Shoppen met korting voor jezelf en je spruit…

Wie houdt er niet van shoppen met korting. Ik in ieder geval wel. Ik kan ergens extra blij mee zijn wanneer ik het met een goede deal heb kunnen krijgen. Laatst vertelde een vriendin dat ze dan altijd geld had verdient…stiekem ben ik het daar wel mee eens, want je had het natuurlijk NODIG. Ik deel vandaag een super handige manier van shoppen met korting.

Geen typische vrouw
Ik ben niet heel makkelijk in geld uitgeven, wat dat betreft ben ik geen typische vrouw. Ik kan wel genieten van mooie spullen en ook sparen voor dure aankopen, maar ik ben ook regelmatig bang dat we failliet gaan. Zomaar schoenen kopen van 100 euro? Dat kan ik niet…Ik doe het wel, maar denk er eerst goed over na en overleg met mijn lief. Nieuwe kleding? Dat doe ik in etappes want dan lijkt het minder duur. Geen slechte eigenschap denk ik, maar soms voor mezelf wel lastig en zo irritant.

Aanbieding/ sale/ korting
Ik word er heel erg blij van wanneer iets wat ik al even op het oog heb in de aanbieding is. Dat ik het voor een mooie prijs kan scoren, dan word ik er extra gelukkig van. Niet dat ik perse meer koop wanneer het sale is, maar ik kan wel net iets sneller over de streep getrokken worden om iets toch te kopen.

Geld verdienen
Een vriendin vertelde laatst dat ze het eigenlijk ziet als geld verdienen (yes you know who). Wanneer ze bijvoorbeeld iets voor 100 euro wilde kopen, maar vervolgens voor 60 kan scoren, dan heeft ze 40 euro verdient. Dat klinkt toch goed, ik kan het nog niet zien als geld verdienen, maar ik word er wel heel blij van.

Foldertjes doorspitten
Wat ik altijd doe? De foldertjes worden iedere week doorgespit en al regelmatig heb ik daar vondsten in gedaan van aanbiedingen die ik anders gemist had. Echt een aanrader dus en dan juist ook de winkels waar je misschien normaal niet zomaar naar binnen loopt.

Internet afspeuren
Voor grotere aankopen speur ik internet ook vaak af. Ik type op google precies in wat ik wil hebben (nadat ik het natuurlijk al 20 keer in de winkel heb bekeken en vergeleken) en vaak kom je dan wel wat prijs verschillen tegen bij verschillende online winkels. Niet altijd maar soms kan het toch wel wat schelen.

Kortingscodes
Gelukkig zijn er ook een site die verschillende kortingscodes van grote webwinkels voor je verzamelt. Op de site kun je een code vinden die je bij het betalingsproces kan invoeren. Zo kun je bijvoorbeeld 25% korting op een bepaald product of 10% op je hele bestelling krijgen. Het fijne is dat er ook codes voor grote winkels te vinden zijn, zoals; Prenatal, Zalando en H&M. Volgens mij kan iedere vrouw die mijn blog leest op een van deze site, of zoals ik, bij alle drie, wel wat dingen vinden die ik ‘nodig’ heb. Want je hebt natuurlijk altijd iets nodig.

Hoe werkt het?
Super simpel. Klik bijvoorbeeld op de links hierboven en kijk welke kortingscodes er beschikbaar zijn. Vervolgens klik je op Gebruik Code en kun je de code knippen en in het daarvoor bestemde vakje plakken wanneer je gaat afrekenen op de webshop. De korting wordt meteen verrekend. Ideaal.

Deze tip moest ik natuurlijk even met jullie delen. Als het goed is stond er nu een 10% kortingscode bij Zalando en een 25% kortingscode op 1 artikel bij H&M op. Dus sla je slag…

 

 

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. #liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.