Video – Shoplog Zara, H&M en Hema

shoplog thumbnailOnze spruit blijft maar groeien. Goed natuurlijk, maar dat betekent wel verplicht shoppen (je hoort mij niet klagen hoor). Ik ging een aantal keer shoppen bij mijn favoriete winkels. H&M, Zara en Hema en had nu een hele berg kleding bij elkaar verzameld. Dus tijd voor een verzamel shoplog.

Dan ook nog eens mijn aller eerste video. Mega spannend natuurlijk, maar een vriendin zei de wijze woorden; Je eerste blog was ook eng, TRUE!. Dat was de trap onder mijn kont die ik nodig had, dus ik ging aan de slag. Het was even een flink gepuzzel, waar ga ik zitten, buren die herrie aan het maken waren, bedenken wat je eigenlijk zegt als je in beeld bent en uitvogelen hoe iMovie werkt, maar…..Het is gelukt.

Dus bekijk mijn allereerste video en laat vooral weten wat je er van vindt (maar ben een beetje lief)

Wat is jullie favoriet? Of hebben jullie nog tips voor leuke kinderkleding merken?

Heb je trouwens onze winactie al gezien? Je maakt kans op een compleet Johnny Doodle chocolade pakket. Kijk snel wat je er voor moet doen.

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 11 juni 2016 / 06:20

  Hij is super goed gelukt Jodi!! Die kleertjes zijn echt super! Ik heb gisteren van die lijn bij de H&M voor Emily kleren gekocht. En die broekjes van de zara ❤

  • Liefthuis
   Auteur
   11 juni 2016 / 08:32

   Dank je, lief

 2. 11 juni 2016 / 15:25

  Leuk Jodi, goede stem heb je er ook voor… Leuke kleding, naar zo’n jasje was ik dus ook nog naar op zoek. En dat broekje met die pijltjes van de Zara super leuk, ik hou ook echt enorm van zulke lekkere broekjes

  • Liefthuis
   Auteur
   13 juni 2016 / 14:43

   Dank je 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   13 juni 2016 / 14:43

   aah super lief, fijn om te horen

 3. Janine
  15 juni 2016 / 12:27

  Ik lees je blog af en toe, erg leuk, heel veel herkenning 🙂 Mijn zoontje is nu 11 maanden en groeit en groeit dus ik ben ook constant nieuwe kleren aan het kopen. Zelf haal ik veel bij de Hema, erg goedkoop en basic. Laatst ben ik een leuke online shop tegen gekomen van een moeder van een tweeling die dus de kleren op bestelling maakt met stoffen die ze inkoopt. Je zou verwachten dat het duur is maar valt best mee en het zijn dus erg unieke stoffen. Nu ben ik dus laatst zelf naar een stoffenzaak gegaan en heb wat stof gekocht en laat nu wat kleren maken hier bij een lokale klerenmaakster. De kosten vallen best mee plus het is gewoon eens wat anders en uniek…best een aanrader 🙂 en de resten van de stof gebruik ik als slabbetjes of doekjes 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   15 juni 2016 / 20:00

   Wat super leuk Janine. Ik heb ook wel eens zelf kleding gemaakt. Vooral toen hij nog niet geboren was heb ik flink wat broekjes zelf gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.