Shoplog: schatten van de kinderkleding en speelgoed beurzen…

shoplogRommelmarkten…Als jullie me een beetje gevolgd hebben het afgelopen jaar weet je dat ik daar dol op ben. Schatzoeken tussen andermans ’troep’. Sinds mijn spruit geboren is, is daar een hele nieuwe categorie aan schatzoeken bijgekomen. De zoektocht naar betaalbare en gave kinderkleding en speelgoed.

September en Oktober staan bol van de kinderkleding en speelgoedbeurzen. Het zal komen door de wisseling van het seizoen en dat iedereen de wintergarderobe wil aanvullen of juist kwijt wil raken.De afgelopen weken bezocht ik twee beurzen en daar scoorde ik echt super leuke en vooral ook betaalbare dingen. Kleding, prentenboeken, speelgoed en schoenen en alles tussen de 1 en 8 euro. Kijk mee wat ik allemaal heb gevonden.

shoplogTwee stoere shirts voor 1,50 per stuk. Ze zien er beide nog heel goed uit en voelen als nieuw. Met een vestje of een spijkerblouse er over kan hij ze voorlopig nog makkelijk aan.

shoplogDit zijn twee van mijn grootste schatten. Voor 1,50 een vest van Zara. Dit vest hadden we al ooit twee maten kleiner en is heel lekker warm en stoer. Ik vind een spijkerblouse echt super stoer staan bij mijn spruit. Dus toen ik deze tegen kwam voor 2,00 kon ik hem niet laten liggen.

shoplogOok met deze twee truien ben ik heel erg blij, want die zijn natuurlijk perfect voor de komende tijd. De linker trui is nog wat groot maar de rechter is perfect en wilde ik eigenlijk al hebben toen hij nog in de winkel lag. Ook deze truien zijn nog super mooi, als nieuw.

shoplogDe trui links is heel lekker warm en nog als nieuw. Het vest kreeg ik niet goed op de foto. Het is een soort spijker kleur. Voor 50 cent kon ik deze niet laten liggen.

shoplogDe linker broek kocht ik niet, maar kreeg ik van een collega. De kleur is heel stoer en de bretels eraan zijn natuurlijk heel erg leuk. De rechter broek kocht ik voor 4 euro. Het is een broek van H&M en de kleur is zo gaaf en als nieuw.

shoplog

Oooooow deze schoenen ben ik zo blij mee. Ze lijken wat vies, maar dat is gewoon de kleur en ik kreeg ze niet goed op de foto. Het zijn schoenen met een soort verf spetters er op. ZO MEGA GAAF!!! Ze zijn nog te groot, maar onze spruit wilde ze meteen aan.

shoplogOké heel eerlijk, soms doe je een miskoop. Dit is Nijntje van het spel Nijntje doet verstoppertje. Dat leek me super leuk en deze zat nog volledig in de doos en zag er perfect uit. Voor 5 euro wilde ik deze graag hebben, niet het goedkoopste, maar ik wilde het er voor geven. Helaas bleek de Nijntje niet te werken. Hij (of is nijntje en zij?) moet eigenlijk praten maar hij doet het niet, helaas.

shoplog

Boeken zijn echt favoriet en onze spruit wil ook graag bladeren. Wij kochten het piraten muizen boek en dat is een groot succes. Het zijn dikke kartonnen bladzijden met heel veel te zien, hij vindt het fantastisch. De andere boeken zijn niet meer nieuw, maar wel heel netjes. Er komen allerlei verschillende dieren in voor en dat vind onze spruit fantastisch. Dus aanraders.

shoplog

Deze puzzel zag er nog super uit, maar wat kan er ook mis gaan aan een houten puzzel. Ik vond de stukken lekker duidelijk en overzichtelijk. Ik had niet verwacht dat onze spruit er al iets mee kon, maar hij weet al hoe het werkt. Niet dat het altijd lukt, maar hij weet wel hoe het moet en soms lukt het ineens.

Dit waren mijn schatten. Ik ben echt mega blij met onze aankopen. In totaal was ik volgens mij 35 euro kwijt voor alles. Echt topdeals. Ik zou zo weer gaan, maar even kijken of er ergens nog markten zijn.

 

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. Maartje
  19 oktober 2016 / 08:16

  Superleuk allemaal! Zo leuk als je goed kunt slagen voor zo weinig geld!

  • Liefthuis
   Auteur
   20 oktober 2016 / 13:57

   Daar hou ik van 🙂

 2. 19 oktober 2016 / 08:25

  Nou inderdaad zeg waar zijn die markten? Wel leuk om te doen!

  • Liefthuis
   Auteur
   20 oktober 2016 / 13:57

   Door heel Nederland zijn die hoor, ik denk wel dat de meeste nu geweest zijn dus tegen maart komen er weer veel voor de lente en zomer collectie

  • Liefthuis
   Auteur
   20 oktober 2016 / 13:55

   Ja vet he, was ook echt super blij

 3. 19 oktober 2016 / 12:47

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! Dat is nog eens leuk shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *