en 3,5 jaar. Super gezellig. Lekker samen spelen (Raf wilde ook graag andere kinderen kussen) en naar de harde regen kijken (rechts boven) Mijn kleine spruit wilde (natuurlijk) niet slapen op zijn verjaardag en toen hij beneden kwam was het even spannend. Hij moest even wennen aan alle drukte. Vandaar dat hij nog even lekker bij mij zat.

cadeautjes

Wat is hij MEGA verwend. De volgende ochtend ging hij meteen alles bekijken en vooral door de kamer verspreiden.

verjaardag

Ik vond dat 14 juni (zijn echte verjaardag) niet ongemerkt voorbij mocht gaan, dus mijn lief en ik gingen iets vroeger weg van ons werk en gingen pannenkoeken eten met z’n drieën. Voor het eerst voor onze spruit en wat heeft hij er van genoten.

Dat was het weer. Hij heeft nu zijn verjaardag gevierd op het kinderdag verblijf, komend weekend gaan de slingers er weer af en dan is het echt zo. Mijn baby is 1. Raf is geen baby meer (al blijf ik dit ontkennen) Het feestje was perfect, leuke mensen, gezelligheid en Raf heeft het mega goed gedaan. Super trots op hem.

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 17 juni 2016 / 07:55

  Super leuk, van harte gefeliciteerd nog! Hij is inderdaad goed verwend 🙂

 2. 17 juni 2016 / 19:45

  Wat leuk he! Ik vond ook de volgende ochtend heel erg leuk: spelen met alle cadeautjes 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   17 juni 2016 / 20:28

   Heerlijk inderdaad

 3. 17 juni 2016 / 21:47

  Wat een heerlijke dag! Hij is flink verwend. Wij tellen nog even af. Begint nu toch te kriebelen. Ineens ziet ie er ook niet meer uit als een baby, zo bizar he

 4. 9 januari 2017 / 15:56

  Wat een mooi moment, je kind zijn of haar eerste verjaardag! Ziet er dan ook heel gezellig uit!!

  • Liefthuis
   Auteur
   9 januari 2017 / 20:01

   Het was ook fantastisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *