Feestelijke WINACTIES!!!

win lief thuisBekijk deze foto maar eens goed. Want dit zijn kleine sneak peaks van de verschillende winacties die komende week gaan lopen. Wat zou het zijn? Wat zou je kunnen winnen?

Komende week is een hele bijzondere week voor Lief thuis. Nooit bij na gedacht dat dit moment zou komen, want ik zou wel zien hoe het ging lopen. Wat ik bedoel? Mijn blog bestaat bijna 1 jaar en toen ik begon was mijn insteek, ik ga het een half jaar proberen. Zolang het leuk blijft en ik inspiratie genoeg heb, ga ik door. Iedereen die mijn blog kent weet ondertussen hoe dat gelopen is en voordat je er erg in hebt vier je je eerste blog verjaardag.

Welke volger ben jij?
Stille volgers, reagerende volgers, likende volgers, stiekeme volgers, vrouwelijke volgers, (een paar) mannelijke volgers, de af en toe volgers, de koffietijd op de bank volgers, de fanatieke volgers, de volgers vanaf het eerste moment en de volgers vanaf vandaag.

Allemaal zijn ze me even dierbaar. Ondanks dat bloggen niet alleen om de volgers aantallen gaat, want geloof me dan hou je het niet vol, zijn het wel de volgers die het zo bijzonder maken. Dat er mensen zijn die om de dag of in ieder geval regelmatig de moeite nemen om mijn hersenspinsels te lezen vind ik MEGA bijzonder. Dat de aantallen groeien en dat er mensen zijn die mijn leven willen volgen. Zo gaaf!!!

Bedankt jullie…
Dus ik wil jullie in het zonnetje zetten en wel op een mega bijzondere manier. Ik ga zelf aan de bak én verschillende webshops zijn bereid dit feestje met mij mee te vieren. Dus hou de komende week Lief thuis en de Facebook van Lief thuis goed in de gaten(dus allemaal liken, als je dat nog niet had gedaan :p) om te zien wat er komen gaat.

Echt…Dit wil je niet missen. Ik mag dingen weg geven die ik zo graag zelf zou houden. Zowel voor mama’s als voor spruiten in verschillende leeftijden is er vanalles te winnen, voor jezelf of voor een ander. Al een beetje nieuwsgierig?

Hoe lang volg jij Lief thuis al?

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 23 oktober 2016 / 08:06

  Ik ga je pas de 25e officieel feliciteren lieverd. Ik ben natuurlijk je trouwste volger. Vanaf de allereerste minuut. Ben blij dat ook jij je eerste blogverjaardag mag vieren. Zo bijzonder om ook dat met elkaar te delen. Het sparren samen vind ik echt heel fijn <3

 2. 23 oktober 2016 / 09:00

  Alvast gefeliciteerd en wat tof om dit met winacties te vieren, ik ben benieuwd ga lekker door met bloggen want je hersenspinsels zijn erg leuk om te lezen.

 3. 23 oktober 2016 / 09:09

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Je schrijft echt super leuk over jullie spruit maar ook alle heren spinsels.

 4. Marian
  23 oktober 2016 / 11:14

  Alvast gefeliciteerd! Je maakt me zeker nieuwsgierig naar de winacties. Ik heb je nog niet zo lang geleden ontdekt, maar kom sinds die tijd regelmatig op je blog.

 5. 23 oktober 2016 / 13:56

  Wat leuk!!! Alvast gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! Hoelang ik je al volg, hmmm even denken, ik heb in mei dit je facebook pagina geliked, dus ik denk dat ik je sinds april/mei ongeveer volg met veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *