Shoplog: grote autostoel, Hema, Zara en spaarpotten…

De spruit had weer wat nieuwe kleding nodig, dus ik dook mijn favoriete webshops in. Daarnaast werden de gordels van zijn oude autostoel wel erg krap en was het dus tijd voor een grotere stoel. De pakketbezorger uit ons nieuwe dorp heb ik ondertussen dus goed leren kennen, want hij kwam een aantal dagen achter elkaar aan de deur. Kijk mee wat we kochten.

We waren mega blij met onze Nuna Rebl voor de spruit. Heel fijn dat hij kon draaien, maar de stoel was hoog en om daar een lang kind in te tillen, zonder het dak van de auto te raken, werd steeds meer een uitdaging. De Cybex solution m-fix werd goed beoordeeld op internet, dus we besloten deze te kopen. Hij ziet er mooi uit, is veilig, goed te verstellen, makkelijk in de auto te zetten en kan ook nog een klein beetje achterover wanneer de spruit wil slapen. Ideaal…. Oow overigens wel een dingetje hoor, dat de spruit nu met een grote mensen gordel vast zit in de auto.

 

Eigenlijk had ik geen tas nodig voor de spruit, maar toen ik deze zag kon ik hem niet laten liggen. De spruit is weg van ballen en ik vond hem mega stoer. Inpakken en wegwezen. Hij is overigens wel kleiner dan ik had verwacht, maar het maakt hem niet minder leuk. (Zara)

Deze shirts komen beide ook van Zara. Ik hou van lichte kleuren voor de spruit en deze shirt zijn ook nog eens mega leuk betaalbaar. Sterren vindt de spruit super leuk, hij had al een sterren shirt en die draagt hij graag. Het shirt met de speeltuin heeft opgerolde mouwen, maar die kunnen uiteraard ook naar beneden. 

Deze trui is voor de Pipster. Hij heeft hem nog niet aangehad want hij is nog iets te groot, maar dat zal niet lang meer duren. Hoe stoer is deze trui. De Pipster vind ik lichtere kleuren toch minder mooi staan dan de spruit, heel apart, maar waar. Deze trui is helemaal leuk voor hem. De romper kreeg ik van mijn moeder en komt van Hema, een van de nieuwe lijn.

Zara had al erg veel shirts met korte mouwen. Voor de echt koude dagen nog niet handig, maar de spruit heeft veel vesten en spijkerblouses waar dit soort shirts goed onder kunnen. Het kind mood shirt vind ik echt fantastisch, die andere is meer basic, maar toch leuk door de mouwtjes.

Dan weer wat voor de Pipster. Ik was laatst met een vriendin in Antwerpen en daar kochten we bij de Zara dit shirtje. Het is van de Zara mini collectie en het is een heel fijn stofje. Streepjes zijn gewoon heel erg leuk en de ster op de elleboog maakt het net wat bijzonderder. Lief shirtje…

Deze broekjes kocht ik al even geleden bij Hema. Ik vond ze te leuk en sloeg ze daarom vast in voor de Pipster. HIj kan ze nu bijna aan en ik vind ze erg stoer. Dit zijn kleuren die ik erg leuk en stoer vind bij de mini.

Mijn bestelling bij Zara begon eigenlijk met deze jas. Ik ben al dik een jaar op zoek naar een gele regenjas zoals deze. Ik heb die bij het kindje van een collega gezien en was verkocht. Eindelijk vond ik hem bij Zara. De kleur is wel wat minder geel dan op deze foto en op de site, meer oker geel, maar nog steeds mega leuk. De jas is gevoerd en dus heerlijk straks als tussenjas in de Lente of koude zomerdagen.

Had ik al iets gezegd over streepjes. Ook voor de spruit moesten er nog wat streepjes komen. Beide weer van Zara. De onderste is erg basic, maar heeft hij ook met lange mouwen en zitten erg mooi. De andere vind ik super tof. De kleur, de patch en het model. Kan niet wachten tot hij hem aan kan.

In Antwerpen kocht ik ook deze twee items voor de spruit. Deze trui is natuurlijk lekker voor de koudere dagen nog, net als dit gave okergele vest. De trui is simpel, maar heel erg leuk vind ik.

Van zijn oma kreeg de spruit weer eens wat shirts. Altijd leuk. Hij noemde dit een panter en deze kleur staat de spruit erg mooi. En streepjes…..tja….

Zara valt vaak klein, dus ik heb deze twee shirts alvast in maat 110 gekocht omdat ik benieuwd was hoe ze zouden vallen. Daarnaast zijn ze erg leuk met de ronde onderkant, lekker lang en mooi bij veel broeken of vesten. Ik ben benieuwd of ze al passen en anders komt dat vanzelf.

Deze twee wilde ik ook nog graag laten zien. De Pipster kreeg deze gave uil als kraamcadeautje van de baas van mijn lief. Ik wilde nu ook graag een spaarpot voor de spruit en het liefst een beetje in dezelfde stijl. Bij Zara home kwam ik deze olifant tegen en laat de spruit nu net dol zijn op olifanten, dus die moest mee.

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Nicole van Dongen-Monsieurs
  25 februari 2018 / 07:22

  Toffe items vind het altijd superleuk om een shoplog te lezen. Wij hebben ook een cybex, echt super tevreden over. Wij hebben er een voor meerdere levensfases (die ze met een steun verkopen) echt ideaal. Wat een leuke kleertjes, zara valt inderdaad klein, Lilly is 2,5 en draagt soms ook al 110 van de meisjes collectie (zijn nog een beetje ruim maar kan ze al prima aan)

 2. Mandy
  26 februari 2018 / 16:02

  Leuke kleertjes! Hier ook groot fan van Zara, meerdere items van hierboven hangen ook hier in de kast 😉

  • Liefthuis
   Auteur
   26 februari 2018 / 16:10

   Love zara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *