Shoplog; Kleding en schoenen voor de hele familie…

Zonneschijn betekent voor mij ook shop kriebels. De mannen moesten nieuwe schoenen en ik wilde graag wat nieuws voor de lente en zomer. Dus we gingen shoppen… en ik deel uiteraard wat ik heb gekocht.

Schoenen voor de mannen. We hadden voor beide mannen nieuwe schoenen nodig en jullie weten dat ik ondertussen van twinnen hou dus toen de Pipster deze schoenen paste was ik verkocht. Komende week vieren we onze verjaardagen en dan gaan deze schoenen aan onder de party outfit.

Daarnaast wilden we voor de spruit ook schoenen die hij zelf aan en uit kon trekken. Deze Nikes zijn leuk, met elastieken veters en klittenband en ook nog eens leuk betaalbaar. Dikke dikke tip… oow en ik dacht waarom kopen we ze ook niet voor de Pipster. Dus de mannen matchen twee keer.

We gingen in Den Haag naar Lush. Die hebben we niet in Eindhoven en dat vind ik zo jammer. Dus als ik ergens ben dan vind ik het tof om wat te kopen, om weer lekker in bad te gaan.

Voor de spruit kochten we deze shirts bij Zara. Maat 122, zodat het lekker ruim zit en hij er voorlopig mee kan doen (hij heeft eigenlijk 116, maar Zara valt klein)

Ook kochten we dit shirt en deze stoere broek.

Om de party outfit voor de mannen compleet te maken bij de schoenen, kochten we voor beide een soort gelijk shirt. Allebei strepen, maar net anders. Dus de Pipster krijgt de gele streep aan zaterdag.

Stradivarius vind ik of heel leuk, of ik kan er niks vinden. Deze keer was het wel raak. Ik kocht deze fantastische jas, voor maa 20 euro. Nel veerkamp to the max, zo blij mee. Of voor de koudere dagen, of straks voor de herfst. Ook kocht ik een nieuwe high waisted broek, in een mooie wassing die een beetje disturbed is en een grijs shirt met bloemetjes. Beide al gedragen en ik ben er heel blij mee.

Ik wil zon…. en ik wist nog dat ik korte broeken nodig had. Bij H&M kocht ik dit stoere simpele exemplaar. Dus laat die zon maar komen.
Het is misschien een beetje raar (of stiekem toch leuk) dat ik dezelfde schoenen als de mannen heb, maar toen ik deze rode All stars bij een Sting outlet tegen kwam voor 10 euro, kon ik ze niet laten staan. Zo mega blij mee nu…

Super slechte foto is dit, daar ben ik me bewust van, maar ik wilde het toch graag even laten zien. Ik kocht deze heerlijk soepel vallende rok bij H&M. Ik haalde hem echter volledig gekreukt uit de plastic zak, dus ik ben benieuwd hoe hij is na even dragen. Dit shirt is van mijn favoriete serie… en het stond echt super leuk samen, dus misschien wordt dit wel mijn verjaardagsoutfit.

Ik kocht ook deze bikini bij H&M. Bordeaux rood en met een soort kant achtig patroon. Ik had al jaren geen nieuwe bikini gekocht, dus ik kan nu weer helemaal voorbereid de zon in.

Ook voor mijn lief kochten we wat in Den Haag. Hij slaagde super goed bij de Sting outlet. Beide shirts voor 5 euro per stuk en een super mooie Chino voor 15 euro. ook voor hem hadden ze de All Stars voor 10 euro, maar dan de vaal rode. Dus iedereen aan de rode schoenen…

Mega goed geslaagd dus en wij kunnen weer even vooruit. Nu ik dit type besef ik me dat ik ook nog een spijkerjasje heb gekocht. Die zie je vast nog een keer voorbij komen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *