Stress, date middag en Kasteel van Sinterklaas – Weekendvlog 32

Met veel moeite hadden wij kaartjes voor het Kasteel van Sinterklaas bemachtigt en vorige week gingen we daar naartoe samen met mijn zus en moeder. Het was Black Friday, ook voor Feestje… mega gaaf, maar het grote aantal bestellingen gaf me ook stress. We hadden namelijk ook een feestje, gingen een middagje shoppen voor sint en op Zondag kwam Sinterklaas bij mij op het werk.

Druk druk druk… en van de combi twee bedrijven, een baan, een huishouden en een gezin kreeg ik even flink stress. Het is toch allemaal gelukt, dankzij hulp van een vriendin. Thank you x Mega gaaf alle bestellingen bij Feestje van Hout.

Ben je al geabonneerd op mijn kanaal? Doe het zeker…. Zou ik super tof vinden.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *