Shoplog voor onze spruit…Zara, H&M, Next direct, Hema….

De buit is binnen

De buit is binnen

Toen ik laatst de kast van onze spruit aan het opruimen was, was de halve kast leeg. We hadden veel kleertjes in maat 56, heel veel in 62 en ook genoeg in 68, maar aangezien hij daar nu echt uitgegroeid is, kon dat allemaal in een kist naar zolder. Daar stond ik dan voor een lege kast. Zoals ik iedere ochtend (of in ieder geval vaak) twijfel over mijn eigen outfit, stond ik tegenwoordig ook voor de kast van onze spruit. Wat moet hij aan? Hij heeft niks, maar dan ECHT. Dus het was tijd om online een aantal van mijn favoriete winkels af te struinen en flink in te slaan. Ik deel natuurlijk graag wat ik allemaal heb gekocht.

De Zara is een van mijn all time favorites voor onze spruit. Vanaf maatje 62 hebben ze daar zo’n leuke kleding voor jongens en meisjes. De H&M vond ik vaak tegenvallen, maar daar ben ik nu toch goed geslaagd en de Hema, tja, wat moet ik daar nog over zeggen. I LOVE de Hema. Voor van alles en nog wat ga ik daar naartoe, maar ook al menig spruiten outfit komt daar vandaan. We gaan snel beginnen.

 

baby kleding

Deze drie items zijn alledrie gekocht in maat 80 (onze spruit past nu maat 74). Het past dus nog niet helemaal goed, maar dat komt vast snel. De linkse broek is de biker jeans van de Zara. Deze zag ik voorbij komen bij Bibian op littlewonderworld.nl en wilde ik heel graag hebben. Hij is lekker rekbaar en zo stoer. De romper vond ik stoer om bijvoorbeeld op een broek onder een spijkerblouse te dragen. De romper komt van de H&M en de spijkerblouse ook. Die vind ik zo vet, met donkere elleboogstukken, witte knoopjes. Ik kan niet wachten tot hij die aan kan.

babykleding

Deze drie simpele, effen shirts komen van de Hema. Twee keer een witte, maar in verschillende maten, namelijk 74 en 80 en de blauwe in maat 80 (yep het lijkt zwart maar is blauw)  We gaan op de shirts zelf nog iets leuks maken met flex folie, zo maken we voor weinig geld een super leuk shirt.

babykleding

Deze broeken vind ik zo leuk. De broek met de pijlen is van de Hema, maat 74 en kon ik echt niet laten hangen, zo leuk, die kleur, de pijlen, de houten knoopjes, helemaal goed. Ook de rechter broek van Zara, maat 80 (kijk naar het verschil met die maat 74 van Hema, heel gek) vind ik heel vet. Gave kleur, ook de touwtjes, maar vooral een heel lekker flexibele en warme stof.

babykleding

Deze broek en dit shirt komen allebei van Next direct. Een online winkel en echt een aanrader. Leuke kleding voor weinig geld, ik zeg TOP. Deze keer vond ik het voor jongens erg tegenvallen, maar ik heb toch nog deze twee stuks gevonden. De broek is gebreid, dat zie je niet goed op de foto maar dat maakt hem extra leuk. De binnenkant en de zakken zijn van joggingstof, dus het zit heel lekker. Het shirt is simpel maar Awesome, toch?

babykleding

 

De linker broek is een skinny stretch broek van de H&M. Het is maat 80, maar echt gigantisch groot, die kan hij voorlopig nog niet aan. Het voordeel vind ik dat de broek opgerold, maar ook uitgevouwen leuk is, zo kan hij er straks hopelijk extra lang mee doen. Het shirt is een simpel shirt van Zara. De ster is van dat zachte spul waar stofjes en pluisjes op af komen, ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. De donker blauwe broek is van de Zara. Deze was in de sale en maar 8 euro, mooie deal. Het lijkt een nette broek, maar door het baggy model en het lekkere stofje aan de binnenkant en bij de omslag, is hij veel stoerder.

babykleding

Deze trui vond ik zo leuk. Het is echt joggingstof en het strikje zit er los boven op. Te grappig, ik ben benieuwd hoe hij staat. De pet vond ik leuk voor als het straks mooier weer wordt, hij is nu nog te groot, maar in de lente/ zomer kan hij hem hopelijk op tegen de zon. De colsjaal komt van de facebook kids en col, ik zag deze voorbij komen en vond hem heel gaaf. Voor als onze spruit tanden krijgt en alles onderkwijlt, maar ook omdat het stoer staat en lekker warm is als het waait.

babykleding

Ik wilde graag een dunne muts of beanie voor onze spruit. Het is nogal een heet hoofd (letterlijk, het zweet staat hem snel in de nek) en een dikke muts zat niet lekker in de capuchon van zijn jas. Bij de H&M heb ik deze set van beanies gekocht, het ging me vooral om de linker, de rechter vind ik een beetje saai. Deze colsjaal was degene waarvoor ik op de facebook van kids en col terecht kwam. Een dikke sjaal vind ik niet handig aangezien die in de maxi cosi dan zo dik in zijn nek zit. Om toch een beetje warmte te geven en de wind niet meteen in zijn nek te laten komen, heb ik deze sjaal gekocht. Daarnaast staat hij nog super gaaf ook.

babykleding

Dan de laatste twee stuks. Bij de H&M waren deze shirts in de sale. Allebei nog te groot, maar ik vond ze leuk en handig, dus alvast in de kast voor over een tijdje.

We zijn er doorheen, je hebt alles gezien. Ik hoef niet meer te twijfelen wat onze spruit aan moet, al zal het kiezen van de beste outfit nu wel lastig worden want ik vind alles zo leuk.

Wat zijn jullie favoriete winkels en merken? Ik doe graag inspiratie op bij anderen, dus vertel…

Heb je al gezien wat mijn favoriete prentenboeken zijn? Of wil je weten welke winterjas ik voor onze spruit kocht?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 31 januari 2016 / 14:06

  De Hema vind ik ook echt super leuk, ik kom ook graag bij de h&m, maar Noppies en Z8 komen ook in onze collectie voor. Dat gestreepte shirt met die goede letters is super leuk

  • Liefthuis
   Auteur
   31 januari 2016 / 14:56

   Jaaaa ik hou ook echt van Noppies, vooral die newborn pakjes met die overslag shirtjes. Dat was het lievelingspakje voor mijn spruit. Ook Z8 newborn hebben we hier heel veel gehad. Die boxpakjes waren vooral favoriet. Super leuk.

 2. 2 februari 2016 / 10:30

  Wat een superleuke kleertjes! Dat broekje met die pijltjes zag ik laatst ook bij de Hema. Wij krijgen een meisje en ging vorige week een beetje shoppen voor kleding voor de diva in aantocht Ik ben ook goed geslaagd bij de Hema, maar Primark heeft ook hele leuke dingen vind ik

  • Liefthuis
   Auteur
   2 februari 2016 / 17:25

   I Love de Hema, maar dat was al duidelijk he. Meisjes kleding bij de Hema is ook top.

 3. 2 februari 2016 / 10:47

  Leuke kleertjes! De shop Next kende ik nog niet, meteen even een kijkje genomen. Superleuk en fijne prijsjes. Daar ga ik zeker een keer shoppen. Ben trouwens benieuwd hoe je de shirtjes gaat oppimpen.

  • Liefthuis
   Auteur
   2 februari 2016 / 17:26

   haha wat leuk, dan zal ik eens denken of ik het nog voorbij laat komen, die shirtjes. Leuk dat je het aangeeft.
   Next is fantastisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.