The best and the worst van Lief Thuis…

Lief thuisJe ziet ze nu veel voorbij komen in blogland en toch vind ik ook ik het leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar voor Lief Thuis. De beste en de slechtste artikelen van 2016 heb ik opgezocht. Tenminste…de artikelen die in 2016 het meeste zijn gelezen en dus ook degene die het minste gelezen zijn.

Een paar van de artikelen had ik al verwacht, zoals Lieve Roosje… Die worden zoveel gelezen en daar ben ik echt heel erg blij mee. Sommige artikelen zijn echter ook een verrassing dat ze het zo goed doen. Allemaal even leuk.
Kijk eerst mee naar de 10 beste artikelen van 2016. Iets nog niet gelezen? Dit is je kans, pak een kopje koffie en ontspan. Zoals het hoort, tellen we af…

10. Het echte werk…de bevalling…
Nadat ik in 2015 nog schreef over het begin van de bevalling, begon 2016 goed met het artikel over het echte werk. De weeën, het grommen en persen en ellende en…..

9. Het was mis…en toen nog op reis..
Wat heb ik een hoop bijzondere en lieve reacties gekregen op mijn blogs over mijn miskraam. In dit artikel vertelde ik over hoe mijn miskraam verliep terwijl ik in the middle of nowhere was in Viëtnam.

8. Vakantie foto’s vs Reality: Het is niet altijd wat het lijkt…
Dit jaar maakte we een fantastische reis naar Amerika, waarvan jullie allemaal mee konden genieten. Naast alle mooie foto’s deelde ik ook de realiteit. Het luier verschonen op de vreemdste plekken, een huilende spruit, een buggy die niet overal doorheen kan en ga zo maar door.

7. Shoplog voor onze spruit…Zara, H&M, Next Direct en Hema…
Dit is een shoplog die ik maakte in Januari, het is dus al lang een oude collectie. Toch wordt hij nog steeds regelmatig gevonden via google, dus komen mensen nog steeds binnen via deze link.

6. Lieve Roosje…Dit kind moest nu gehaald worden…ze was in levensgevaar..
De Lieve Roosje reeks doet het super, dat mag duidelijk zijn. Wat een bijzonder verhaal en wat een heftig verhaal over de vroeggeboorte van lieve Roos.

5. 10 dingen die ik zelf maakte voor onze spruit…DIY
Dit vind ik dus een mega leuke verrassing. Dit artikel werd in eerste instantie niet mega goed bekeken, maar wordt ook heel vaak gevonden via google en zo is deze dus toch op plek 5 beland in dit lijstje. Mega leuk, want ik ben echt blij met alle DIY projecten.

4. Het was mis….zei de echoscopiste
Het begin van mijn verhaal over de miskraam. Dit was nog voordat we op vakantie gingen. Ik had al een voorgevoel ondanks dat ik me echt zwanger voelde.

3. Lieve Roosje…Papa beschrijft de heftige bevalling van Roosje…
Het verhaal van Dave over de bevalling van Roosje, waarbij hij stoer en sterk moest zijn voor Yvette en voor hun kleine meisje. Wat heb ik hier veel reacties op gekregen.

2. Lieve Roosje…Ineens besefte ik me…Ik heb mijn meisje nog niet gevoeld…
Dit was het eerste gedeelte van het verhaal van Yvette. Dankzij haar goede optreden redde ze Roosje, haar meisje.

1. Onze spruit…mede mogelijk gemaakt door de kraamverzorgster….Wat ik niet wist…
Onze kraamverzorgster was mijn held. Ik vond het zo gaaf en zo wonderbaarlijk hoe je een wildvreemd iemand op het meest kwetsbare moment in je leven binnen laat en dat je die dan ook volledig vertrouwd. Ik deelde wat ik niet wist….Ze deelde zelf deze blog op een facebook groep en daar is hij blijkbaar heel goed opgepikt, ik wist niet wat ik meemaakte die dag, de cijfers gingen door het dak.

Dan tellen we ook nog even af naar de slechtst gelezen artikelen. Jullie waren druk met andere dingen, op vakantie of vonden het gewoon niet interessant. Het kan allemaal.

5. Wanneer ben je ‘later groot’?
Ik kreeg wel wat reacties op deze blog, maar toch niet zoveel gelezen. Ik vraag het me echter nog steeds af, ben ik al later groot? Of komt dat nog?

4. Wat kregen wij voor kerst cadeau?…Mega verwennerij
Dit is een artikel dat ik vandeweek online plaatste. Het werd wel gelezen, maar blijkbaar nog niet genoeg. Ik ben super blij met mijn cadeautjes dus heb je tijd? Neem dan zeker even een kijkje.

3. Would you Rather…Huishoud TAG
Tags worden vaak minder gelezen en toch vind ik ze vaak erg leuk, omdat het je na laat denken over nieuwe vragen. Daarnaast was het midden in de zomervakantie, toen het over het algemeen rustiger was.

2. 20 kleine blijmakers…#2
Ook deze blog kwam naar buiten midden in de zomervakantie. Iedereen zat lekker in de zon, of had gewoon geen zin om te lezen over mijn blijmakers. Ik zat zelf ook in Amerika op dat moment, dus ik snap het wel.

1. 8x de liefste, leukste en grappigste filmpjes van kinderen…
Deze werd echt slecht bekeken. Ik vind het zelf altijd zo grappig om dit soort filmpjes te zien. Dus ik deel er hieronder toch nog eentje, speciaal voor jullie. Deze is zo aandoenlijk…ik smelt iedere keer als ik hem zie.

Had je alles al gelezen? In ieder geval bedankt voor alles wat je het afgelopen jaar bent komen lezen, ik ben je echt heel dankbaar. Toch fijn als mensen mijn hersenspinsels willen lezen…
Dikke nieuwjaarskus voor jullie.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *