Schoolfotoboeken: De leukste op een rij…

leukste schoolfotoboeken

Het schooljaar is begonnen en bij de spruit op school kwam in 2 al de schoolfotograaf. Super leuk, want zo kunnen we straks echt zien hoe onze mini aan het begin van zijn school carrière was. Toen de foto’s binnen kwamen begon natuurlijk meteen de zoektocht naar het leukste schoolfotoboek. Want ik wil uiteraard alles netjes bewaren…

Op instagram vroeg ik om tips. Ze stroomden binnen, alle opties heb ik bekeken en jeetje wat zijn het er veel tegenwoordig. Ik deel vandaag degene die ik het leukste vond.

De leukste schoolfotoboeken op een rij…

basisschoolboek

Basisschoolboek Linnen cover Lisanne huisje no 56 – 29,95
Dit boek heet officieel geen schoolfotoboek maar een basisschool boek en door de linnen kaft en de gepersonaliseerde kaft vind ik dit meteen een van de mooiste. Daarnaast vind ik het wel chique dat dit een echt boek is in plaats van een ringband. De binnenkant speelt ook echt in op de basisschool, met allerlei vragen over de basisschoolperiode.

schoolfotoboek

Schoolfotoboek Grijs Linnen – Hugs of paper – 15,00
Dit boek vind ik door de linnen kaft en de gouden simpele opdruk heel chique er uit zien. Het boek is geschikt voor kinderopvang tot 13 jaar en er is genoeg ruimte om te schrijven en foto’s te plakken.

schoolfotoboek

Het schoolfoto invulboekje – Sillibeads – 19,95
Dit invulboek is zwart wit…de stijl waarin je momenteel heel veel schoolfotoboeken vindt. Het boek heeft wel een echte hardcover (voor mij een pré) In per jaar is er ruimte voor leuke weetjes, knutselwerkjes, rapporten en meer.

schoolfotoboek

Mijn schooltijd – Chickentown – 21,95
Dit is persoonlijk een van mijn favorieten. Een liggend model, groot, stevig en een hardcover, leuk opgemaakt en ruimte voor leuke verhalen en weetjes. Door het liggende model passen klassenfoto’s er makkelijk in.

demico

Mijn schoolfotoboek – Demico – 20,95 – 29,95
Bij Demico is qua stijl voor ieder wat wils. Er zijn 4 verschillende designs en wat ik heel tof vind aan deze boeken is dat ze doorlopen tot 16 jaar (ze hebben ook tot 12 jaar) Het boek is hardcover (jeuj) en ze zijn lekker groot dus de foto’s passen er altijd in (wat bij sommige boeken wel eens anders is hoorde ik)

koetjes en kaartjes

Schoolfotoboek van peuter tot achtste groeper – Koetjes en Kaartjes – 22,95
Deze werd door mijn instagram volgers heel veel aangeraden. Ik snap het ook wel… Leuke simpele opmaak, niet teveel poespas en leuke vragen er in. Ik wil echter liever een liggend boek en een boek met hardcover, maar wel een dikke tip dus.

schoolfotoboek

Mijn schoolfoto’s – Studio ins n outs 26,95
Voor de echte creatievelingen zou ik zeker deze aanraden en daarnaast ook aanraden om haar te volgen op Instagram en haar FB community. Ik zie namelijk altijd hele kunstwerken en altijd super veel inspiratie voorbij komen. Dit boek is heel leuk te personaliseren en in verschillende kleuren leverbaar. Ze heeft trouwens een boek voor Nederland en Belgie en ook bijpassende vriendenboekjes.

thuismusje

Mijn Schoolfotoboek – Thuismusje – 24,95
Best een opvallende in dit rijtje door het liggende model wat je naar boven open klapt. Leuk gedaan en passend bij de hele reeks aan invulboeken die ze heeft. Ruimte voor knutselwerkjes en veel foto.s

schoolfoto

Mijn schoolfoto’s . Have to have – 16,95
Dit is volgens mij een van de boeken die ik me kan herinneringen ooit als eerste ergens te hebben gezien. Leuke opmaak, echt passend bij school en de kleuren kun je kiezen. Het is een groot boek en de prijs is ook zeer aangenaam.

schoolfoto

Mijn schoolfotoboek (mint en roze) – Maan – 20,00
Wat een mooi boek is dit en voor een hardcoverboek ook een mega mooie prijs. Wat ik bij deze juist leuk vind, is dat de opmaak binnen in in kleur is. Echt een mooi opgemaakt, sfeervol boek om in te vullen. In twee kleuren leverbaar.

Of ik al heb gekozen??? Nope… Ik twijfel heel erg tussen het basisschool boek van Lisannen huisje nr 56 of het schoolfotoboek van Chickstown….We gaan maar snel beslissen en bestellen…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *