Shoplog: Winter is coming

winterjas zaraDe herfst is aangebroken. In mijn Life of lief thuis van september zaten nog foto’s van 3 poolparty’s, maar momenteel trekken we de shirts met lange mouwen uit de kast. Ook voor onze spruit is het omschakelen. De korte broeken blijven in de kast. De slaapzak en het slaapshirt gaan ’s nachts weer aan en zijn jas is ook onmisbaar.

Onze spruit is nogal een heethoofd. Niet figuurlijk, maar letterlijk. Hij heeft het heel snel warm en dus is zijn zomerjack voorlopig nog voldoende, maar voor hoe lang? In de ochtend vind ik het op de scooter soms echt al fris en in de avond heb ik mijn vest weer aan op de bank. Dus wanneer komen onze winterjassen van de kapstok?

Uitstellen die herfst/ winter
Ik hou van de zomer. Ik kan ook best genieten van de zonnige herfstdagen, waarop je met een warme jas het bos in gaat en de zonnestralen door de rood met gele bladeren ziet schijnen, maar die regen die er bij komt kijken. Dat vind ik toch minder. Ik koop daardoor zelf vaak pas heel laat een winterjas. Want waarom zou ik met mooi weer al een winterjas kopen? Dan wil ik toch nog helemaal niet aan de kou denken. Zo heb ik echter jaren dat ik uiteindelijk achter het net vis en alle leuke winterjassen al weg zijn, want ik heb te lang gewacht.

Vorige winter had ik geluk. Van een vriendin mocht ik een gave winterjas lenen voor onze spruit. Hij stond super stoer en hij kon daar heel de winter mee vooruit. Muts, wanten en sjaal zou ik nog wel een keer halen. Helaas, alle leuke dingen waren uitverkocht… Terwijl ik eerder zo veel leuks in de winkel had zien hangen.

Lesson Learned
Dit jaar zal dit mij niet gebeuren dacht ik. Bij Zara had ik al een gave winterjas gezien. Toen ik met mijn lief in de Prenatal was en de awesome nieuwe Sweet Petite peuter collectie zag was ik om. In een romper en korte broek pasten wij een sjaal en muts. Ik vond ze super en hij vond ze fantastisch en wilde ze niet meer af doen. Ik smolt al bij het idee dat hij die sjaal en muts om zou hebben bij die gave groene jas die ik eerder al had gezien.
Dus twee dagen later stond ik in de Zara. Kijk mee naar de winter outfit van onze spruit.

winterjas dreumes Wat een lekker ding is die kleine spruit in zijn nieuwe jas he? Waarom hij blote benen heeft? Het was die dag 28 graden en thuis speelde hij lekker in zijn romper, maar die jas wilde ik perse passen met zijn muts en sjaal er bij.

winterjas zara

Zittend kon je de jas natuurlijk niet goed zien dus vandaar nog even een duidelijke foto. De achterkant van de jas is iets langer en er zitten allerlei stoere zakken op. Op deze foto’s lijkt hij wat lichter dan de eerste, maar het hangt er vanaf hoe het licht er op valt.

winterjas zara

Toen ik in de Zara stond te overleggen met een andere moeder over de maat (altijd handig die ervaren moeders), vertelde ze me dat het een hele fijn jas is. Ze gaf aan dat de binnenjas er uit kan, waardoor hij voor de herfst nog goed bruikbaar is, maar ook voor de lente straks. Door de binnenjas er uit te halen, is de jas ook meteen wat groter, fijn dus voor als onze spruit in de lente weer gegroeid is.

sweet petite peuter

De muts en sjaal zijn dus van Sweet Petite peuter. Vorig jaar viste ik dus achter het net met een gave muts en sjaal en daarom ben ik zo blij dat ik deze heb weten te scoren dit jaar. De muts is een beanie. Hij lijkt heel groot, maar zit een beetje los bovenop. De sjaal is een colsjaal die ik twee keer kan omwikkelen bij onze spruit.

winterjas dreumes zara

Super gaaf toch? Is er nog iemand die ergens aan moet denken bij die sjaal? Het doet mij denken aan een sjaal uit een film….maar misschien ligt het aan mij.

Missie geslaagd? Ja…zeker. Nu alleen nog donker grijze wanten. Iemand een idee waar ik die kan vinden?

Jas: Zara 39,95
Sjaal en muts: Prenatal Sweet Petite

Zijn jullie al geslaagd voor een winterjas?

Tot snel,

Liefs Jodi

 

 

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. Maartje
  5 oktober 2016 / 05:46

  Stoere jas! En heel leuk zo met dat geel van bet mutsje en sjaal!

 2. 5 oktober 2016 / 08:54

  Wat een gave set zo! Hele mooi jas, ik hou van die kleur.

 3. 5 oktober 2016 / 21:45

  Ha! Wij kochten 2 weken geleden een super gave jas. Nu op zoek naar een shawl en wantjes

  Wat een gave jas voor jullie spruitje!

 4. 6 oktober 2016 / 07:38

  Wat een stoere jas. Schattig zo met die blote beentjes <3

  • Liefthuis
   Auteur
   6 oktober 2016 / 17:05

   Lekker he, die spekkie beentjes

 5. 6 oktober 2016 / 08:45

  Supertoffe kleding! Ik heb laatst ook flink voor Naomi geshopt en een toffe winterjas gescoord. Nu nog een sjaal, muts en wanten scoren. Ik denk dat ik ook maar eens een shoplogje online moet gooien 😉

  • Liefthuis
   Auteur
   6 oktober 2016 / 17:05

   Dank je, ik ben benieuwd, naar Naomi’s outfits

 6. 6 oktober 2016 / 19:12

  Oh bij de zara slaag ik ook heel erg vaak voor jassen, ik vind deze ook heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *