Sint cadeau tips; peuter en dreumes…

 Al menig blog en menig tip heb ik voorbij zien komen en toch blijft iedereen vragen naar inspiratie en input voor het perfecte sinterklaas cadeau. Leuk, leerzaam, mooi speelgoed is wat we onze mini’s allemaal gunnen. Wat kopen we voor Sinterklaas…

Mijn ‘wensen’…
– Ik wil geen overkill aan onzin spullen. Dus geen prullaria, of onzin producten gewoon om hem maar iets te geven.
– Ik wil dat ze ook een paar nuttige cadeaus krijgen in December. Een pyjama, een paar sloffen, dat soort dingen.
– Cadeaus voor de mannen samen lijkt mij ook een goede.
– Ik wil ook graag leerzaam speelgoed.
– Spellen vind ik ook leuk en daar is de spruit nu oud genoeg voor.
– Ik wil ook graag afwisselende cadeaus, dus niet alleen maar dinosaurussen (al zou de spruit daar wel heel blij van worden)

Kijk mee naar mijn cadeau ideeeën. Sommige van deze dingen gaat Sint hier echt thuis brengen en andere zijn gewoon ter inspiratie, omdat ik ze zelf leuk vind en graag alles met jullie deel wat ik leuk vind.

Badspullen
Ik hou van leuk badspeelgoed voor de mannen. Ze vinden in bad gaan heel erg leuk en dit soort dingen maken het extra leuk. Daarnaast is kliederen met water in bad natuurlijk een feest.
– Tinti bath colouring: Een soort poeder om het water te laten knetteren en roze te maken. De spruit wil ook graag roze water net als mama met haar Lush bal, dus dit zal hij super tof vinden. Gekocht bij Kruidvat.
De bad speeltjes van Tikiri zijn echt heel leuk. En zonder gaatje, waardoor ze niet vies worden.
De grote badletters van vanPauline, zijn natuurlijk ook fantastisch voor in bad.

Samen:
– Carcassone Junior: Als een echte spelletjes fanaat als vader, zullen onze mannen natuurlijk ook met spelletjes opgroeien. Ondanks dat de Pipster nog niet veel kan qua spelletjes, krijgen de mannen toch samen een spel. Van dit spel hebben we de echte variant en deze kinder variant schijnt heel leuk te zijn.
– Puzzel: Bovenstaande geldt hetzelfde voor Puzzels. We hebben een grote grondpuzzel gekocht voor ze.
– CD-speler: aangezien de computer niet meer in de woonkamer staat kunnen wij niet handig meer CD’s afspelen. In het oude huis deden wij dit wel veel, bijvoorbeeld de CD’s van Twee kleine kleutertjes. Zonde, dus ik bedacht me dat dit slim zou zijn. Ik weet nog niet zeker of ik dit ga kopen voor Sint of dat ik er ergens een probeer te vinden verdwaald bij iemand in huis. Een kleine compacte makkelijke CD speler voor in de speelkamer.

Peuter:
– Poepieknor: Dit spel kwam ik laatst tegen op de rommelmarkt en kon ik voor een paar euro kopen. Het schijnt een heel leuk spelletje te zijn dus die ging mee.
– Playmobil: De spruit is dol op rollenspellen en dol op diertjes. Op de rommelmarkt vond ik ook een Playmobil dieren kliniek, dus die ging ook mee.
– Mini Loco: Het leerzame speelgoed voor de spruit. Ik kende het nog van vroeger, maar weet je het niet meer, zoek het dan eens op. Uitdagende spelletjes ter voorbereiding op bepaalde vaardigheden op de basisschool. Heel tof. Wij kochten een boekje van Kikker en Pluk van de petteflet via Marktplaats.
– Kinder schaar: De laatste tijd gaf de spruit vaak aan dat hij ook wilde knippen. We vonden een KidiCut (bijzondere naam) die al vanaf 2 jaar te gebruiken is. Zo kan hij vast een beetje oefenen.
– Reuzen strijkkralen: Ik ben heel benieuwd of hij dit leuk gaat vinden. Ik heb een set reuze strijkkralen gekocht, met dinosaurus vormpjes er bij. Nieuwe soort activiteit voor hem. Leuk….denk ik.
– Dinosaurussen: Tweedehands kocht ik een aantal hele toffe dinosaurussen over. De spruit is daar zo weg van, dat dit zeker een schot in de roos is.
– De wereld rond in een dag: Wij houden van reizen en de wereld ontdekken. Dit boek is dan ook fantastisch. het laat allerlei alledaagse gebruiken zien, maar dan hoe dat over heel de wereld verloopt. Hoe ze ontbijten over de wereld of naar school gaan of hoe ze spelen. Echt heel tof en het boek is nog mega mooi ook.
(Ik heb dit boek opgestuurd gekregen, maar ben oprecht enthousiast)
– Pyjama’s:
Ook altijd een goed cadeau en handig dat Sinterklaas die meebrengt.
– Playmobil Adventkalender: Vorig jaar gaven we de spruit voor Sinterklaas een Playmobil adventkalender. Dat was echt een groot succes, dus leuk om te geven.

Dreumes:
Ik vond het voor de Pipster mega moeilijk om cadeaus te bedenken, omdat de spruit al zoveel heeft.
– Slaapzak: De Pipster moet een nieuwe winterslaapzak. Ik heb vandaag besloten dat ik deze ook in ga pakken als cadeautje. Zo heeft hij ook weer iets om uit te pakken en lijkt het aantal eerlijk verdeelt. Ik denk dat ik voor de slaapzak van Jollein ga.
– Laarsjes: De Pipster heeft laarsjes voor zijn verjaardag gekregen, maar hoe leuk zou het zijn als Sinterklaas die komt brengen.
– Grimms stapeltoren: De Grimms Stapeltoren is eigenlijk 1 van de weinige dingen waar ik helemaal zeker van was voor de Pipster. Hij is ruim bijna twee maanden geleden jarig geweest en heeft toen al veel gehad, dus ik weet het niet zo goed, maar deze toren die krijgt hij. Mooi en leuk… De regenboog wordt hier thuis door beide mannen ook veel gebruikt.
– Kinder kerststal Dick Bruna: De spruit ging heel voorzichtig om met onze echte kerststal, maar als ik de Pipster inschat, dan denk ik dat hij iets minder voorzichtig zal zijn. Ik heb dan ook besloten een kinder-kerststal te kopen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *