Shoplog Amerika: Victoria’s Secret, Sephora, & other stories, Forever 21

Shop shop shop

Shop shop shop

Voordat ik mama werd en voordat ik zelf begon met bloggen, is mijn blogliefde begonnen bij een paar van de grote beauty bloggers. Iedere dag was ik op hun site te vinden en al snel had ik een berg make up in mijn badkamer liggen. Ook voor kleding en sieraden werd ik doorverwezen naar de leukste sites, maar…. Eens in de zoveel tijd kwamen de mooiste producten voorbij uit Amerika. Niet in Nederland verkrijgbaar…Helaas

Verjaardagsgeld
Vanaf het moment dat onze reis naar Amerika geboekt was, begon het bij mij te kriebelen. Ik ging stiekem lijstjes maken van spullen die ik tegenkwam op verschillende blogs en die ik ook wilde bekijken/ kopen. Mijn verjaardagsgeld bewaarde ik om in Amerika uit te geven, dus mijn portemonnee was gevuld, net als mijn wishlist.

We moeten terug
Sneakers, all stars voor onze spruit, Levi’s broeken, make up en nog veel meer stond op mijn lijstje. We zijn mega goed geslaagd en ik ben super blij met alle dingen die we gekocht hebben, maar…..we moeten terug. Doordat wij naast winkelen ook veel andere dingen wilden zien, hebben we niet eens zoveel tijd gehad om te shoppen als gedacht. Dus we moeten terug, want ik wil nog steeds heel graag gave sneakers….

STOPLOG tijd….Dus kijk snel mee naar wat wij allemaal kochten in Amerika.

Wat vinden jullie van de aankopen? Wat zou je zelf ook willen hebben? OF wat hadden we moeten kopen? (goede reden om terug te gaan)

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 14 september 2016 / 11:43

  Leuke aankopen en shoplog! Ik wil het HP boek maar wacht nog tot de vertaling. Heb de andere boeken namelijk ook vertaald thuis liggen.

  • Liefthuis
   Auteur
   14 september 2016 / 18:09

   Dank je, Ik heb eigenlijk ook alleen alle vertalingen, maar doordat we nu in Amerika en ik hem zag kon ik hem niet laten liggen.

 2. 15 september 2016 / 04:55

  Leuk! Het Harry Potter boek heb ik ook, nu nog tijd vinden om te lezen!

  • Liefthuis
   Auteur
   15 september 2016 / 09:24

   Hahaha hier hetzelfde hoor, hij staat nog steeds te pronken in de kast zonder een letter gelezen te hebben. Hopelijk snel verandering.

  • Liefthuis
   Auteur
   2 oktober 2016 / 18:04

   Dank je, het weer is nu ook weer zo dat ik dat shirt aan kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *