Lief thuis is mijn persoonlijke mama lifestyleblog met veel verschillende onderwerpen. Alles wat er in mijn leven of in mijn hoofd afspeelt kan in mijn marathon aan woorden gedeeld worden. Denk aan; moederschap, alles rondom onze fantastische spruiten, interieur en ons awesome huis, mijn relatie, mijn liefde, lifestyle, trends…kortom…alles wat een jonge vrouw bezig kan houden.

Lief thuis is sterk groeiende en is een perfecte plek om uw product of merk te promoten. Ik sta open voor verschillende vormen van samenwerking en ben altijd bereid te overleggen over de mogelijkheden. Denk aan een advertorial, product review, events bezoeken, social media posts, een video…..en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik denk graag creatief mee over de mogelijkheden.

Interesse?
Ik vind het super leuk om nieuwe bedrijven te leren kennen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Neem dan contact met me op via jodi@liefthuis.nl met al je creatieve ideeën of vragen, dan overleggen we over de mogelijkheden.

Mediakit
Om bedrijven en eventuele samenwerking partners een goed beeld te geven van mijn site heb ik een Mediakit gemaakt, met alle belangrijke informatie van mijn blog. Heb je interesse deze te ontvangen? Stuur me dan zeker even een berichtje.

Lief thuis staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 71231315

Wil je me gewoon iets vragen, laten weten, vertellen of dus samenwerken??? Neem dan contact met me op via mail jodi@liefthuis.nl