Spruits WISHLIST als ik een geldboom had…

wishlistDe leukste spullen, het mooiste speelgoed. De gaafste webshops. Als je blogs en instagram een beetje volgt, dan kom je de nieuwste, mooiste gaafste en duurste producten tegen.
Wanneer er een geldboom in mijn tuin zou groeien. Wanneer ik de loterij zou winnen. Wanneer Sinterklaas alles zou brengen wat ik mijn spruit wil. Kortom….wanneer geld geen rol zou spelen….wat zou er dan op de wishlist voor onze spruit staan?? 

Tipi
Een Tipi tent staat al even op mijn wishlist….ow wacht het is de wishlist voor mijn spruit. In zijn grote jongens kamer, of in de tuin volgende zomer, of lekker in de woonkamer een hoekje maken….Kleed er in, kussentjes en lekker boekjes lezen of spelen in de tipi. Ik word al blij als ik aan dit beeld denk (wie kent de tent van die meisjes uit ’the Holiday’?)
Deze tipi vond ik onder andere bij Lidor….waar ik overigens bijna heel de webshop leeg kan kopen.
muziekinstrumentjes

Ik hou heel erg van muziek instrumentjes voor kinderen. We zingen en dansen regelmatig hier thuis. Het liefste van hout en als ze dan ook nog eens zo gaaf zijn als deze, dan ben ik verkocht. Deze instrumentjes worden onderandere verkocht bij

Ga slapen, maan!! lampDeze maan gaat er ooit komen, hoe dan ook…..HOE GAAF is deze lamp van Hartendief, hij heet: Ga slapen, maan!. Wanneer de lamp uit staat zie je de maan links boven en wanneer de lamp aan staat ziet hij er zo uit als rechts onder. Ik ben verliefd…

bergstein laarsjes

Laatst vertelde ik al dat ik er naar uit kijk dat mijn spruit lekker in de plassen kan stampen. Deze laarsjes zie ik online veel voorbij komen en ik vind ze fantastisch. Gele laarsjes van Bergstein staan dan ook op het lijstje.

gereedschap kinderWanneer mijn lief aan het klussen is, doet hij dit vaak in de tuin. Zo ook voor de surprises momenteel. Onze spruit vindt het super interessant en gebruikte een harkje uit de zandbak als hamer. Toen ik dit houten kinder gereedschap en contstructie speelgoed voorbij zag komen, wat naast leuk ook nog eens mooi is, moest dat natuurlijk op mijn lijstje….

prentenboeken wishlistBoeken zijn natuurlijk niet het duurste cadeau, maar ook zeker niet goedkoop. Vooral wanneer je een hele lijst aan boeken op je wensenlijst hebt staan. Die ATLAS vind ik zo mooi, onze spruit is daar nu nog te klein voor, maar als ik geld als water had, had ik hem vast en zeker al gekocht. Het grote Fiep kijkboek is een boek met daarin een ontdekkingsreis door allerlei plaatsen, met de super gave tekeningen van Fiep Westendorp.

grimms

Het houten speelgoed van Grimms is nu erg populair. Van de regenboog kun je de gaafste dingen bouwen, kleur sorteren, stapelen en ga zo maar door (google het maar eens) De pastel kleuren van deze regenboog passen natuurlijk helemaal bij mij. De 12 maanden poppetjes vind ik er gewoon super gaaf uit zien en kun je ook allerlei leuke spelletjes mee spelen, vooral ook in combinatie met de regenboog.

Tula toddlerDe Tula baby hebben wij heel veel gebruikt. Onze spruit is er eigenlijk uitgegroeid, maar soms gebruiken we hem nog. Onze spruit gaat binnenkort hopelijk lopen, maar hij zal het natuurlijk niet vol houden altijd of overal te kunnen lopen. Dan is deze Tula Toddler toch wel handig…Of is het overbodig??? Gaan we hem niet genoeg gebruiken??? Als ik dan toch die geldboom zou hebben zou ik zeker deze Tula kopen…

Wishbone bike loopfietsDe Wishbone Bike is er ook een die ik al heel lang geleden voorbij zag komen (en stiekem op mijn lijstje zette). Wat een gaaf en stoer ding is dit. Spruiten kunnen er lang op rond crossen doordat hij met ze meegroeit en daarnaast is het nog eens goed voor hun evenwicht. Alleen de prijs…tja…misschien voor zijn verjaardag dan maar.

houten speelgoedZoals ik al zei kan ik Lidor leegkopen.  Dit tekenbord is toch fantastisch en 100 keer leuker dan de plastic varianten. De auto is van hout, leuk om naar te zien en je kan hem zo terugtrekken zodat hij zelf rijdt. Die hebben we nog niet, super leuk dus.

Ik kijk nog even verlekkerd naar dit lijstje en ga dan weer verder budget shoppen. Want ik word overigens net zo blij (misschien nog blijer) van gave budget cadeau’s of aanbiedingen. Dus als jullie nog tips hebben voor gave webshops of cadeaus, dan hoor ik het graag…

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 30 november 2016 / 08:32

  Ooh mooi die Atlas! En Lidor dat kende ik nog niet. Wat een gave spullen zeg, wel een geldboom nodig inderdaad

  • Liefthuis
   Auteur
   30 november 2016 / 21:05

   Sorry simone, hopelijk kun je je bedwingen nu je Lidor kent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *