Saaiste vlog en awesome familyshoot – Het echte leven is begonnen – Weekendvlog 18

Ik schreef eerder al dat het echte leven weer begonnen is. Heel fijn op bepaalde gebieden, want het betekend dat het beter gaat met mijn bekken, maar het betekent ook dat ik weer terugkomdagen op school had. Vorige week donderdag en vrijdag moest ik dus werken en dat betekent geen vlog van die dagen. Ik ben bang dat jullie dit de saaiste weekendvlog gaan vinden… Dus let me know…

Het echte leven zoals het is. Niet altijd de mooiste en de leukste plannen, maar soms ook heerlijk thuis. Ik beken ik ben een huismus soms en geniet daar ontzettend van, vooral na drukkere dagen. We hadden een heel fijn weekend, maar dus geen bijzondere uitstapjes of iets dergelijks. Kijk mee…

Oow en vergeet niet te reageren, abonneren en te liken.. Zou ik super tof vinden

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *