Shoplog voor mijn spruit…Zara en H&M..

Die spruit van ons groeit veel te hard. Ik denk regelmatig; hij staat nu even stil qua groei en dan ineens passen zijn shirts niet meer. Het was dus weer tijd om zijn garderobe aan te vullen en dus tijd voor een shoplog. Ik dook het internet op en met de sale nog even de stad in. Kijk mee wat ik voor hem kocht.

 

 

 

Voor onze spruit ben ik fan van Zara en H&M. Qua maat moet je wel goed opletten. H&M valt vaak groot en Zara valt echt een maat kleiner. Daarnaast zijn de broeken vaak smal (voor onze spruit fijn) en de shirts wijd, daar moet je dus wel goed op letten.

Ik begin toch met twee shirts van Zara die ik online bestelde. Deze waren beide van de kerst collectie, maar kunnen makkelijk ook na kerst, vind ik. Deze vallen niet te wijd en zijn lang genoeg, gelukkig. Ik hou van simpel, maar dan net met iets leuks. Het shirt met de strik vond ik dan ook super leuk voor op broekjes met prints. Disney is eigenlijk voor pyjama’s, maar dit shirt vond ik dan wel weer heel erg leuk. Mickey Mouse met wat koperkleurige accenten. Helemaal leuk en makkelijk te combineren.

Voor deze broek deed ik een online bestelling, dat doe ik niet zo vaak, maar ik wilde deze perse hebben en had hem in de winkel nog niet gezien. Het is de biker jeans van Zara en ongeveer dezelfde hadden we ook al in maat 74, maar ik vond hem zo gaaf dat ik hem nog een keer wilde. Hij is super. Dit stoere shirt kon ik voor 3,95 niet laten liggen (of uit mijn online winkelwagen houden)

Online gooide ik ook de middelste groene broek in mijn winkelwagentje. Het is een stoere dikkere stoffen broek. Het heeft twee zakjes voor op en ook van die biker strepen. Onze spruit heeft hem al aangehad en het staat hem super stoer. De andere twee broeken komen ook van Zara, maar kocht ik later in de Sale in de winkel. De linker broek heeft zo’n gave kleur en de print is ook super leuk. De rechter broek is simpeler, maar altijd goed en nog een maat te groot, ach dan hebben we hem vast.

Bij H&M was ik op zoek naar een pyjama. Mijn spruit had een hele gave gekregen van kerst, vooral het model was top, maar die hadden ze natuurlijk niet. Ik zag wel deze gave truien. Niet te dik, want onze spruit is nogal een heethoofd, maar wel beide heel erg stoer. De print van de linker vind ik super gaaf en de kleur van de rechter.

Deze blouse had ik online al vaak gezien en vond ik zo stoer staan. Het is een soort bouwvakkers bloes maar dan iets dunner. Heel lekker en warm spul. Ik vind hem mega stoer, vooral om open over een shirt te draaien.

Onze spruit kan bijna bijna bijna echt lopen, maar in de kinderwagen heeft hij al regelmatig schoenen aan, om zijn voeten warm te houden. Deze schoenen kan hij hopelijk aan als hij echt gaat lopen. Ik vind ze zo mega gaaf. Stoer, simpel, maar met een gave touch door die verf spetters.

Wat vinden jullie ervan? Wat zijn jullie favorieten en waar shoppen jullie graag voor jullie spruiten?

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 7 januari 2017 / 08:26

  Maandag komt er hier weer een bestelling van Zara binnen. En bij de sale van bijenkorf heb ik nog wat besteld. Ik ben echt Zara fan. Die biker jeans is erg gaaf!

  • Liefthuis
   Auteur
   7 januari 2017 / 13:19

   Heerlijk die zara, I LOVE IT!!!

 2. 7 januari 2017 / 13:43

  Goed geslaagd hoor! Om de een of andere reden slaag ik nooit goed bij Zara. Alles is zo kort en breed en Aukje is lang en redelijk smal dus dat staat haar zo armetierig helaas…

  • Liefthuis
   Auteur
   7 januari 2017 / 17:53

   Qua shirts hebben we daar vaak ook dat probleem, de shirts zijn echt korter dus koop een grotere maat. Broeken zijn dan juist wel weer smal en lang en dat heb ik nodig voor onze spruit.

 3. 10 januari 2017 / 14:04

  Oh die biker jeans! Daar zou ik een jongetje voor willen hebben ;-P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *